Soccer

41 feliratkozó

4 órája
Stez SMU Mustangs 47 834 — Whoops, looks like something went wrong.
Romano:
BREAKING: Mo Salah has decided to LEAVE LIVERPOOL in June, at the end of the current season.
ozibozi
Ami érdekesebb hogy a klub hivatalos oldala is megírta. Kevés jobb játékosa volt ill. lesz a klubnak, mint az egyiptomi.
Mikey
az az érdekes hogy sztem a mostani keretben is van 2 (vvd, allison) és összességében sem hiszem hogy top10be beférne nálam
(rush, keagan, dalglish úgy van előtte hogy őket nem játszani)
de ettől még iszonyat jó játékos volt és tényleg a legnagyobbak között a helye
Negritis, a vajda
Souness, Rush, Keegan, Dalglish, Gerrard, Barnes biztos előtte, top10 határán billeghet az egyiptomi, kurva sok gólt szerzett.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez teljesen szubjektiv, de igen, Szalah brutalis statisztikakkal bir, 435 meccsen 255 gol ES 122 golpassz az nagyon kemeny.

De azert hozzateszem, szerintem o nagyon orulhet, hogy a tortenelemkonyvekben a szamok kerulnek be, mert azert az o szemelye kapcsan azt is tegyuk hozza, hogy azert Szalah amit kapott a Liverpooltol, fokent Klopptol asszisztalast, azt, hogy miatta Klopp varialt a rendszeren, hogy jobbara a tamadassal kelljen foglalkoznia, es ne kelljen besegitenie a vedekezesben, az nem mindegy. Kvazi csatar szerepkort kapott a szelen, mikozben Firmino kilenceskent tavolabb jatszott a kaputol eleg sokat, es jobban kivette a reszet a vedekezesbol, de a masik oldalon az o eveiben mind Mane, mind Diaz annyit robotolt, hogy az valami embertelen.

Nyilvan o ezt visszaadta golokban jobbara, es a tortenelemkonyvekben csak ezeket lehet majd olvasni, azert mondom, hogy Szalag egyertelmuen a Liverpool tortenetenek egyik legjobb jatekosa, de azert van meh resz is, es emiatt peldaul nalam sem lenne top5-os jatekos. Nalam peldaul Owen, Keegan, Gerrard, Van Dijk, Hansen, Hunt, Dalglish es Rush is elotte van, inkabb mondanam top10-nek. De a kulcsszo a nalam, mert ez tenyleg teljesen szubjektiv.

Megerdemli, hogy klubikonkent beszeljenek rola es egyebkent jol tette, hogy igy dontott, hogy eleg volt neki, erezhetoen nincs meg az a lendulete, ami a PL-hez kell, az is embertelen, hogy egyaltalan 33 eves koraig ilyen teljesitmenyre volt kepes egy ilyen megterhelo ligaban, folyamatos kettos vagy epp harmas terhelessel, ha az ANK-t is hozzaveszem.

4 órája
ozibozi New York Giants 21 094
Mohamed Salah’s numbers for Liverpool FC season by season:

• 2017/18 — ⚽ 44 goals | 16 🅰️ assists
• 2018/19 — ⚽ 27 goals | 10 🅰️ assists
• 2019/20 — ⚽ 23 goals | 13 🅰️ assists
• 2020/21 — ⚽ 31 goals | 6 🅰️ assists
• 2021/22 — ⚽ 31 goals | 15 🅰️ assists
• 2022/23 — ⚽ 30 goals | 16 🅰️ assists
• 2023/24 — ⚽ 25 goals |14 🅰️ assists
• 2024/25 — ⚽ 34 goals | 23 🅰️ assists

Consistency at the highest level.
7 órája
alatriste Green Bay Packers 11 872 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
25 Greatest Players in Liverpool History

Ranking factors:
Given how difficult such a list is, we have taken multiple aspects into consideration when making our selections, including:

1.Overall stats including goals, assists and games played
2.Trophies won and any individual honours
3.The impact they had

www.givemesport.com/liverpool-greatest-players/?link_source=ta_first_comment&taid=69c2fed6f6c6320001fa999b&fbclid=IwZnRzaAQv6H1leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEe0XgWLPzGBN8jr4SDmqW14IarBKqCekym4ZfcaaLbjEfJZzMYcfEVVuMFOvI_aem_seqh_Cl5YIVGnCzDAPXomA

ozibozi
Szeretem mikor az emberek szubjektiv listákon veszekednek. Erre is biztos jön majd a "dehátezfaszság". Mintha azon veszekednének, hogy a zöld vagy a piros szín a szebb-e. 😀 Én 2000-es évek előttieket nyilván sose láttam játszani így csak azokat tudom rangsorba tenni akiket már én is végignéztem. Azok között top3ba benne kellene lennie Mo-nak "nagysága, érdemei" alapján, de ha a kedvenceket kéne rangsorolni lehet a top20ból is kiszorulna.

