Soccer VB 2026

22 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 087 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Július 3., péntek
1:00 Portugália - Horvátország (tizenhatoddöntő, Toronto)
5:00 Svájc - Algéria (tizenhatoddöntő, Vancouver)
20:00 Ausztrália - Egyiptom (tizenhatoddöntő, Dallas)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
18 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 253 — Cowboys fan
A Katar Közberuházási Alapja bejelentette, hogy Boualem Khoukhi 3 millió dollárt és a legújabb, 550 000 dollár értékű Rolls-Royce Phantomot kapja meg, miután a világbajnokságon egyenlítő gólt szerzett Svájc ellen.
💰
Mit kapott volna ha a győztes gólt szerez ?
ozibozi
az emír összes felesége meg a lányai mind leszopja
18 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 770 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
A törökök konkrétan Dél-Afrika szerűen mutattak rá arra, hogy mi a gyengeségük (türelmetlenek low block ellen, centernélküliség miatt Aktürkoglu kényszerűen van ott és nem jönnek ki az erényei)
18 napja
remontada San Francisco 49ers 1 669
Öröm volt nézni ahogy a kenguruk taknyosra szopatták a nagyképű törököket. A kicsi Gülüke túl sok Robben highlightot nézett. Próbálkozott szegényem de a legközelebbi próbálkozása 6 méterrel ment fölé
18 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 251 — The Mathematician
 www.facebook.com/share/p/1Duc8A78yZ/
Matthew99
kő alatt élek, mit kell tudni a hölgyről?
slowmotion
Drága barátom, ha nincs otthon a család, csapd fel a narancs youtube-ot és több millió boldog férfihoz hasonlóan merülj el a munkásságában 😃
Hanni
Asszem valami modell. Vagy digitális tartalomgyártó vagy hogy kell mondani manapság.
Matthew99
sztem ő még análóg módon kezdte 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
18 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 590
Willie Parker
marokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
Mondta is a marokkói HC a tegnapi meccs előtti interjúban, hogy 2022-ben voltak underdogok, most már többet akarnak.
18 napja
peach Atlanta Falcons 16 000 — a new hope (again)
Willie Parker
marokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
18 napja
Bozontron Denver Broncos 560
Isten óvja az AT&T stadionban pályára lépőket!
18 napja
ozibozi New York Giants 21 803
A Katar Közberuházási Alapja bejelentette, hogy Boualem Khoukhi 3 millió dollárt és a legújabb, 550 000 dollár értékű Rolls-Royce Phantomot kapja meg, miután a világbajnokságon egyenlítő gólt szerzett Svájc ellen.
💰
Mit kapott volna ha a győztes gólt szerez ?
18 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 289 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Haiti - Skócia 3 perces összefoglalóba nyilván be kell vágni, hogy becserélik Josephet, köszi emnéty

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
18 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 842
Melyik tegnapi meccset érdemes hosszabban megnéznem?
A katari meccs végét làttam, az nem tűnt magas színvonalnak, a többiről kidőltem.
Willie Parker
egyiket sem. de ha választani kell, akkor ausztrál - török, vagy brazil - marokkó első félidő.
deyell
Borzasztó meccsek voltak,még összefoglaló szinten is majdnem elaludtam.

A svájciak elszórakozták. Eleve a tizi előtt majdnem biztosan lesen volt a támadójuk. Vargasnak volt két ziccere, meg lövöldöztek távolról, eredmény nélkül. Elképzelés nélkül jàtszottak, megérdemelték, h a végén gólt kaptak.

A marakkói-brazil meccs hajtós volt, jó irammal, de a gólokon kívül szinte nem volt nagyobb helyzet. A széleken kialakított létszàmfölényből adódtak ilyen kisodródott lehetőségek.
A marokkói gólnál a két brazil CB nagyon bealudt és a kapussal sem volt összhang. Vini gólja szép volt, de szinte semmi kreativitás nem volt a meccsben.

Haiti megérdemelt volna egy ikszet, több minőségi helyzetük volt. A skót gól elég mákos volt, ill volt egy McTominay kapufa, azon kìvül bunkereztek. Pierrotnak volt 3 nagyobb lehetősége.

