Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 051 — The Mathematician

Negritis, a vajda
Lejjebb már linkeltem én is, csak nem beágyazva (mobilon voltam mert főztem)
Elég jó kis anyag, Trollfoci intellektüel
zacknorb
en meg beraktam a politika topikba, mert sztem inkabb ott relevans 😀
csebi
jah nem láttam a linket rendesen, főleg kontextus nélkül, de mea culpa

amúgy sztem mind2 helyen bőven elfér mert beszél sok mindenről

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 072 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 921 — Lucas Scott

Negritis, a vajda
zacknorb
en meg beraktam a politika topikba, mert sztem inkabb ott relevans 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 072 — Kinek mit intézett a kormánya

Negritis, a vajda

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 051 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 416 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Affene, kedvenc burkinai csapatom, a Sonabel Ouagadougou váratlan vereséget szenvedett az ASFA Yennegától 🙁

Lettek közben hősiesen védekeznek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 416 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Fél óra múlva KAK-Mali Casablancából, este nyolctól pedig Madagaszkár-Ghána szintén Marokkóból. Senki sem otthon játsza a hazai meccseit?
warr_b
KAK meccsen gyenge 0-0, bár ez csak Malin múlott.
zacknorb
Bravúrpont, 13-1 volt a kapuralövés Malinak.
Ghána is vezet, így Madagaszkár a második helytől is messze kerülne, a Comore-szk. tuti megveri CSÁDot...

több mint 1 éve
Fél óra múlva KAK-Mali Casablancából, este nyolctól pedig Madagaszkár-Ghána szintén Marokkóból. Senki sem otthon játsza a hazai meccseit?
warr_b
KAK meccsen gyenge 0-0, bár ez csak Malin múlott.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Finnek is gyorsan visszasüllyedtek a szokásos ergya szintjükre

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 160
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/03/24/nem-tudta-megemeszteni-a-vereseget-szoboszlai-megjegyzesevel-foglalkozik-a-nemzetkozi-sajto/?fbclid=IwY2xjawJORDNleHRuA2FlbQIxMQABHYgpTnzv5OrEinU-IfGAcXOOwNl4Xxjv54v2w3uA6Z-nYRaPT15vrnf6pA_aem_bA3WJY-kC849s2ue6Dztyw
Matthew99
ennyi trash talk férjen bele.
deyell
Minden sportban belefér a trash talk, csak hülyén néz ki mikor agyonverik a boxolót a meccsen, mielőtt a mérlegelésnél kiabál meg lökdösődik a szerencsétlen.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
 youtu.be/CscbullL-Co?si=DkkXKcUCBROqc0oN

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 073
Liberia - Sao Tome rangadon Farkarlun is betalalt. Jo kis pörgös meccs
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 073

zacknorb
Amikor meg a kommenthaborut is bukod akkor mar tenyleg gyenge teljesitmenyt tettel le az asztalra! 😀
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 672 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Amúgy Izland miért Murciában játszotta a hazai meccsét, megint valami vulkán?
warr_b
stadionfelújítás 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Mexikó nyerte a Concacaf nemzetek ligáját, a SoFi sradionban rendezett döntőn Panama ellen.

több mint 1 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/03/most-mar-biztos-a-kazincbarcika-megcelozza-az-nb-i-et

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 316 — Invisible man
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/03/24/nem-tudta-megemeszteni-a-vereseget-szoboszlai-megjegyzesevel-foglalkozik-a-nemzetkozi-sajto/?fbclid=IwY2xjawJORDNleHRuA2FlbQIxMQABHYgpTnzv5OrEinU-IfGAcXOOwNl4Xxjv54v2w3uA6Z-nYRaPT15vrnf6pA_aem_bA3WJY-kC849s2ue6Dztyw
Matthew99
deyell
Belefér, csak ne lepődjön meg ha Güler meg felmutat az eredményjelzőre.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117

zacknorb
Szobika, a kiskedvenc, Puskas, Pele es Maradona masodik eljovetele hogy hogy nem tudott csodat tenni? Most nem mukodott a magyar tuning.

