Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Most láttam 11-est... Kiêgett
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
A legjobb dolog, ami a focival történt a 92-es szabályváltozások ótaa VAR hogy van az jobb mintha nem lenneNemet meccsen az ilyesmit vissza se nézték 😊Kurvajó lenne a VAR, ha mindrn meccsen ugyanúgy használnák, mert így hogy random dől el hogy mit néznek vissza, így sok értelme nincs.
csebi
eaglesmcnabb
vannak még bajok vele nyilván, de biztos hogy net pozitív
Negritis, a vajda
1 hónapja
a VAR hogy van az jobb mintha nem lenneNemet meccsen az ilyesmit vissza se nézték 😊Kurvajó lenne a VAR, ha mindrn meccsen ugyanúgy használnák, mert így hogy random dől el hogy mit néznek vissza, így sok értelme nincs.
csebi
eaglesmcnabb
vannak még bajok vele nyilván, de biztos hogy net pozitív
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Nem értem. Most akkor Szivacski nem szívcsakra?Nyugi, én is😅index.hu/sport/futball/2011/11/09/puskas_felcsut/Baszki, a szívcsakrát elsőre Szivacskinak láttam, asszem komoly ptsd-m van...
Csak illeszkedett az új szívcsakra narratívához.
Ha az exfőnök mondjuk a képzőművészetet preferálja, a Szépművészeti költözik a festői községbe.
Dzsokijuing
warr_b
Ez nem ptsd, csupán logikai kapocs az agyban, hogy soccer meg ezek a betűk csak Szivacskit jelenthetik.
zacknorb
1 hónapja
Nemet meccsen az ilyesmit vissza se nézték 😊Kurvajó lenne a VAR, ha mindrn meccsen ugyanúgy használnák, mert így hogy random dől el hogy mit néznek vissza, így sok értelme nincs.
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Attól függetlenül még kutyaszar ez az osztrák csapat, én nem látom hogy pontot szereznének, max ha kihúzzák 0-0-val.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
GECIRE ADOM HOGY NAPOK ÓTA TITANIUM REMIX A RÁHANGOLÓ ZENEMessinek is a fülében szólt a Schlager.
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Nemet meccsen az ilyesmit vissza se nézték 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ne bántsátok, még fiatal kevés tétmeccsel a háta mögött
1 hónapja
Akkor most örülhetnek ez direkt nektek volt 😂😂😂
1 hónapja
fasznak kell megtorpannimegérdemelte hogy kimaradjon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Latszott h tele volt a gatya kerti torpenel
1 hónapja
De baszottul reménykedtem ebben 😊
1 hónapja
Ball don't lie 😀 😀 😀
1 hónapja
Pályán se kellene lennie, erre megint kap egy rekordot.Kell a Fifának minimum egy argentin elődöntő, a döntőt már úgyis megnézi akárki.
KeyG
1 hónapja
Pinality 😀
1 hónapja
Távol áll tőlem az argentin szimpátia, de konkrétan agyonbaszták Lautarot.Szépen harapófogóba vették
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Pályán se kellene lennie, erre megint kap egy rekordot.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Távol áll tőlem az argentin szimpátia, de konkrétan agyonbaszták Lautarot.
1 hónapja
Kèsőbb èrtèk el a labdát előbb a baba volt