Liverpool Fc
14 órája
25 Greatest Players in Liverpool History

Given how difficult such a list is, we have taken multiple aspects into consideration when making our selections, including:

Ranking factors:

1.Overall stats including goals, assists and games played
2.Trophies won and any individual honours
3.The impact they had

www.givemesport.com/liverpool-greatest-players/?link_source=ta_first_comment&taid=69c2fed6f6c6320001fa999b&fbclid=IwZnRzaAQv6H1leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEe0XgWLPzGBN8jr4SDmqW14IarBKqCekym4ZfcaaLbjEfJZzMYcfEVVuMFOvI_aem_seqh_Cl5YIVGnCzDAPXomA

Szerkesztette: ozibozi
15 órája
alatriste Green Bay Packers 11 872 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Közösen felbontják a szerződést. Igazából közös tisztelgés ez így szerintem. A Pool nyer kb 25m-t bértömegen az Egyiptomi meg így azzal tárgyalhat és úgy ahogy akar. Szimpatikus megoldás, látszott már, hogy nagyon gyorsan zuhant be idénre.

Sosem volt a kedvencem Mo, a nagy triónkból Bobbyt és Manét is jobban kedveltem de az általam látott legjobb Pool csatárok közül is Torres és Suarez is közelebb van a szívemhez, mégis egy igazi legendája volt ennek a cirka 10 évnek. Vele lett meg a 6. és vele tört meg a 30 éves várakozás is. Kedveltem, sose szerettem de ez így egy szép és méltóságteljes különválás.

Liverpool Fc
17 órája
Mikey Cincinnati Bengals 21 312
Romano:
BREAKING: Mo Salah has decided to LEAVE LIVERPOOL in June, at the end of the current season.
ozibozi
Ami érdekesebb hogy a klub hivatalos oldala is megírta. Kevés jobb játékosa volt ill. lesz a klubnak, mint az egyiptomi.
Mikey
az az érdekes hogy sztem a mostani keretben is van 2 (vvd, allison) és összességében sem hiszem hogy top10be beférne nálam
Negritis, a vajda
Most nem azért, de egy 100+ éves klub esetében mondjuk tíz játékos szerintem "kevés". 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
17 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 331 — #NoStress
Romano:
ozibozi
Mikey
Negritis, a vajda
Souness, Rush, Keegan, Dalglish, Gerrard, Barnes biztos előtte, top10 határán billeghet az egyiptomi, kurva sok gólt szerzett.

17 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 331 — #NoStress
Romano:
ozibozi
az oké, de szerződése még van
szal valakinek "tejelnie kell", nem?
Negritis, a vajda
Nem feltétlen.
Közös megegyezéssel bármikor lehet szerződést bontani.
Ha a csapatanak nem igazán kell, sok a fizuja, a játékos meg nem akar tovább ott játszani, akkor könnyű megegyezni. Az is bevétel a klubnak, ha arra az évre nem kell állnia a fizetését.

17 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 919 — The Mathematician
Romano:
ozibozi
Mikey

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
17 órája
Romano:
ozibozi

18 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 919 — The Mathematician
Romano:
ozibozi
az oké, de szerződése még van
szal valakinek "tejelnie kell", nem?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
18 órája
Romano:

21 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 009 — Kinek mit intézett a kormánya

Igazából 3 teendője van még:
1. Kupagyőzelem
2. Minden meccsen lépjen pályára, hogy pontosan 500 hivatalos tétmeccse legyen a klubban
3. Még 3 assist kiosztása, hogy meglegyen a 100 a klubban

Poloska vagyok.
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 463 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudort kibaszták.
Akkor Adolf Hütter (külön vicces lenne) vagy Sean Dyche.
zacknorb
Pochettino elérhető?
Löfli
Nem USA szöv kap 🥺😔 túl hamar rúgták ki,(a "poènokat" nem kèrjük 😏) már akkor is így gondoltam, az egy másik, hogy azóta sem sikerült senkit találni, az azèrt bravúr...nem tudom az ausztrállal mennyire lennènk előrèbb EL győzelem ide vagy oda....
1 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 627 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Tudort kibaszták.
zacknorb
Pochettino elérhető?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 009 — Kinek mit intézett a kormánya
Tudort kibaszták.

