Soccer

41 feliratkozó

7 napja
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Értem én hogy ez egy sport és lehet hibázni, de ezen a szinten ilyet így kihagyni elég nagy szégyen. Kapu fele üresen, kicsit emel és instant gól ez meg meg még ott is ki akarja pókhálózni a ficakot...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
7 napja
ozibozi New York Giants 21 166
Fotelszurkólóként minden elismerésem Sallaié, de itt azért megint bemutatja miért "csak" a Galatáig vitte.
zinedine5
Ott Nem is gólt akarnak vele rúgatni, tudják a képességeit kamatoztatni a csapat javára.

Szerkesztette: ozibozi
7 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 467 — Ajmo Vatreni
Fotelszurkólóként minden elismerésem Sallaié, de itt azért megint bemutatja miért "csak" a Galatáig vitte.
7 napja
Sallai 😂
7 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 786
Megy mán a meccs és nulla komment.... Mi a fasz
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Sikertelen selejtező utáni barátságos meccseket általában apátia kíséri.

7 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 749 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ez olyan hazai pályás les volt😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 449 — Cowboys fan
Megjegyzem, középen simán gól lett volna, mert a Vili általt diktált lesvonalat nem nagyon akarták követni
7 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 996 — no es importante
Szerintem totális elmebaj, hogy az égvilágon semmilyen változtatással nekifutunk egy újabb körnek rossival, aki még egy barátságos meccsen sem akar kísérletezni

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 980
Kimentem wc-re miért vették el?
mert nem Löfli ment el wc-re

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 749 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kimentem wc-re miért vették el?

Draft

7 napja
Nyugi, Magyarok a WaR kocsiban✌️
7 napja
Hopsz 1 oda....

Draft

7 napja

Draft

8 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 449 — Cowboys fan
Mivel most voltak a VB párharcok, gondolom minden bajnokság off, ha már volt idő, akkor nyilván jöttek barátságos meccsek. A sérülés benne van a játékban, ez van.
NB2
Ettől mèg marhára nincs szükség rájuk vagy kapjanak lehetőséget a fiatalok, másodvonalasok...ok tudom ez is gála meccs volt meg pènz meg stb, de akkor is...ha lenne vmi tèt vagy mondjuk VB felkészülés akkor èrtem, de így 🤷
dande2
pedig így a következő hét végéig négy helyett csak három meccset játszanak, a válogatott szünet tulajdonképpen kész felüdülés! 😉
8 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 537 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mivel most voltak a VB párharcok, gondolom minden bajnokság off, ha már volt idő, akkor nyilván jöttek barátságos meccsek. A sérülés benne van a játékban, ez van.
NB2
Ettől mèg marhára nincs szükség rájuk vagy kapjanak lehetőséget a fiatalok, másodvonalasok...ok tudom ez is gála meccs volt meg pènz meg stb, de akkor is...ha lenne vmi tèt vagy mondjuk VB felkészülés akkor èrtem, de így 🤷

Szerkesztette: dande2
8 napja
NB2 New England Patriots 28 328 — nabege2@yahoo.com
8 napja
Sok èrtelme volt megint ennek a sörmeccsnek.....Raphina 5 hètre out....s akkor csodálkozunk ha a klubbok fèlnek elengedni a játèkosaikat a válogatottba....ezeknek semmi èrtelme, pláne ilyen klub terhelés mellett 😡😔
dande2
Majd csak figyeld Szobót, a kopasz most osztotta ki a másik kopaszt farokméregetéssel megspékelve. Ilyenkor szokott vlm baj történni.
/ne legyen/
8 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 537 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sok èrtelme volt megint ennek a sörmeccsnek.....Raphina 5 hètre out....s akkor csodálkozunk ha a klubbok fèlnek elengedni a játèkosaikat a válogatottba....ezeknek semmi èrtelme, pláne ilyen klub terhelés mellett 😡😔
8 napja
Azért a Sbornaja is behúzta a meccsét a Los Pineloros ellen 3-1-re Golovin és Tukavin vezetésével.
Felkészúl Mali 💪🏼

Szerkesztette: ozibozi
8 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 786
Sixo
FIFA Series, és ez mi az isten? 😀
warr_b
legrandomabb barátságos meccsek, az igazi ínyenceknek, mint nekünk!
Löfli
Akkor jól sejtettem, hogy valami érdektelen f*szság 😆
warr_b
És ezeknek volt képük kinyírni a Konföderációs Kupát...

8 napja
warr_b Washington Commanders 29 435 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sixo
warr_b
Löfli
Akkor jól sejtettem, hogy valami érdektelen f*szság 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 690 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Sixo
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 napja
YoungZeeZee 9 538
most latom h az irek mikor kaptak az egyenlito golt.
van karma
8 napja
warr_b Washington Commanders 29 435 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
RIP Salamon Szigetek 😕
Sixo
?
Megint keversz valamit? 😊

Kettőtől egy jó Csád-Burundi és Szomália-Mauritus.

Bonaire győzött a kedvenced, a Saint Vincent és a Grenadine-szigetek ellen, a vendégekné a két kiállítás a 92. percben volt, már nem osztott, nem szorzott, szép upset.

Este emberi időben Guyana-Dominika és Belize-Sint Maarten!
warr_b
Martinique hogy áll?😊 Szerdán utazok oda.
zavi27
2-2-t játszottak Kubával, vasárnap El Salvadort fogadják.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 napja
Stez SMU Mustangs 47 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Jo lesz ez az ev, buktuk a vb-t, a tet nelkuli sormeccsekre meg a valogatott fele nem fog eljonni kockaztatni a jatekot. Xd