Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 3., péntek
1:00 Portugália - Horvátország (tizenhatoddöntő, Toronto)
5:00 Svájc - Algéria (tizenhatoddöntő, Vancouver)
20:00 Ausztrália - Egyiptom (tizenhatoddöntő, Dallas)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Horvátország: zinedine5
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
19 napja
Vagy Manny Pacquiao-ra, aki nagyobbat ütött, mint a Pruki kávé anno.Minden alkalommal, amikor HBI megemlíti Paquetá nevét egyből másra gondolok, pedig pár kollégámmal ellentétben én soha nem is rendeltem tőlük csomagot. 😀Csakis Paquitora lehet gondolni, a papagajra a Kincs ami nincsbol. 😀
iktriad
Stez
19 napja
Zoran is kint van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
19 napja
Minden alkalommal, amikor HBI megemlíti Paquetá nevét egyből másra gondolok, pedig pár kollégámmal ellentétben én soha nem is rendeltem tőlük csomagot. 😀Csakis Paquitora lehet gondolni, a papagajra a Kincs ami nincsbol. 😀
iktriad
19 napja
Nincs, nem is volt. Csak szivszerelme legalabb nyolc eve a brazil szovetsegnek, de mindig kitolta az eveket a klubcsapatokkal, es nem vallalt valogatottal. Aztan meg a brazilok akkor tudtak ra lecsapni, amikor ertelme nem volt, mert nincsen csapatuk, Ancelotti meg pont nem abban eros, hogy ismeretlen jatekosokbol csapatot epitsen evi tiz meccsbol. 😀Pontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.
Raphinhát meg casemirot sajnálom csak.
eaglesmcnabb
Stez
davemayer
Stez
19 napja
Minden alkalommal, amikor HBI megemlíti Paquetá nevét egyből másra gondolok, pedig pár kollégámmal ellentétben én soha nem is rendeltem tőlük csomagot. 😀
19 napja
Nincs, nem is volt. Csak szivszerelme legalabb nyolc eve a brazil szovetsegnek, de mindig kitolta az eveket a klubcsapatokkal, es nem vallalt valogatottal. Aztan meg a brazilok akkor tudtak ra lecsapni, amikor ertelme nem volt, mert nincsen csapatuk, Ancelotti meg pont nem abban eros, hogy ismeretlen jatekosokbol csapatot epitsen evi tiz meccsbol. 😀Pontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.
eaglesmcnabb
Stez
davemayer
19 napja
Pontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólKonkrétan a leginkább odaillő edző akit ki lehetett nevezni!
davemayer
Egy teljesen játékosközpontú, szocioaffektív kapcsokra építő edző, aki kb kiküldi focizni a tele sztárokkal és egokkal lévő csapatát, hogy majd ők megoldják tehetségfölényből.
19 napja
Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával. Bele lehet kötni mennyi pénzt költött el, bele is kell. De all time egyik legjobb.
Ancelotti is all time, másabb de felette az idő járt el Madridban, szövetségiként van 8 éve még.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
19 napja
akkor én csak értelmes szurkolókkal találkozok, mert kurvasok madridos haverom van és midnegyik utálja mint a szart 😀na a pánkószájú, ezzel a kurva góllal tuti hosszabbít vele perez, verjem belemindenkinek az a jó
eaglesmcnabb
Perez és az idióta madrid szurkolók boldogok
másik csapatnál nem rontja a levegőt
egyedül az értelmes madrid szurkolóknak szar, de ők meg annyira kevesen vannak hogy whatevs
Negritis, a vajda
Már csak azért is mert miatta (na meg perez miatt) még több alapvetően semleges ember us utálja a csapatot.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
19 napja
Az alapkoncepció gondolom a "hozzunk egy nagy nevet, aztán majd csak lesz valami" lehetettPontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.
eaglesmcnabb
Stez
davemayer
19 napja
Pontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.
eaglesmcnabb
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
19 napja
na a pánkószájú, ezzel a kurva góllal tuti hosszabbít vele perez, verjem belemindenkinek az a jó
eaglesmcnabb
Perez és az idióta madrid szurkolók boldogok
másik csapatnál nem rontja a levegőt
egyedül az értelmes madrid szurkolóknak szar, de ők meg annyira kevesen vannak hogy whatevs
19 napja
mondanám hogy sajnálom a real-t...de nem 😊na a pánkószájú, ezzel a kurva góllal tuti hosszabbít vele perez, verjem beleEddig sem volt kérdés
eaglesmcnabb
KeyG
19 napja
ancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Mit keres itt a Texans GM-je? 😀
eaglesmcnabb
19 napja
na a pánkószájú, ezzel a kurva góllal tuti hosszabbít vele perez, verjem beleEddig sem volt kérdés
eaglesmcnabb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
19 napja
na a pánkószájú, ezzel a kurva góllal tuti hosszabbít vele perez, verjem bele
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
19 napja
Pont ez a rossz seggfej? Remélem fog sírni a meccs után megint, hogy rasszizmus volt, rasszizmus voltóvatosan, mer jön az ICE
shagi0206
19 napja
Na btts pipa, most lesz jó a meccs
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
19 napja
ancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.
eaglesmcnabb
19 napja
Alakul ez.
19 napja
Pont ez a rossz seggfej? Remélem fog sírni a meccs után megint, hogy rasszizmus volt, rasszizmus volt
19 napja
Na itt a Kiégett tag is!Totál kiégettnek tűnik azóta is, tuti szar élete van
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
19 napja
Ott is van!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
19 napja
jó a meccs