NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
176
25
18:05 Texas @ Tennessee [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
ha valóban agyrázkódása lenne, nem álldogálna ott a partvonal mellett!!!
2 hónapja
Eh, az az egyiptomi az KO..

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Please stand up - if you are able - for the national anthem of...érdekes kifejezésRégóta nyomják Amerikában és Kanadában ezt a polkorrekt megfogalmazást, lényegében egy gesztus a mozgássérültek felé, akik nyilván nem nagyon tudnak felállni.
Willie Parker
2 hónapja
Jó lehet az ausztrál csapategység, lefújják a félidőt, erre mindegyik elindul az öltözőbe, egy se ment oda a legalább 3 perce földön fetrengő csapattárshoz...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Mekkora egy patkány színész banda ez az egyiptomi. Rossz nézni mennyit fekszenek ha valaki egy picit is hozzájuk ér...az egész 2. félidőt át fogja fetrengeni 😕
kapitnono
2 hónapja
nem igaz, hogy az ausztrálok a rengeteg bevándorlóból nem tudnak egy normális csapatot csinálni
2 hónapja
Mekkora egy patkány színész banda ez az egyiptomi. Rossz nézni mennyit fekszenek ha valaki egy picit is hozzájuk ér...

2 hónapja
na jó kipróbálom csak miattadszarni kene menni inkabb akkor van golmindent elmond a meccsről, hogy elmentem inkább mosogatniez jó meccs lesz meglátod. Még lesz legalább 2 gól, de inkább 3 😀
NB2
Toto21
YoungZeeZee
2 hónapja
YoungZeeZee
10 020
szarni kene menni inkabb akkor van golmindent elmond a meccsről, hogy elmentem inkább mosogatniez jó meccs lesz meglátod. Még lesz legalább 2 gól, de inkább 3 😀
NB2
Toto21
2 hónapja
mindent elmond a meccsről, hogy elmentem inkább mosogatniez jó meccs lesz meglátod. Még lesz legalább 2 gól, de inkább 3 😀
NB2
2 hónapja
mindent elmond a meccsről, hogy elmentem inkább mosogatni
2 hónapja
Nem adok sok esélyt az ausziknak, de azért hajrá...egy gólt lőnek majd, de egyébként ki fognak kapni
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Nem adok sok esélyt az ausziknak, de azért hajrá...
2 hónapja
Ashur hàzàból megint lecsaptak
2 hónapja
már vezetnek is a fáraók
2 hónapja
ha krikett vagy rugby lenne minden pénzem az ausszikra tenném, de fociban nagyon nem 😊Azért látva a meccseiket nem ergyák az ausztrálok, semmivel se mutattak eddig többet az egyiptomiak. Van egy világsztáruk, az tagadhatatlan, de ennyi.
mákkal továbbmehetnek, de azért Egyiptomnak ezt hoznia kéne
NB2
2 hónapja
ha krikett vagy rugby lenne minden pénzem az ausszikra tenném, de fociban nagyon nem 😊Szörfözésben nagy küzdelem lenne
mákkal továbbmehetnek, de azért Egyiptomnak ezt hoznia kéne
NB2
2 hónapja
ha krikett vagy rugby lenne minden pénzem az ausszikra tenném, de fociban nagyon nem 😊mákkal továbbmehetnek, de azért Egyiptomnak ezt hoznia kéne
2 hónapja
Please stand up - if you are able - for the national anthem of...érdekes kifejezés
2 hónapja
Ez nagyon érdekes.
Brouwerij van de Vrij
Ha megkérdezték volna, hogy melyik az a két európai csapat aki a mostani +előző 3 vb-n mindig bejutott a 16 közé, nem azt mondtam volna hogy Franciao. és Svájc.
2 hónapja
Slot lesz az—bekerült a körforgásba mint PL bajnok.lemondott, úgyhogy jöhet LeekensSemmi meglepetes, Nagelsmann lemondott, helyesebben lemondattak🤣Koemant nem rúgják ki? jöhetne utána Van Gaal. aztán Van Gaal kirúgása után megint Koeman.
Bence94
deyell
Löfli
2 hónapja
lemondott, úgyhogy jöhet LeekensSemmi meglepetes, Nagelsmann lemondott, helyesebben lemondattak🤣Koemant nem rúgják ki? jöhetne utána Van Gaal. aztán Van Gaal kirúgása után megint Koeman.
Bence94
deyell

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!