Soccer VB 2026

20 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 245 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 839
Bielsának nem megy ez a vb nevű dolog. 2002-ben Argentínával is kiesett a csoportkörben, pedig az egy erős argentín válogatott volt Crespóval, Batistutával, Aimarral, Verónnal, Zanettivel. most ugyanúgy ki fog esni Uruguayjal, ha csak nem csinálnak bravúrt a spanyolok ellen.
deyell
úgy tünik sikeres volt nekik az elzárt táborozás... Lehet ARod sötét barlangjában voltak ök is.

Sajnos van értelme egy VB elött a barátságos meccseknek ( ha nem Marco Rossinak hívnak), hogy próbálgass dolgokat meccsen.
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 947 — Sworn to the Dark
Bielsának nem megy ez a vb nevű dolog. 2002-ben Argentínával is kiesett a csoportkörben, pedig az egy erős argentín válogatott volt Crespóval, Batistutával, Aimarral, Verónnal, Zanettivel. most ugyanúgy ki fog esni Uruguayjal, ha csak nem csinálnak bravúrt a spanyolok ellen.

built for this shit

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 839
„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.
warr_b
azert megneznem ahogy Munchenben a hoesesben megtartjak az ivoszunetet ...
csebi
Forró teát vagy csokit tán nem lehet jóízűen kortyolgatni?
Brouwerij van de Vrij
...forralt bort... (brrrrrr)
slowmotion
nekem inkább a Punsch jutna eszembe. Münchenben és Nürnbergben is többen itták, mint a forralt bort.

de amit nem értek a Kartoffelpuffer mit Apfelmus 😀 ( krumplis lepény alma szósszal). Sokkal jobb az fokhagymás tejföllel
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 447 — Cowboys fan
„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.
warr_b
csebi
Brouwerij van de Vrij
...forralt bort... (brrrrrr)
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 411 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
warr_b
csebi

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 510 — Lucas Scott
warr_b

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 927
Szép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.
iktriad
tegnap ezt akartam mondani, hogy elnézve a szaudiak játékát én nem vagyok benne biztos, hogy verik a Zöldfokiakat
NB2
sajnos én sem
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 609 — nabege2@yahoo.com
Szép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.
iktriad
tegnap ezt akartam mondani, hogy elnézve a szaudiak játékát én nem vagyok benne biztos, hogy verik a Zöldfokiakat
1 hónapja
YoungZeeZee 9 922
Ami szép, az szép. Salah meg Zico ezt szépen kiháromszögelték.
iktriad
sajna o nincs kint a keretben
Ahmed Scholes a hires wadi degla egyt premier league jatekosa
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 392 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trézéguet is betalál, pedig a franciák csak este játszanak. 😀
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 392 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ami szép, az szép. Salah meg Zico ezt szépen kiháromszögelték.
1 hónapja
Látom a kiwik is borítani akarják a papírformát.
iktriad
Erre Egyiptom egyenlít.
1 hónapja
Látom a kiwik is borítani akarják a papírformát.

Nem tudom mi bajod van Puskással. Én kedvelem, hogy a nevét viseli egy focicsapat.
Őszentsége Sobri Jóska
Hogy Puskásnak semmi köze Felcsúthoz.
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 937 — #NoStress
Mennyei-s focista a pályán!!!
iktriad
Pontszerző csapatban.

iktriad
Én vártam. A tipplyn a 37 tippelőből 36-an uruguayi győzelemre tippeltek, de ahol egy Puskás jatékos játszik, ott tuti az iksz minimum.
Őszentsége Sobri Jóska
Felcsúti, ahogy az m4-es kollega végig mondta. Szerzett nálam ezzel egy pluszpontot.
iktriad
Nem tudom mi bajod van Puskással. Én kedvelem, hogy a nevét viseli egy focicsapat.

1 hónapja
iktriad
Pontszerző csapatban.

iktriad
Én vártam. A tipplyn a 37 tippelőből 36-an uruguayi győzelemre tippeltek, de ahol egy Puskás jatékos játszik, ott tuti az iksz minimum.
Őszentsége Sobri Jóska
Felcsúti, ahogy az m4-es kollega végig mondta. Szerzett nálam ezzel egy pluszpontot.
1 hónapja
iktriad
Pontszerző csapatban.

iktriad

1 hónapja
1 hónapja
1 hónapja
Tetszenek ezek a zöldfokiak, lőnek a tizenhatoson kívülről mint állat.
Két lövés be is akadt.
Őszentsége Sobri Jóska
A 2.-nál Muslera kijött a neje elé a pályaudvarra. Azt te vagy én begurítjuk mellette így 40 felett is. 😀
iktriad
Én még most is átlövöm a palyát, a lövőerő nem kopik meg, csak utána nem tudnék 10 métert lefutni és lehet, hogy 3 napig fájna a derekam.

1 hónapja
Két lövés be is akadt.
Őszentsége Sobri Jóska
A 2.-nál Muslera kijött a neje elé a pályaudvarra. Azt te vagy én begurítjuk mellette így 40 felett is. 😀
1 hónapja
Muslera a vébé legnagyobb bakiját mutatja be, és semmi reakció? 😀 😀 😀

2-2!!!
iktriad
Igazából már eleve kint állt, és logikusabb volt előre indulnia, mint hátra.

1 hónapja
Muslera a vébé legnagyobb bakiját mutatja be, és semmi reakció? 😀 😀 😀

2-2!!!
1 hónapja
Két lövés be is akadt.