NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
46 perce
Ossze szerintem nem fog, mert nyilvan a hatterben ez a tarsasag mar evek ota egyutt dolgozik es egy iranyba megy, es ez nem is lesz mashogy a jovoben sem. Egyszeruen szerinte csak az o alatta levo polcokkal lesz elobb vagy utobb problema, a jatekosokkal, oltozovel, edzovel, etc. Mert mint exedzo, ha o valamit lat, ami neki nem tetszik, mondani fogja, mindenkinek, amikbol sertodesek lesznek.Nekem egyébként egyre kevésbé szimpatikus az évek során ez a makacs, önfejű, én leugatok mindenkit stílus, szerintem hamar össze fog itt veszni sokakkal, én nem ájultam ennyire hogy ő jött, de remélem elindulunk felfelé érdemben tényleg.Nyilvan szarra lesz tomve, ez eddig sem volt kerdes. De ettol meg nem tutista, maximum uzleti szempontbol, mert egyebkent szakmai oldalrol ezt az Ujpestet osszeszedni nem lesz egyszeru, eleg magas a bukas eselye. Ez a mentalitas es arc pedig, ami neki van es amit mutatott ujfent peldaul ezen a sajtotajekoztaton, kicsit sem vagyok biztos benne, hogy a mai labdarugasban hosszu tavon tarthato lesz kovetkezmenyek nelkul, hogy ne kezdjek el kisakkozni, meg a jatekosok ne akarjak majd megbuktatni.dardainak kb orok eletet igertek.Dárdai elég tutista.
szoval ha nem fog menni elsore a dolog inkabb a kurvakat rakjak ki es nem mádámot.
erdekes dolog ez.
YoungZeeZee
Elég biztos dolgkat kellett Neki ígérni, hogy közel 30 év után eljöjjön Berlinből…
Sinisa
Nyilvan nem fogjak tudni, mert azt csinal, amit akar, kibaszhat, akit es amit akar, edzot, jatekost, kutyat, macskat, de az sem veletlen, hogy azert a Herthanal az utolso eveiben mar nagyon nem tudta tartani a gyeplot es az oltozot, tulsagosan is szokimondo, eroszakos, nem enged masnak igazat, az arrogans kisugarzas ezeknek a viraglelku focistaknak a mai modern vilagban tul sok lesz, van egy olyan felelmem. De azert en drukkolok Dardainak, hatha sikerul valami nagyot alkotnia. A magyar focira raferne egy korrekt Ujpest azert.
Stez
zavi27
Meg a Herthatol is majdnem kirugatta magat, miutan osszebalhezott az elnoksegi tagokkal, ami arra mutat ra, hogy mellette tenyleg nem lesz igaza senki masnak sem, ha meg velemenye van, nem fogja magaban tartani, ami nyilvan esetenkent kemeny es serto is lesz. Csak hat a mai futballban ezt sokan nem birjak el, itthon meg aztan foleg.
51 perce
Nekem egyébként egyre kevésbé szimpatikus az évek során ez a makacs, önfejű, én leugatok mindenkit stílus, szerintem hamar össze fog itt veszni sokakkal, én nem ájultam ennyire hogy ő jött, de remélem elindulunk felfelé érdemben tényleg.Nyilvan szarra lesz tomve, ez eddig sem volt kerdes. De ettol meg nem tutista, maximum uzleti szempontbol, mert egyebkent szakmai oldalrol ezt az Ujpestet osszeszedni nem lesz egyszeru, eleg magas a bukas eselye. Ez a mentalitas es arc pedig, ami neki van es amit mutatott ujfent peldaul ezen a sajtotajekoztaton, kicsit sem vagyok biztos benne, hogy a mai labdarugasban hosszu tavon tarthato lesz kovetkezmenyek nelkul, hogy ne kezdjek el kisakkozni, meg a jatekosok ne akarjak majd megbuktatni.dardainak kb orok eletet igertek.Dárdai elég tutista.
szoval ha nem fog menni elsore a dolog inkabb a kurvakat rakjak ki es nem mádámot.
erdekes dolog ez.
