Soccer

42 feliratkozó

2 órája
slowmotion Dallas Cowboys 28 488 — Cowboys fan
"Luís Díaz has finally made his decision. Al-Hilal went all in for the Colombian, offering a staggering €70 million annual salary. However, the winger prioritized sporting glory, choosing Bayern Munich for significantly less money."
Azért egy ötszörös fizetés emelésről nem könnyű lemondani.
Sixo
Barrancasban lehet másról álmodoztak a gyerekek, mint a nyugati demokráciák szegény- és nyomornegyedeiben. Az még a riói favelákból nézve is falunak számít.
2 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 132 — LIGHTS OUT!
"Luís Díaz has finally made his decision. Al-Hilal went all in for the Colombian, offering a staggering €70 million annual salary. However, the winger prioritized sporting glory, choosing Bayern Munich for significantly less money."
Azért egy ötszörös fizetés emelésről nem könnyű lemondani.

11 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 465 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ik, mondd már meg hogy miért a 100 éves múmia Tujvel védi még mindig a kaputokat? Csavonak 10 éve vissza kellett volna vonulnia
JC6 (Mr. Miele)
Tavaly (is) Top3 ember volt egy jó csapatban, számtalanszor pontokat tartva a Honvédnál. A 2 mostani Mennyei meccsen is volt pár bravúrja. Van mögötte 2 kapus, egy saját nevelés(Dúzs), aki évek óta nem tudta kiszorítani, Tujvel lehetséges utódja, Hadzikic meg 2 hete sincs a csapatnál.

Szerkesztette: iktriad
14 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 351
Ik, mondd már meg hogy miért a 100 éves múmia Tujvel védi még mindig a kaputokat? Csavonak 10 éve vissza kellett volna vonulnia
15 órája
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 579 — WHO DAT!!!!
Gulácsi meg akkor hivatalosan is Villarreal

16 órája
Toto21 Chicago Bears 8 911
Pécsi eddig jól tolja. 5 védése is volt már a Salzburg ellen
16 órája
esanders10 Denver Broncos 1 092
Glazernomics újra akcióban. Amint megvan a BL, megint minimális ráfordítás. Doomed ez a klub addig amíg ezeket itt eszi a fene. Sir Jim csak egy szemfényvesztés volt, neki a stadionprojekt ami számít.

Soha nem hittem volna hogy így le lehet rohasztani egy global top3 klubot. Elképesztő.
esanders10
Most mi történt?
Mikey
A Nagy büdös semmi, pont ez az😀

Miközben az Arsenal meg City kaliberek tovább nyomják tövig a gázt. De egy Spurs, Pool, Chelsea hármasban is jóval több az ambíció. A különbség csak nő így
16 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 465 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Karius szelleme megjelent picipesten
remontada
Tujvel 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Stez
lehet következő meccsen nem éltetik majd a Honvéd drukkerek 😀
Toto21
Tujvel mondjuk nagyon sokat tett azért, hogy újra NB1-es a Honvéd. Remélem emiatt nem fog egyből padozni. Bár jött egy bosnyák(?) kapus nemrég, aki csak sérülés miatt naradt le a vébé részvételről. Baki mai bakija a jövő héten is probléma lesz. Fáj a mínusz 2pont, de az MTK megérdemelt 1-et,
iktriad
Nem az a baj, hanem az, hogy ezek az egy pontok hamar ertektelenne valnak, ha a harmak viszont nem jonnek majd. Es igy azert fajo bukott pontok ezek.
Stez
Ez sajna igaz lesz ránk nézve idén, attól tartok. De Jákob bácsi egyelőre felülmúlja a szezon előtti (bėka segge alatti) elvárásaimat.
17 órája
Stez SMU Mustangs 49 961 — Whoops, looks like something went wrong.
remontada
Tujvel 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Stez
Toto21
Tujvel mondjuk nagyon sokat tett azért, hogy újra NB1-es a Honvéd. Remélem emiatt nem fog egyből padozni. Bár jött egy bosnyák(?) kapus nemrég, aki csak sérülés miatt naradt le a vébé részvételről. Baki mai bakija a jövő héten is probléma lesz. Fáj a mínusz 2pont, de az MTK megérdemelt 1-et,
iktriad
Nem az a baj, hanem az, hogy ezek az egy pontok hamar ertektelenne valnak, ha a harmak viszont nem jonnek majd. Es igy azert fajo bukott pontok ezek.

17 órája
remontada
Tujvel 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Stez
Toto21

17 órája
Tujvel 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Stez
17 órája
remontada San Francisco 49ers 2 036
17 órája
jó ez a mennyei bajnokság. Sok akció, sok gól.
Toto21
És még az MTK-s gólokból is 1-et ex-kispesti rúgott! 😀

Klausz be ne találj most nekem! 😀
iktriad
Klausz nem lőtt gólt, de Bognár igen
17 órája
Stez SMU Mustangs 49 961 — Whoops, looks like something went wrong.
Tujvel 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

17 órája
Ezt nem hiszem el.

