NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
165
19
22:30, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Kíváncsi vagyok, hogy csinál ebből x-et a Juve.Arsenal is nyomhat egy fogd meg a sörömet bármikor🍺
Sixo
11 hónapja
Az eredmenyek.com szerint Szobo volt a leggyengébbje a Liverpoonak/Diaz mellett/annak a random generátornak nem szabad hinni
Vlm másik meccset néztek arrafelé.
ozibozi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
A Leganes a Barca után egy hónappal az Atletit is megverte, ezzel véget ért a top5 ligák leghoszabb aktuális győzelmi szériája.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Az eredmenyek.com szerint Szobo volt a leggyengébbje a Liverpoonak/Diaz mellett/Az kozponti szerverrol megy, talan a sofascore adatbazisat hasznaljak, bar ebben nem vagyok biztos.
Vlm másik meccset néztek arrafelé.
ozibozi
11 hónapja
Az eredmenyek.com szerint Szobo volt a leggyengébbje a Liverpoonak/Diaz mellett/Vlm másik meccset néztek arrafelé.
11 hónapja
nem szokott, de szerintem kelleneA földön levő lábfejre taposott, azért az nem szokott egyből piros lenni. Boka felett igen, lábfejen nem.a sárga alap azért a belépőért* második sárga, mindketten ugyanazt gondoljátokPiros volt az tesóNunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..sárga járt volna neki sajnos
- JC6
Negritis, a vajda
- JC6
slowmotion
mivel második ezért piros
de azt se zárom ki hogy instant piros, de az már véleményes
a kérdés annyi hogy mennyi eltiltás utána
Negritis, a vajda
slowmotion
rühellem az ilyen taposásokat direkt retardáltan érkező belépőket
de ezért mondtam hogy véleményes, a szokások alapján inkább csak sárga de vannak érvek hogy piros
viszont mivel a baromja levette a pólóját ténylegesen csak az eltiltás hossza miatt kérdéses
bár lehet azt is rosszul tudom hogy 2 sárga és instant piros mást jelent ezen a téren
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
A földön levő lábfejre taposott, azért az nem szokott egyből piros lenni. Boka felett igen, lábfejen nem.a sárga alap azért a belépőért* második sárga, mindketten ugyanazt gondoljátokPiros volt az tesóNunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..sárga járt volna neki sajnos
- JC6
Negritis, a vajda
- JC6
slowmotion
Negritis, a vajda
11 hónapja
a sárga alap azért a belépőért* második sárga, mindketten ugyanazt gondoljátokPiros volt az tesóNunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..sárga járt volna neki sajnos
- JC6
Negritis, a vajda
- JC6
slowmotion
11 hónapja
Darwin! <3 A győzelemnek örülök de annak, hogy egy ilyen önbizalomnövelő meccs lett Nuneznek külön. Hasonló feeling mint tavaly az idegenbeli Newcastle-i meccs. Hú de kellett ez!

Liverpool Fc
11 hónapja
Jaja, kétszer lehet vele nyerniA korai kifizetés funkció a barátom ismét 🤣Szarul véd. Mondjuk megint szánalmas, amit a Lipcse a második félidőben művel. Mint szerdán. Félidő után eltűnnek, és egy megnyert meccset elbasznak.Gulácsi ez megint mi fasz volt.Hopp egy potyaszagú ez a második
rob3r7o
ozibozi
rob3r7o
davemayer
* második sárga, mindketten ugyanazt gondoljátokPiros volt az tesóNunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..sárga járt volna neki sajnos
- JC6
Negritis, a vajda
- JC6
11 hónapja
Saliba eddig nem volt sérült, a változatosság kedvéért most ő is kiesett 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Piros volt az tesóNunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..sárga járt volna neki sajnos
- JC6
Negritis, a vajda
11 hónapja
Ezt a cigizés-szarás kombót sose értettem, olyan mintha nem lenne okostelefonotok 😂😂
11 hónapja
A kloákádnak nincs ereje a PL-ben.szorri, most végig néztem a meccset, az vót a bajlöflinek meg szarnia kell 😀Kimentem cigizni a 90. percben, mire visszajövök meg lehet 0-2? 😀Mikey rá fog venni, hogy minden Pool meccset végig cigizz az erkélyen.
shagi0206
Sixo
Negritis, a vajda
Löfli
11 hónapja
amúgy nekem is szarnom kell, de oda még nem mentem elszorri, most végig néztem a meccset, az vót a bajlöflinek meg szarnia kell 😀Kimentem cigizni a 90. percben, mire visszajövök meg lehet 0-2? 😀Mikey rá fog venni, hogy minden Pool meccset végig cigizz az erkélyen.
shagi0206
Sixo
Negritis, a vajda
Löfli
11 hónapja
szorri, most végig néztem a meccset, az vót a bajlöflinek meg szarnia kell 😀Kimentem cigizni a 90. percben, mire visszajövök meg lehet 0-2? 😀Mikey rá fog venni, hogy minden Pool meccset végig cigizz az erkélyen.
shagi0206
Sixo
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
nincs erkély, nem panelben lakom 😊 Kertes ház, és a kazánház a cigizőhely.Kimentem cigizni a 90. percben, mire visszajövök meg lehet 0-2? 😀Mikey rá fog venni, hogy minden Pool meccset végig cigizz az erkélyen.
shagi0206
Sixo
11 hónapja
Nunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..sárga járt volna neki sajnos
- JC6
11 hónapja
Itt meg azért megköszönhetjük hogy nem lett kiállítva...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
löflinek meg szarnia kell 😀Kimentem cigizni a 90. percben, mire visszajövök meg lehet 0-2? 😀Mikey rá fog venni, hogy minden Pool meccset végig cigizz az erkélyen.
shagi0206
Sixo
11 hónapja
Nunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..
11 hónapja
Kimentem cigizni a 90. percben, mire visszajövök meg lehet 0-2? 😀Mikey rá fog venni, hogy minden Pool meccset végig cigizz az erkélyen.
shagi0206
11 hónapja
Ma 4-ből 4 meccsen a vendég nyert. Remélem az 5. meccsen is összejön.