Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 3., péntek
1:00 Portugália - Horvátország (tizenhatoddöntő, Toronto)
5:00 Svájc - Algéria (tizenhatoddöntő, Vancouver)
20:00 Ausztrália - Egyiptom (tizenhatoddöntő, Dallas)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Horvátország: zinedine5
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
19 napja
Naa vééégre van meccshangulat!!
19 napja
pedig az tényleg szórakoztató.na mizu, miről maradtam le?de a 2 félidő annyira szórakoztató volt, mint Cards drukkernek a Brissett holdout.
Löfli
iktriad
na de végre rendes focit is lehet nézni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
19 napja
Az M4 inkább nem is csinál stúdiós felvezetést erre a meccsre, mondjuk tényleg minek.Lenny Joseph beáll csereként és az ő góljával nyer Haiti.
Kampman
na mizu, miről maradtam le?Svájc addig alibizett, míg rá nem cseszett.
Löfli
Aztán bíztatóan indult a Brazil-Marrokó meccs, de a 2 félidő annyira szórakoztató volt, mint Cards drukkernek a Brissett holdout.
Szerkesztette: iktriad
19 napja
Az M4 inkább nem is csinál stúdiós felvezetést erre a meccsre, mondjuk tényleg minek.
19 napja
Torna legsimább meccse jön most. Pont azért mert senki se gondolja ezt a Skóciaiakról
19 napja
Ez konkrétan a legszarabb félidő eddig az egész vbn. Marokkó 0 lövés másodikban 😀Nem nézted a Svájc meccset?
esanders10
19 napja
na mizu, miről maradtam le?Budin tuti nem jártál az elmúlt 2 órában
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
19 napja
török meccs tuti jó lesz, a németek meg gurítanak jópárat valszeg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
19 napja
na mizu, miről maradtam le?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
19 napja
Én megbántam, szerintem most ki is hagyok jó pár meccset. Ez volt az első amit megnéztem. De ennél egy Jets-Titans TNF is jobb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
19 napja
Na ilyenkor nem sajnálom hogy a meccsek nagy részéből a 25 perces highlightot látom csak😀
19 napja
Hajdú B most komolyan a katlanbol kommentál? Kurva idegesítő a kiabálás ami mellőle jön 😀Azt mondta soha nem kommentált ilyen magasból. 😀
esanders10
19 napja
Pffff

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
19 napja
Allison ha kiengedi, mellé ment volna. 😀
19 napja
bazz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
19 napja
ezzel a félidővel vallatni lehetne
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
19 napja
Hajdú B most komolyan a katlanbol kommentál? Kurva idegesítő a kiabálás ami mellőle jön 😀
19 napja
pénzem van a kevés gólon, szóval simán benne van egy 3-3 😀😀Vicces lesz, ha a most következő Haiti-Skócia sokkal jobb meccs lesz ennél.0-0-t tippeltem rá, úgyhogy 7 gólos paradé lesz tuti... | not. |
iktriad
Igor
19 napja
Vicces lesz, ha a most következő Haiti-Skócia sokkal jobb meccs lesz ennél.0-0-t tippeltem rá, úgyhogy 7 gólos paradé lesz tuti... | not. |
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
19 napja
10 perc ráadás. lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
19 napja
RepülőbuziknakSWA3698 from SJC to SAN makes an appearance at the World Cup pic.twitter.com/wfzXrPGyGQ
— Breaking Aviation News & Videos (@aviationbrk) June 13, 2026
19 napja
Vicces lesz, ha a most következő Haiti-Skócia sokkal jobb meccs lesz ennél.Sosem varok jo meccset olyan parositasnal, ahol az egyik a skot.
iktriad
19 napja
No Need For Speed!!!Kinn van Speed is? Őt a portugál meccseken vártamVan más nézni való is. Le Mans-i 24 órás egyszer van egy évben.Sajnos míg te azt nézed, nekünk másféle Speed-et mutogatnak... fujj.
iktriad
Igor
zacknorb
iktriad
19 napja
Ez konkrétan a legszarabb félidő eddig az egész vbn. Marokkó 0 lövés másodikban 😀labdaérintés volt már a boxon beül?
esanders10