Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Vajon ha Messit taglozzak le a fejénel fogva akkor vajon ugyanígy mehet tovább?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
remélem visszafújják a kertitörpének
1 hónapja
a nap 24 órájában világos van ott kb 😀Egy Norvég - Szenegál meccs nem fért volna el egy 21 órás idősávban?Mit akarsz, Észak-Norvégiában még bőven világosban fogják nézni.
shagi0206
Kampman
1 hónapja
hozzák már be Toni Polstert!Ivica Vastic nem kegyelmezne.
NB2
built for this shit
1 hónapja
Egy Norvég - Szenegál meccs nem fért volna el egy 21 órás idősávban?Mit akarsz, Észak-Norvégiában még bőven világosban fogják nézni.
shagi0206
1 hónapja
hozzák már be Toni Polstert!
1 hónapja
Hát az elég szégyen akkor. Legalább stream lehetne.Van 300 sport csatornam de egyik sem adja baszkiMert mindig csak a máltai biszem-baszommal vagy elfoglalva.Azt nem tudom. Onnan nem lattam meccseketDél-szudáni kettőben se.Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
csebi
warr_b
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Van 300 sport csatornam de egyik sem adja baszkiMert mindig csak a máltai biszem-baszommal vagy elfoglalva.Azt nem tudom. Onnan nem lattam meccseketDél-szudáni kettőben se.Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Mert mindig csak a máltai biszem-baszommal vagy elfoglalva.Azt nem tudom. Onnan nem lattam meccseketDél-szudáni kettőben se.Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
csebi
warr_b
csebi

1 hónapja
Egy Norvég - Szenegál meccs nem fért volna el egy 21 órás idősávban?
1 hónapja
Azt nem tudom. Onnan nem lattam meccseketDél-szudáni kettőben se.Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
csebi
warr_b
1 hónapja
Messi úgy volt vele, hogy Klose rekordját ne egy biszem-baszom büntetővel döntse meg.remélem nem is lesz több alkalma rá. Másfelől meg úgyse tartana sokáig az a rekord, Mbappé úgyis megdönti szerintem.
gamerkr
1 hónapja
Cowboys Cheerleaders rulez, de miért egy teremben?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
kéne egy Sabitzer gól.Dartanyanfejű motivált.
deyell
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Dél-szudáni kettőben se.Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
csebi

1 hónapja
Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.Egyiptomi ligában ezeket le sem fújják
Kampman
1 hónapja
Az szép hentelés, lap persze semmi, úgyhogy validálják ezt, gratulálok.
1 hónapja
amúgy nekem kurva hányinger az argentíbn csapat 98%-aAz a maradék 2% szimpatikus argentin mezes pedig nem más, mint Ginobili.🤣
petey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ginobili is átugrott San Antonióból.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Messi sem egyschlageres, ez is kapus.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Most láttam 11-est... Kiêgettinkább be
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!