YoungZeeZee
Elég biztos dolgkat kellett Neki ígérni, hogy közel 30 év után eljöjjön Berlinből…
Sinisa
Nyilvan nem fogjak tudni, mert azt csinal, amit akar, kibaszhat, akit es amit akar, edzot, jatekost, kutyat, macskat, de az sem veletlen, hogy azert a Herthanal az utolso eveiben mar nagyon nem tudta tartani a gyeplot es az oltozot, tulsagosan is szokimondo, eroszakos, nem enged masnak igazat, az arrogans kisugarzas ezeknek a viraglelku focistaknak a mai modern vilagban tul sok lesz, van egy olyan felelmem. De azert en drukkolok Dardainak, hatha sikerul valami nagyot alkotnia. A magyar focira raferne egy korrekt Ujpest azert.
Stez
52 perce
Gondolom folytatja. O a penzet ugyanugy megkapja attol meg. De ezek utan szerintem tudjuk jol, hogy az Ujpest kiesni biztosan nem fog. 😀Mennyi időre írt alá? És ha ebben az idenyben kiesik az Újpest? Akkor a másodosztályban is folytatja?Nyilvan szarra lesz tomve, ez eddig sem volt kerdes. De ettol meg nem tutista, maximum uzleti szempontbol, mert egyebkent szakmai oldalrol ezt az Ujpestet osszeszedni nem lesz egyszeru, eleg magas a bukas eselye. Ez a mentalitas es arc pedig, ami neki van es amit mutatott ujfent peldaul ezen a sajtotajekoztaton, kicsit sem vagyok biztos benne, hogy a mai labdarugasban hosszu tavon tarthato lesz kovetkezmenyek nelkul, hogy ne kezdjek el kisakkozni, meg a jatekosok ne akarjak majd megbuktatni.dardainak kb orok eletet igertek.Dárdai elég tutista.
erdekes dolog ez.
YoungZeeZee
Sinisa
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
1 órája
Mennyi időre írt alá? És ha ebben az idenyben kiesik az Újpest? Akkor a másodosztályban is folytatja?Nyilvan szarra lesz tomve, ez eddig sem volt kerdes. De ettol meg nem tutista, maximum uzleti szempontbol, mert egyebkent szakmai oldalrol ezt az Ujpestet osszeszedni nem lesz egyszeru, eleg magas a bukas eselye. Ez a mentalitas es arc pedig, ami neki van es amit mutatott ujfent peldaul ezen a sajtotajekoztaton, kicsit sem vagyok biztos benne, hogy a mai labdarugasban hosszu tavon tarthato lesz kovetkezmenyek nelkul, hogy ne kezdjek el kisakkozni, meg a jatekosok ne akarjak majd megbuktatni.dardainak kb orok eletet igertek.Dárdai elég tutista.
erdekes dolog ez.
YoungZeeZee
Sinisa
Stez
1 órája
Nyilvan szarra lesz tomve, ez eddig sem volt kerdes. De ettol meg nem tutista, maximum uzleti szempontbol, mert egyebkent szakmai oldalrol ezt az Ujpestet osszeszedni nem lesz egyszeru, eleg magas a bukas eselye. Ez a mentalitas es arc pedig, ami neki van es amit mutatott ujfent peldaul ezen a sajtotajekoztaton, kicsit sem vagyok biztos benne, hogy a mai labdarugasban hosszu tavon tarthato lesz kovetkezmenyek nelkul, hogy ne kezdjek el kisakkozni, meg a jatekosok ne akarjak majd megbuktatni.dardainak kb orok eletet igertek.Dárdai elég tutista.
erdekes dolog ez.
YoungZeeZee
Sinisa
1 órája
dardainak kb orok eletet igertek.Dárdai elég tutista.
erdekes dolog ez.
YoungZeeZee
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 órája
YoungZeeZee
9 403
dardainak kb orok eletet igertek.szoval ha nem fog menni elsore a dolog inkabb a kurvakat rakjak ki es nem mádámot.
erdekes dolog ez.