Az auszi kontrák életveszélyesek voltak, de a kapusuk legalább 5 nagy védést mutatott be.
Az első góljuk egy veszélyes török szabadrúgásból indult, meg volt a távoli lövésük.
A törököknél Güler, Aktürkoglu és Celik is hagyott ki ziccert, meg volt a Calhanoglu szabi, amit a kapus kiszedett. Nàlam ő volt a meccs embere.
18 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 505 — Invisible man
Matthew99
slowmotion
Drága barátom, ha nincs otthon a család, csapd fel a narancs youtube-ot és több millió boldog férfihoz hasonlóan merülj el a munkásságában 😃
Hanni
Asszem valami modell. Vagy digitális tartalomgyártó vagy hogy kell mondani manapság.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
18 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 759 — Poloska confirmed
Matthew99
slowmotion
18 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 253 — Cowboys fan
Matthew99
18 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 909 — Sworn to the Dark
nekem Ausztrália tetszett eddig legjobban a vb-n, már ami a felkészültséget és a szervezettséget illeti. A védelmük rendkívül fegyelmezett, szervezett volt, fizikailag is domináltak. hiába volt a törököknél végig a labda a második félidőben, nem találták a rést, nem tudtak helyzeteket kialakítani. Az ausztrál kontrák nagyon hatékonyak voltak, itt jön jól hogy ott van náluk Irankunda, akit a breakout játékosok listámban is írtam, mint gyors robbanékony technikás játékos , aki képes villanásokból gólt szerezni. törnek még borsot az ellenfelek orra alá. négy éve is kellemetlen ellenfél voltak, csak a végső győztes Argentína tudta őket megállítani, most is továbbjutnak a csoportból.

built for this shit

18 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 963 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Bár a céves tippjátékunkban elég ergyán teljesítek eddig, ezért szeretem az EU-n kívül rendezett vb-ket. Valahogy nem olyan steril a környezet, a hangulat, több a meglepetés.
Ma kéne egy nagy meglepi még, de tartok tőle, hogy a mágia a Kötschögök ellen nem fog működni.
csi77
A kuraszóiakban nem hiszel?
Kötschögök, tokoschok, mi ez a nagy szeretet Musialáék felé? 😀

18 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 909 — Sworn to the Dark
A katari meccs végét làttam, az nem tűnt magas színvonalnak, a többiről kidőltem.
Willie Parker
egyiket sem. de ha választani kell, akkor ausztrál - török, vagy brazil - marokkó első félidő.

built for this shit

18 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 842
18 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.99422-6/724437254_3976590252473482_2398639983163788409_n.png?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1108x634&ctp=p600x600&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=2ew0nJLe238Q7kNvwG42FHC&_nc_oc=AdrHjk1vrbjYno1AhFhCHDKqt54AB3bRrW4kc9NiumMUTJqbRi89zyINbAhYMUJJRyY&_nc_zt=14&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=u5XVZZOwL3mk4xz5uf2REg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af_iIGd0oujSWX_RcOsdpNvIKhk7s2PVVuRp9XkBsdaNfQ&oe=6A475BC0
BenchWarmers
Angela White supporting her country in the World Cup just like any other fan 🇦🇺🥵⚽🔥

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
19 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 124 — Saturday Night Lights
2 kapuralövés, 2 gól
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Há' most jöttem rá, naná hogy jól megy annak eszak-amerikában akinek a beceneve socceroos
davemayer
És még a Soros is benne van.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
19 napja
NB2 New England Patriots 29 172 — nabege2@yahoo.com
Kezdek örülni, hogy nem vagyunk kint 😊 A hazai sajtó tuti már előre továbbjuttatta volna a válogatottat, aztán jól lebőgve jöttünk volna haza csoport4.ként 😊
19 napja
warr_b Washington Commanders 30 533 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát eddig az öt európaiból csak a skótok tudtak nyerni, ők is szűken, elég ciki a kontinensre nézve... Pedig nem argentínával meg másik európaival játszottak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
19 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 413 — Bears & Illinois fan
Bár a céves tippjátékunkban elég ergyán teljesítek eddig, ezért szeretem az EU-n kívül rendezett vb-ket. Valahogy nem olyan steril a környezet, a hangulat, több a meglepetés.
Ma kéne egy nagy meglepi még, de tartok tőle, hogy a mágia a Kötschögök ellen nem fog működni.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
19 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 148 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2 kapuralövés, 2 gól
Há' most jöttem rá, naná hogy jól megy annak eszak-amerikában akinek a beceneve socceroos
davemayer
Ráadásul D.K. a Steelersből lőtte a gólt 😄
Matthew99
Seattletől, ahol szintén megfordult Vancouver csak 1 köpésre van.
19 napja
2 kapuralövés, 2 gól
davemayer
Ráadásul D.K. a Steelersből lőtte a gólt 😄

19 napja
davemayer Chicago Bears 15 646 — "Grammar maci"
2 kapuralövés, 2 gól

BEARS BABY!

Sir Alex immortal