Poloska vagyok.
1 napja
Chiesa mégsem játszik a válogatottban, az orvosi tesztek után hazaküldték mert nem felelt meg.

Cambiaghi a helyén, a másik kedvenc csapatomból.
Mikey
Palit úgy lehetne amúgy kedvelni, szimpatikus srác, de lassan ő is olyan mint Naby volt. Bár az ő sérülékenységét nehéz lesz bárkinek überelni. Mindenesetre ez is érdekes jel, hogy szenved a támadósor hónapok óta és az olasz kb egyszer sem kezdett - jöttek is innen-onnan rá kritikák erre a válogatottól is hazaküldik h nem felelt meg.
Tök jó lett ez a nyári pénzeső a támadósorba, csak profilokra is szarabbul áll a csapat és darabszámra sincs meg annyira mint tavaly.

Lenne itt dolog nyáron...
Hha nem jön össze a Konaté hosszabbítás hiába a két u20-as CB csillag (Leoni ACL-ből épülget Jacquet meg először lesz PL játékos) kellene valami megoldás még középre, de azon kívül is, jobbhátvéd, Bradley nem bír egészséges maradni, Frimpong se arról híres és rosszabbul védekezik mint TAA, cserébe fele annyi hatása sincs az összjátékra. Közben Salaht el kéne passzolni valami arab légióba, az se baj ha Cody is menne vele (érte amúgy még lehet le is lehetne húzni valakit egy 40millióval). Marad a két tavalyi csatár és Ngumoha. Btw Gordont a Castleből meg lehetne próbálni még egyszer... ha nem lesznek európában (márpedig...) nekünk meg kurvára kéne 1-2 home grown játékos az BL-be, EL-be 😀 Lehet, hogy Everton nevelés de Pool szurkoló .

Liverpool Fc
1 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/656067827_1240598838060747_7872112406956782604_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1066x1405&ctp=p600x600&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=295ae4&_nc_ohc=O4mO2MVn_-wQ7kNvwEz2fsS&_nc_oc=AdpyqD1ymD4XfZ-QaUU2WkPD_SFhQjeKTLbjAxuC5GA3dQMKEPulnAd0qt3C1HSuamI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=sWlWOP5y1F3UKvRLjiv4aQ&_nc_ss=7a30f&oh=00_Afx3pyspSPyjw7py7aukPd7Nfcd_GGup0hn7sIfqjkJcPw&oe=69C81753
Azzurri
Kéri Andris szakmai elemzése Gattuso asztalán! A La Gazzetta dello Sport munkatársai megerősítették, hogy Gennaro Gattuso Kéri András Dániel szakvéleményét és elemzését is figyelembe véve készíti...

Poloska vagyok.
1 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.71878-15/612417602_1409777940702442_4338459781296289775_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=pTVpU9Yv80AQ7kNvwH8Ef8C&_nc_oc=AdrijZfBI1J4FcAxhs_NmgOyKX4gkniCF9Sb1X7I8qcKslmiAM_oTdUEjNPSL2A0dmo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=v03zilWE7F8WH4LSO86miQ&_nc_ss=7a30f&oh=00_AfzZoMsE-0lnh7xF3sfZhvZEvYLgbSPOht1lYCkKsSbmcw&oe=69C80E56
7,1 Mio. Aufrufe · 57.759 Reaktionen | Was glaubst du haben sich die beiden Hitzköpfe hier zu sagen? 😱💥 Die spanische Supercopa LIVE bei #MagentaSport bis @sportdigitalfussball ⚽️ | MAGENTA SPORT
Was glaubst du haben sich die beiden Hitzköpfe hier zu sagen? 😱💥 Die spanische Supercopa LIVE bei #MagentaSport bis @sportdigitalfussball ⚽️
1 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 200
Holnap élőben Gdanskból 😊
A Pogon Szczeczin vendégeskedik, megnézem Szalai Attila pillanatnyi formáját.
Dzsokijuing
Nyert a Lechia, Szalai középen irányított, a két gólt szélről kapták. Azért már túl a van a zenitjén Atisunk.
Dzsokijuing
Lányomék éppen Gdanskban vannak.
nagylaza, főpohárnok

Ha Dzsoki Gdanskban van és nagylaza lànya is Gdanskban van, akkor nagylaza lánya Samantha?