2 órája
Két ex-Citys ember Guardiola utódjaként? Szerintem ebben semmi fura nincs.Mindeközben a City már elkezdett puhatolózni Kompanynal, már folytak megbeszélések az apjával. Állítólag nincs kivasarlasi záradék a szerződésében de van egy szóbeli megállapodás ha Cityhez elengedne a Bayern ha megfelelő ellenértéket adnak (nagyobbat mint amit Nagelsmanert fizetett a klub anno).mondjuk én azt ovlastam legutóbb hogy Enzo Maresca a célpont ha Guardiola lépne
csebi
ami mondjuk fura
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 órája
Mindeközben a City már elkezdett puhatolózni Kompanynal, már folytak megbeszélések az apjával. Állítólag nincs kivasarlasi záradék a szerződésében de van egy szóbeli megállapodás ha Cityhez elengedne a Bayern ha megfelelő ellenértéket adnak (nagyobbat mint amit Nagelsmanert fizetett a klub anno).mondjuk én azt ovlastam legutóbb hogy Enzo Maresca a célpont ha Guardiola lépne
csebi
ami mondjuk fura
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 órája
Mindeközben a City már elkezdett puhatolózni Kompanynal, már folytak megbeszélések az apjával. Állítólag nincs kivasarlasi záradék a szerződésében de van egy szóbeli megállapodás ha Cityhez elengedne a Bayern ha megfelelő ellenértéket adnak (nagyobbat mint amit Nagelsmanert fizetett a klub anno).
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 órája
Al Rayyan, Doha, Katar 😆A Traktor 10 emberrel, egy tizenegyedik párban eldőlő epik tizenegyespárbajban ment tovább a Perszepolisz ellen az iráni kupában.hol rendezik a meccset, hogy eső miatt félbeszakadt? 😊
At arab kupában meg a Kampman FC - Emírségek bronzmeccs eső miatt elmaradt 😅
A döntőben meg Marokkó már a 4. percben vezetett, de Olwan két góljával (a második büntetőből) fordítottak a jordánok 😳 a 70. percben járunk.
warr_b
NB2
Amúgy az első félidőt lejátszották, utána szakadt félbe.
Marokkó meg végül a 87. percben kiegyenlített, és a hosszabbításban behúzta a döntőt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 órája
A Traktor 10 emberrel, egy tizenegyedik párban eldőlő epik tizenegyespárbajban ment tovább a Perszepolisz ellen az iráni kupában.hol rendezik a meccset, hogy eső miatt félbeszakadt? 😊
At arab kupában meg a Kampman FC - Emírségek bronzmeccs eső miatt elmaradt 😅
A döntőben meg Marokkó már a 4. percben vezetett, de Olwan két góljával (a második büntetőből) fordítottak a jordánok 😳 a 70. percben járunk.
warr_b
5 órája
A Traktor 10 emberrel, egy tizenegyedik párban eldőlő epik tizenegyespárbajban ment tovább a Perszepolisz ellen az iráni kupában.At arab kupában meg a Kampman FC - Emírségek bronzmeccs eső miatt elmaradt 😅
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 órája
na ugy latszik odafent is meguntak az ujpest bohockodasat es odaraktak Dardait.
7 órája
Szoboszlai Dominik a világ 38. legjobb futballistája!vajon Szobo a Guardian szerzőjét is megkérdezi, hogy miért tette Wirtzet elé?
Az angol The Guardian szerkesztősége a napokban publikálja grandiózus TOP100-as listáját a 2025-ös év legjobb labdarúgóiról.
A listán a Liverpool középpályása a 38. helyet szerezte meg, olyan sztárokat megelőzve mint Jamal Musiala, Victor Osimhen, Enzo Fernandez, Cristiano Ronaldo , Bruno Fernandes , Phil Foden vagy Arda Güler.
A Liverpool csapatában MacAllister, Wirtz, Salah és Van Dijk előzte meg Szoboszlait ezen a listán.
☝A lista összeállításakor a szerzők a 2025-ös naptári évben nyújtott teljesítményt vettük alapul. Bár a 38. helyen önmagában is parádés helyezés egy magyar futballistától, ha csak az őszi idényt néznénk, alighanem sokkal előkelőbb helyet kapna Szoboszlai
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 órája
Szoboszlai Dominik a világ 38. legjobb futballistája! Az angol The Guardian szerkesztősége a napokban publikálja grandiózus TOP100-as listáját a 2025-ös év legjobb labdarúgóiról.
A listán a Liverpool középpályása a 38. helyet szerezte meg, olyan sztárokat megelőzve mint Jamal Musiala, Victor Osimhen, Enzo Fernandez, Cristiano Ronaldo , Bruno Fernandes , Phil Foden vagy Arda Güler.
