Soccer
41 feliratkozó
7 napja
Értem én hogy ez egy sport és lehet hibázni, de ezen a szinten ilyet így kihagyni elég nagy szégyen. Kapu fele üresen, kicsit emel és instant gól ez meg meg még ott is ki akarja pókhálózni a ficakot...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 napja
Fotelszurkólóként minden elismerésem Sallaié, de itt azért megint bemutatja miért "csak" a Galatáig vitte.
7 napja
Sallai 😂
7 napja
Megy mán a meccs és nulla komment.... Mi a faszSikertelen selejtező utáni barátságos meccseket általában apátia kíséri.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
7 napja
Ez olyan hazai pályás les volt😁😁😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 napja
Megjegyzem, középen simán gól lett volna, mert a Vili általt diktált lesvonalat nem nagyon akarták követni
7 napja
Megy mán a meccs és nulla komment.... Mi a faszSzerintem totális elmebaj, hogy az égvilágon semmilyen változtatással nekifutunk egy újabb körnek rossival, aki még egy barátságos meccsen sem akar kísérletezni
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 napja
Kimentem wc-re miért vették el?mert nem Löfli ment el wc-re
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 napja
Kimentem wc-re miért vették el?
Draft

7 napja
Nyugi, Magyarok a WaR kocsiban✌️
7 napja
Hopsz 1 oda....
Draft

7 napja
Megy mán a meccs és nulla komment.... Mi a fasz
Draft

8 napja
pedig így a következő hét végéig négy helyett csak három meccset játszanak, a válogatott szünet tulajdonképpen kész felüdülés! 😉Mivel most voltak a VB párharcok, gondolom minden bajnokság off, ha már volt idő, akkor nyilván jöttek barátságos meccsek. A sérülés benne van a játékban, ez van.Ettől mèg marhára nincs szükség rájuk vagy kapjanak lehetőséget a fiatalok, másodvonalasok...ok tudom ez is gála meccs volt meg pènz meg stb, de akkor is...ha lenne vmi tèt vagy mondjuk VB felkészülés akkor èrtem, de így 🤷
NB2
dande2
8 napja
Mivel most voltak a VB párharcok, gondolom minden bajnokság off, ha már volt idő, akkor nyilván jöttek barátságos meccsek. A sérülés benne van a játékban, ez van.Ettől mèg marhára nincs szükség rájuk vagy kapjanak lehetőséget a fiatalok, másodvonalasok...ok tudom ez is gála meccs volt meg pènz meg stb, de akkor is...ha lenne vmi tèt vagy mondjuk VB felkészülés akkor èrtem, de így 🤷
NB2
Szerkesztette: dande2
8 napja
Mivel most voltak a VB párharcok, gondolom minden bajnokság off, ha már volt idő, akkor nyilván jöttek barátságos meccsek. A sérülés benne van a játékban, ez van.
8 napja
Sok èrtelme volt megint ennek a sörmeccsnek.....Raphina 5 hètre out....s akkor csodálkozunk ha a klubbok fèlnek elengedni a játèkosaikat a válogatottba....ezeknek semmi èrtelme, pláne ilyen klub terhelés mellett 😡😔Majd csak figyeld Szobót, a kopasz most osztotta ki a másik kopaszt farokméregetéssel megspékelve. Ilyenkor szokott vlm baj történni.
dande2
/ne legyen/
8 napja
Sok èrtelme volt megint ennek a sörmeccsnek.....Raphina 5 hètre out....s akkor csodálkozunk ha a klubbok fèlnek elengedni a játèkosaikat a válogatottba....ezeknek semmi èrtelme, pláne ilyen klub terhelés mellett 😡😔
8 napja
És ezeknek volt képük kinyírni a Konföderációs Kupát...Akkor jól sejtettem, hogy valami érdektelen f*szság 😆legrandomabb barátságos meccsek, az igazi ínyenceknek, mint nekünk!SixoFIFA Series, és ez mi az isten? 😀
warr_b
Löfli
warr_b
8 napja
Akkor jól sejtettem, hogy valami érdektelen f*szság 😆legrandomabb barátságos meccsek, az igazi ínyenceknek, mint nekünk!SixoFIFA Series, és ez mi az isten? 😀
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 napja
legrandomabb barátságos meccsek, az igazi ínyenceknek, mint nekünk!SixoFIFA Series, és ez mi az isten? 😀
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 napja
2-2-t játszottak Kubával, vasárnap El Salvadort fogadják.Martinique hogy áll?😊 Szerdán utazok oda.RIP Salamon Szigetek 😕?
Sixo
Megint keversz valamit? 😊
Kettőtől egy jó Csád-Burundi és Szomália-Mauritus.
Bonaire győzött a kedvenced, a Saint Vincent és a Grenadine-szigetek ellen, a vendégekné a két kiállítás a 92. percben volt, már nem osztott, nem szorzott, szép upset.
Este emberi időben Guyana-Dominika és Belize-Sint Maarten!
warr_b
zavi27

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 napja
Jo lesz ez az ev, buktuk a vb-t, a tet nelkuli sormeccsekre meg a valogatott fele nem fog eljonni kockaztatni a jatekot. Xd