Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
14 napja
Corvin mozi közelében hol lehet meccset nézni, ami nem a Grund? moziban sajnos nem engedik a főnik 😕József utca környékén kb. bármelyik kocsmában. De nem ajánlom egyiket sem.
Löfli
Illetve talan az Ingában, volt onnan egy meccsnezős live is még a múltheten.
14 napja
Corvin mozi közelében hol lehet meccset nézni, ami nem a Grund? moziban sajnos nem engedik a főnik 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 napja
Amugy az hogy lehet, hogy a nemi eroszakkal vadolt Hakimit mindenhova beengedtek a vilagbajnoksagon, de a nemi eroszakkal vadolt Parteyt nem? 😀 (koltoi)Egyik világsztár másikról "senki nem tudja ki"
Stez
14 napja
Nem raktak ki Parteyt. Az Arsenalnal lejart a szerzodese, es leigazolta utana a Villarreal.Amugy az hogy lehet, hogy a nemi eroszakkal vadolt Hakimit mindenhova beengedtek a vilagbajnoksagon, de a nemi eroszakkal vadolt Parteyt nem? 😀 (koltoi)csak kanadába nem engedik be Partey-t, nem?
Stez
ráadásul őt ugye kirakták a csapatától az ügyek miatt míg Hakimit nem
nyilván van bias, de simán lehet hogy kanadába őt se engednék be
Negritis, a vajda
14 napja
ja neki makos a sorsolas, eselye sincsen Kanadaban jatszania akarhogy mennek tovabb.Amugy az hogy lehet, hogy a nemi eroszakkal vadolt Hakimit mindenhova beengedtek a vilagbajnoksagon, de a nemi eroszakkal vadolt Parteyt nem? 😀 (koltoi)csak kanadába nem engedik be Partey-t, nem?
Stez
Negritis, a vajda
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
14 napja
Amugy az hogy lehet, hogy a nemi eroszakkal vadolt Hakimit mindenhova beengedtek a vilagbajnoksagon, de a nemi eroszakkal vadolt Parteyt nem? 😀 (koltoi)csak kanadába nem engedik be Partey-t, nem?
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 napja
Amugy az hogy lehet, hogy a nemi eroszakkal vadolt Hakimit mindenhova beengedtek a vilagbajnoksagon, de a nemi eroszakkal vadolt Parteyt nem? 😀 (koltoi)
15 napja
Zöld-foki Köztársaság PPDA: 96.33
— Keresztes Tamás (@keresztes_t) June 18, 2026
🤯🤯🤯#FIFAWorldCup pic.twitter.com/CZysppepFG
15 napja
Ronaldo fans are spamming "Pass to Ronaldo" in the comment box of Portugal players' insta.
— Mohammad Adnan (@adnaaan433) June 19, 2026
However, Messi and Ronaldo received almost the same number of passes in the final third. They also got almost the same number of chances. Ronaldo even received more passes in the penalty… pic.twitter.com/uTSDQUJTK6
15 napja
Mexikó egy kapushibás góllal nyert és továbbjutott.Ráadásul csoportgyőztesként, így a rájátszásban is Mexikóvárosban játszik (sőt, ha az első meccset megnyeri, a legjobb 16 között is ott fog)
Kampman
15 napja
Khm, a svájci meccs 70. perce körül elmentem aludni, szivesen.Elég hamar 10-en lettek, majd 9 emberrel fejezték be a meccset, ez azért jelentősen árnyalja a képet.
Balfasz svájciak ezt a Katart nem tudták megverni 😀 😀
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
15 napja
Khm, a svájci meccs 70. perce körül elmentem aludni, szivesen. Balfasz svájciak ezt a Katart nem tudták megverni 😀 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
15 napja
Mexikó egy kapushibás góllal nyert és továbbjutott.
15 napja
Jonathan David mesterhármas! 6-0 Kanadának!
15 napja
Itt tényleg lehet 7-8 gólos difi is a vége.
15 napja
És Koné cseréje rúgja a 4.-et és utána felmutatja a mezét gólörömként.
15 napja
ó baszkiSzegény Koné egy ideig nem fog focizni.
Löfli
Katar meg 9 emberrel védekezhet tovább..
15 napja
ó baszki

Don't blink!
15 napja
Nem látom Katarban a gólt. Kanadában annál inkább. Már 3-0 oda.azt mondod nem lesz mind a két csapat lő gólt dolog? 😮jutúbozok meccs helyett, nyilván jönnek a gólokMindjárt jöhet a harmadik. És katari piros is. Oké ez itt eldőlhet.
Löfli
iktriad
Toto21
15 napja
lehetne ez is 7 vagy 8-0

Don't blink!
15 napja
Ha ez tizi akkor ez a világ vicce
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
15 napja
azt mondod nem lesz mind a két csapat lő gólt dolog? 😮jutúbozok meccs helyett, nyilván jönnek a gólokMindjárt jöhet a harmadik. És katari piros is. Oké ez itt eldőlhet.
Löfli
iktriad
15 napja
jutúbozok meccs helyett, nyilván jönnek a gólok

Don't blink!