A Liverpool csapatában MacAllister, Wirtz, Salah és Van Dijk előzte meg Szoboszlait ezen a listán.
☝A lista összeállításakor a szerzők a 2025-ös naptári évben nyújtott teljesítményt vettük alapul. Bár a 38. helyen önmagában is parádés helyezés egy magyar futballistától, ha csak az őszi idényt néznénk, alighanem sokkal előkelőbb helyet kapna Szoboszlai
13 órája
Szerintem ez a bulvár része ez a nem költözik ide.Nem Németországból fog irányítani ez most a hír.
Miért adná fel valaki a 30 éve felépített életét egy munkáért.
Egyszerűbb embereknek is van több országban ingatlana, nem nagy dolog ez ma már.
Nem hetente fog hazajárni.
Látatlanban kacsa ez így
ozibozi
Amúgy is sokat volt már itt, kb minden meccsen.
14 órája
Es ez mit igazol? Spanyorszagi dolognak mi koze a BL-hez? Amikor meg a Real javara tevednek rajtad a lathatatlanna tevo kopeny.Ez nem igaz, meg kell nézni hány BL-t nyert a Real és a Bőrszalonna a VAR óta. És ugyanezt a La Ligára is.mer csak akkor számít mikor az ő csapata ellen "csalnak"Elche ellen meg kussba voltNegreira liga😀 😀 mindig azok a szemet birok
KeyG
Blevi
remontada
mikor a javukra, az nem változtat semmin
Negritis, a vajda
KeyG
Negria ugy miatt nyert meg mindent a Barcelona 😀 nevetseges
Amit az elmult evwkbwn a Real Madrid Tv tol az gondolom tok oke neked 😀 hogy hergelnek minden jatekvezeto ellen nehogy a Madrid ellen merjen fujni.
20 órája
YoungZeeZee
9 403
Keresztes gól a Celtic ellen.rendszeresen jatszik...de a valogatott kozeleben sincs nem?
Alakul ott az a srác.
ozibozi
pedig ok a skot bajnoksag lehet nem erosebb mint aagyar ellenben mas skillt kell megmitatni es ha vki kezdo ott az nem rossz.
nem stabil kezdonek mondom de pl balogh os mindig ott van a keretben
1 napja
Légvonalban 700 sincs.Ilyenre van példa bármelyik európai bajnokságban, hogy a GM a csapattól 700 km-re dolgozik?Van az 850+ km is amúgy.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
1 napja
Szerintem ez a bulvár része ez a nem költözik ide.De ez nem egy sima munka. Ez egy munka, amivel milliardokat keresel, es ami olyan munkaminoseget es mennyiseget igenyel cserebe, hogy egy masik orszagbol igencsak wtf eliranyitgatni a dolgot. Es nem, a jelenlegi infok szerint ez nem kacsa, hiaba van itthon ingatlana, nem itt lakik es nem is itt fog lakni, de nem is ketnaponta fog utazgatni.
Miért adná fel valaki a 30 éve felépített életét egy munkáért.
Egyszerűbb embereknek is van több országban ingatlana, nem nagy dolog ez ma már.
Látatlanban kacsa ez így
ozibozi
1 napja
Szerintem ez a bulvár része ez a nem költözik ide. Miért adná fel valaki a 30 éve felépített életét egy munkáért.
Látatlanban kacsa ez így
1 napja
Van, napi több is. Ryan és Wizz is jön ide.Van az 850+ km is amúgy.Dárdai lesz a GM Újpesten!Ha az Újpest kiesik az NB1-ből akkoris?
Bazzani
Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni.Ilyenre van példa bármelyik európai bajnokságban, hogy a GM a csapattól 700 km-re dolgozik?
Stez
Mondjuk két nagyváros, repülővel 2-3 óra áterni. Ha Érden lakna és kifogna autóval egy nagyobb dugót, az is lenne vagy másfél óra.
De elég furcsa, engem zavarna ha minden alkalmazottam két országgal es többszáz km-el odébb lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha nem magan repülővel utazik akkor azért a 2-3 órára számolj rá meg plusz harmat legalább.
Raadasul vajon van-e napi járat Berlinbe?
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”