Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Bielsának nem megy ez a vb nevű dolog. 2002-ben Argentínával is kiesett a csoportkörben, pedig az egy erős argentín válogatott volt Crespóval, Batistutával, Aimarral, Verónnal, Zanettivel. most ugyanúgy ki fog esni Uruguayjal, ha csak nem csinálnak bravúrt a spanyolok ellen.úgy tünik sikeres volt nekik az elzárt táborozás... Lehet ARod sötét barlangjában voltak ök is.
deyell
Sajnos van értelme egy VB elött a barátságos meccseknek ( ha nem Marco Rossinak hívnak), hogy próbálgass dolgokat meccsen.
1 hónapja
Bielsának nem megy ez a vb nevű dolog. 2002-ben Argentínával is kiesett a csoportkörben, pedig az egy erős argentín válogatott volt Crespóval, Batistutával, Aimarral, Verónnal, Zanettivel. most ugyanúgy ki fog esni Uruguayjal, ha csak nem csinálnak bravúrt a spanyolok ellen.
built for this shit
1 hónapja
nekem inkább a Punsch jutna eszembe. Münchenben és Nürnbergben is többen itták, mint a forralt bort....forralt bort... (brrrrrr)Forró teát vagy csokit tán nem lehet jóízűen kortyolgatni?„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.azert megneznem ahogy Munchenben a hoesesben megtartjak az ivoszunetet ...
warr_b
csebi
Brouwerij van de Vrij
slowmotion
de amit nem értek a Kartoffelpuffer mit Apfelmus 😀 ( krumplis lepény alma szósszal). Sokkal jobb az fokhagymás tejföllel
1 hónapja
...forralt bort... (brrrrrr)Forró teát vagy csokit tán nem lehet jóízűen kortyolgatni?„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.azert megneznem ahogy Munchenben a hoesesben megtartjak az ivoszunetet ...
warr_b
csebi
Brouwerij van de Vrij
1 hónapja
Forró teát vagy csokit tán nem lehet jóízűen kortyolgatni?„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.azert megneznem ahogy Munchenben a hoesesben megtartjak az ivoszunetet ...
warr_b
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.azert megneznem ahogy Munchenben a hoesesben megtartjak az ivoszunetet ...
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
A note from the Iran national football team in SoFi Stadium's locker room. These athletes have faced discrimination by their World Cup hosts for representing a nation that was attacked in an unprovoked war. Imagine how they'd have been treated if they had invaded another country pic.twitter.com/xfwxM8cQid
— Kourosh Ziabari (@KZiabari) June 22, 2026

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
sajnos én semSzép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.tegnap ezt akartam mondani, hogy elnézve a szaudiak játékát én nem vagyok benne biztos, hogy verik a Zöldfokiakat
iktriad
NB2
1 hónapja
Szép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.tegnap ezt akartam mondani, hogy elnézve a szaudiak játékát én nem vagyok benne biztos, hogy verik a Zöldfokiakat
iktriad
1 hónapja
YoungZeeZee
9 922
Ami szép, az szép. Salah meg Zico ezt szépen kiháromszögelték.sajna o nincs kint a keretben
iktriad
Ahmed Scholes a hires wadi degla egyt premier league jatekosa
1 hónapja
Trézéguet is betalál, pedig a franciák csak este játszanak. 😀
1 hónapja
Ami szép, az szép. Salah meg Zico ezt szépen kiháromszögelték.
1 hónapja
Látom a kiwik is borítani akarják a papírformát.Erre Egyiptom egyenlít.
iktriad
1 hónapja
Látom a kiwik is borítani akarják a papírformát.Nem tudom mi bajod van Puskással. Én kedvelem, hogy a nevét viseli egy focicsapat.Hogy Puskásnak semmi köze Felcsúthoz.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Nem tudom mi bajod van Puskással. Én kedvelem, hogy a nevét viseli egy focicsapat.Felcsúti, ahogy az m4-es kollega végig mondta. Szerzett nálam ezzel egy pluszpontot.Mennyei-s focista a pályán!!!Pontszerző csapatban.
iktriad
Szép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.Én vártam. A tipplyn a 37 tippelőből 36-an uruguayi győzelemre tippeltek, de ahol egy Puskás jatékos játszik, ott tuti az iksz minimum.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
1 hónapja
Felcsúti, ahogy az m4-es kollega végig mondta. Szerzett nálam ezzel egy pluszpontot.Mennyei-s focista a pályán!!!Pontszerző csapatban.
iktriad
Szép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.Én vártam. A tipplyn a 37 tippelőből 36-an uruguayi győzelemre tippeltek, de ahol egy Puskás jatékos játszik, ott tuti az iksz minimum.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Mennyei-s focista a pályán!!!Pontszerző csapatban.
iktriad
iktriad
1 hónapja
Szép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.
1 hónapja
Mennyei-s focista a pályán!!!
1 hónapja
Én még most is átlövöm a palyát, a lövőerő nem kopik meg, csak utána nem tudnék 10 métert lefutni és lehet, hogy 3 napig fájna a derekam.Tetszenek ezek a zöldfokiak, lőnek a tizenhatoson kívülről mint állat.A 2.-nál Muslera kijött a neje elé a pályaudvarra. Azt te vagy én begurítjuk mellette így 40 felett is. 😀
Két lövés be is akadt.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
1 hónapja
Tetszenek ezek a zöldfokiak, lőnek a tizenhatoson kívülről mint állat.A 2.-nál Muslera kijött a neje elé a pályaudvarra. Azt te vagy én begurítjuk mellette így 40 felett is. 😀
Két lövés be is akadt.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Muslera a vébé legnagyobb bakiját mutatja be, és semmi reakció? 😀 😀 😀Igazából már eleve kint állt, és logikusabb volt előre indulnia, mint hátra.
2-2!!!
iktriad
1 hónapja
Muslera a vébé legnagyobb bakiját mutatja be, és semmi reakció? 😀 😀 😀2-2!!!
1 hónapja
Tetszenek ezek a zöldfokiak, lőnek a tizenhatoson kívülről mint állat.Két lövés be is akadt.