Szerkesztette: Löfli
1 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.71878-15/654567473_946890397838202_8691796207735144802_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=it8VDBTcA5AQ7kNvwHKQQrz&_nc_oc=AdrshJw1xFTBwINI7gFNLjyt1kUSAHeuOXbZ3AniImFn4gmcHjOQvFxfii04yF2Rb2k&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=0P8WPcgwaOVD-wtOF-MQhA&_nc_ss=7a30f&oh=00_Afy9fA6gqAriiVZPLGwKALlq1He96PACOn1pelSIId1uuw&oe=69C72B31
1,3 Mio. Aufrufe · 16.235 Reaktionen | This strike from Lothar Matthäus might be the 𝙘𝙡𝙚𝙖𝙣𝙚𝙨𝙩 we’ve ever seen! 🤯🚀 Happy 65th Birthday to one of the greatest German and #Bundesliga midfielders to ever grace the pitch 🤝 | Bundesliga
This strike from Lothar Matthäus might be the 𝙘𝙡𝙚𝙖𝙣𝙚𝙨𝙩 we’ve ever seen! 🤯🚀 Happy 65th Birthday to one of the greatest German and #Bundesliga midfielders to ever grace the pitch 🤝
2 napja
Chiesa mégsem játszik a válogatottban, az orvosi tesztek után hazaküldték mert nem felelt meg.

Cambiaghi a helyén, a másik kedvenc csapatomból.

2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 463 — Így remélem megfelelek nektek.....
A labdát meg se akarta játszani tènyleg nem èrtem miről beszèltek, akár hányszor nèzem vissza....🤷 Ettől mèg úgyisnyer a Real
dande2
Rodri meccsenkent 4 ilyet csinál az ellenfél ellen taktikai fault néven, és a sárgát is nagy néha napján meltoztatnak adni számára ☺️
esanders10
Arról nem beszélve Casemiro miket művelt taktikai fault révén és mégis érthetetlen módon csak sárgákat kapott. Ez ahhoz képest semmi nem volt
remontada
Nèzzètek, èn nem láttam, látok ezer esetet, annyi időm nincs meccset nèzni, ezt az egyet láttam most, ez alapján ítèltem. A szimplán taktikai fault ezúttal nálam azèrt sem állja meg a helyèt mert ott volt a csapattársa mellette, aki besegít ès mèg hátul is sokan ott voltak. Kvázi nem volt szükség rá,.pláne ilyen durván.
Fedèben egyszerűen dolgozott a düh mivel amúgy is "jó barátok" ès direkt a lábra odarúgott alaposan, hogy fájjon. A spori is ezt látta, èrezte benne, ezèrt volt a piros.
Írom mindezt úgy hogy amúgy messze Valverde az egyik kedvenc Real játèkosom evör Barca drukkerkènt, talán Zidane után közvetlenül.
Mindegy vègül nem osztott, nem szorzott, az eltiltás ellen meg fellebbeznek majd, ès ha tènyleg szigorúnak látják, eltörlik az eltiltást.

De legyen nektek hitetek szerint 😉
2 napja
Sport 2-ön a Braga a Porto ellen 1-1-re áll telt ház előtt30.000 nem 10.000 néző mint a fagyi ellen/ a 75. Percben. /80.-ban már nem

2 napja
remontada San Francisco 49ers 1 062
A labdát meg se akarta játszani tènyleg nem èrtem miről beszèltek, akár hányszor nèzem vissza....🤷 Ettől mèg úgyisnyer a Real
dande2
Rodri meccsenkent 4 ilyet csinál az ellenfél ellen taktikai fault néven, és a sárgát is nagy néha napján meltoztatnak adni számára ☺️
esanders10
Arról nem beszélve Casemiro miket művelt taktikai fault révén és mégis érthetetlen módon csak sárgákat kapott. Ez ahhoz képest semmi nem volt