17 órája
Ez milyen gyep?
Kampman
NB 2-es. Kicsit gombás.
17 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 942
Ez milyen gyep?
17 órája
Toto21
És még az MTK-s gólokból is 1-et ex-kispesti rúgott! 😀

Klausz be ne találj most nekem! 😀
17 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 982 — The Mathematician
ad2) amikor a jól szituàlt észak-angliai szurkolótáborok megtalàlják a gyenge pontjàt, az agyát.
Willie Parker
a mit?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
17 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 079
Vinicius és az Arsenal állítólag megegyezett, most már a Realon múlik a dolog.
Érdekes szitu, nem gondoltam volna hogy be akarnak húzni egy világsztárt, de ha bele akarom magyarázni, akkor a tulajok végre szereznek egy arcot, ami egy átlagdrukkernek is ismerős, az esetleges hype körülötte anyagilag biztos nagyot robban.
Tony Adams
vini világsztár?
és segítene bármit is?
Negritis, a vajda
Igen, világsztár. Az már a mezőny kritikája hogy ő az lehet.
remontada
Sztem nem kritika ez. A szint ahogy egyegyezik illetve ahigy védelmeket tud megbontani az szinte bmikor kimagasló lenne.
Arsenal szemszögéből ott látom a problémát hogy ott nagyon markáns a csapatjáték, a csapatvedekezes mindennek alapja és ebben ot nem látom jelenleg hogy veszi ki a részét. De ez már legyen Arteta gondja.
csebi
Nagyobb gondnak tartom, hogy megborítjuk vele a fizetési struktúràt, ha igaz a heti 400000 font.
Willie Parker
Azt a részét nem is tudtam. Lesz miből tartós tejet venni akkor az biztos.
Nem tudom ki milyen hosszú távra van le szerződve de olyan hatása lehet mint most nekem a Sheffieldben volt miután felvittem oket a PLbe és leigazoltam egy wonderkidet az ajaxbol kirívóan magas fizetéssel. Pár hét alatt 6 játékos követelt új szerződést …
csebi
Saka új szerződéssel keres 300-at, Havertz 270, Saliba 250, Odegaard-Rice 240-240, Gyökeres 200, többiek mind alatta, szóval az nagyon kirívö lesz egy PL-ben nullkilométeresnek.
Willie Parker
Ritkán halljuk morogni a City játékosokat Haaland fizuja miatt.
Ha beválik, és nyer vele a csapat, nekik is jobb lesz, ők is megkapják a bónuszokat, az új fizujat, konkrétan ha én játékosként kapnák egy ilyen csapattársat, még örülnék is neki, sétálhatok a kasszához.🤑
De várjuk ki a végét, Bruno Guimares egy reálisabb és a csapattal önazonosabb igazolásnak tűnik egyenlőre.😬
Tony Adams
Haaland csapatjátéka, hozzáàllása, vezérszelleme, jelleme, alàzata, gólveszélyessége és Vinié között ég és föld a különbség, érte én is adnék heti 500-at.
Vini szerintem ugyanúgy a széleket tudná csak megbontani, mint Martinelli, ugyanúgy nem passzolna, és ugyanúgy nem jutna el Gyökereshez a labda közèpre tőle sem.
Persze gólveszélyesebb lenne, mint Gabriel Martinelli, de én Havertz-cel is redundánsnak érzem,kettő ilyen labdatemetőt nem huszem, h elbìrunk. A brazil önző, a német meg rohadt pontatlan és sok labdàt veszít.
Nem beszélve Vini picsogásairól, amikor ad1) egy Cuti Romero féle favàgó úgy rendesen leradírozza és a spori elengedi ad2) amikor a jól szituàlt észak-angliai szurkolótáborok megtalàlják a gyenge pontjàt, az agyát.

Más: Norgaard lelépett 7 millióért az Evertonhoz, mert Bruno Guimaraesért megegyeztünk a Castle-lel
17 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 351
Információink szerint az ETO FC új mexikói vezetőedzője, Efraín Juárez több játékossal is konfliktusba került, a nézeteltérések pedig ennél is tovább fajultak. Úgy tudjuk, több labdarúgót is megbüntettek, köztük Tóth Rajmundot, Vitális Milánt és Miljan Krpićet.

Úgy tűnik, Győrben komoly káosz alakult ki, és rövid idő alatt sikerült szétverni azt, amit korábban felépítettek.
ozibozi
Többen mondták hogy nem akarnak a mexikói keze alatt játszani, érik a váltás
18 órája
19 órája
Mikey Cincinnati Bengals 21 947
Glazernomics újra akcióban. Amint megvan a BL, megint minimális ráfordítás. Doomed ez a klub addig amíg ezeket itt eszi a fene. Sir Jim csak egy szemfényvesztés volt, neki a stadionprojekt ami számít.

Soha nem hittem volna hogy így le lehet rohasztani egy global top3 klubot. Elképesztő.
esanders10
Most mi történt?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
19 órája
Diosgyörben is nagyon boldogok. Ultrak keszulodtek a meccsre, ami az atszervezes miatt elmarad. Mondjuk miert nem jatszak le holnap?

Meg ezt nem tudtak csütörtökön at MLSZ-nel esetleg?

Eleg rosszul kezelik a helyzetet...
19 órája
szaba Los Angeles Chargers 13 091
Információink szerint az ETO FC új mexikói vezetőedzője, Efraín Juárez több játékossal is konfliktusba került, a nézeteltérések pedig ennél is tovább fajultak. Úgy tudjuk, több labdarúgót is megbüntettek, köztük Tóth Rajmundot, Vitális Milánt és Miljan Krpićet.

Úgy tűnik, Győrben komoly káosz alakult ki, és rövid idő alatt sikerült szétverni azt, amit korábban felépítettek.
ozibozi
Vitális menni AEK.