Rossi is ugy vergodik minden meccs utan mint akinek kinlodas az egesz edzoskodes. Nyugodtan kilehetne baszni aztan menjen vissza Honvedba.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve

több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amúgy Izland miért Murciában játszotta a hazai meccsét, megint valami vulkán?

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 465 — Sworn to the Dark
Matthew99

built for this shit

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 316 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 47 896 — Whoops, looks like something went wrong.
Szamomra meg az eredmenyek is masodlagosak. Engem ket dolog erdekel, a, hogy a palyan meghaljanak a jatekosok, kuzdjenek es tegyenek meg mindent. Ha igy kikapnak, legyen, ki lehet.

B, mindenki tanuljon a hibabol, es ne csak hangoztassa, hogy tanul. Es itt jon be Rossi allando felhaborodasa es allando tamadasai, amikor egy teljesen alap kerdesre kiakad es elkezd fenyegetozni meg megmondani. Meg amikor egy Eb utan eloadast tart es zeng a nagy szavaitol a media, az igergetesektol, hogy most itt nagyon padloztatta nehany jatekosa, rajott, ilyen tobbe nem lesz, etc, majd het honappal kesobb mar csinalja ugyanazt. Majd ezek utan meg odaul egy sajtotajekoztatora es frankon hulyenek nezi, azt, aki szerint Fiola nem feltetlenul volt jo dontes, es az amugy teljesen jogos felvetesre kiakad, elkezdi elmagyarazni, hogy Fiola de kurva jo volt, es aki jobban csinalna, nosza, lehet menni a helyere.

Egy nagyon kicsit keveri mar a szezont a fazonnal, eloadja az embernek, mintha az ove lenne a vilag legrosszabb helyzete, munkaja, fizetese es megitelese, mikor az elmult 20-30 ev messze legjobban becsult kapitanya, penzugyileg, a korulotte levo korulmenyeket illetoen, a kapott segítséget es minden mast illetoen is. Es egyebkent az elmult husz evben nala van magasan a legjobb keret es lehetosegek, mert tobb jo jatekosa is van, topligasok, ami azert sokaig nem volt annyira magatol ertetodo, emellett amig regen 16 meg 32 csapatos vilagversenyekert pisalt vert mindenki, addig mostmar annyian mehetnek a tornakra, hogy rohogve jut ki egy top30-35 koruli valogatott is, ami korabban meg nagy tornat is keveset latott.

Mindemellett Rossit nem csak az mlsz meg a fovezer, hanem a szurkolok is a tenyerukon hordozzal es imadjak x eve. Ezek utan szerintem egy 6-1-nel kevesbe kene mutogatni kifele, mintsem belenezni a tukorbe es azt mondani, hogy bocs, rossz donteseket hoztam, sajnalom, mindent megteszunk majd a vb-selejtezon a kijutasert.

Az alap szurkolo konkretan pontosan ennyit akar hallani es latni. Nem keri senki, hogy csapjak meg a nemeteket, a spanyolokat, etc. Ez nem arrol szol, hogy belerughassonn barki is Rossiba vagy Szoboba, ez arrol szol, hogy kurvara szalljanak le a magas lorol, kommunikaljanak nyugodtan es normalisan, es ne pedig hergelni kezdjek a szurkolokat. Mert akar tudatosan, akar nem, hergelik oket.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 921 — Lucas Scott
Nem a sráccal és nem ezzel a mondattal van gond, hanem amivel etetik a népet minden egyes kicseszett meccs előtt.
JC6 (Mr. Miele)
amugy de, ezzel is gond van.
de nyilvan, ha ezt hallja Rossitol is, hogy allandoan szurkolozik, meg kommentezik akkor nyilvan ezt fogja o is tolni. ennel meg talan Zsuzsi is ertelmesebben nyilatkozgatott

btw: az osszjatek kepe alapjan talan nem lett volna hamis elvaras a szorosabb parharc, ahol tenyleg a szerencse, nuanszok donthettek volna. viszont taktikailag en mostanaban kezdem el azt erezni, hogy olyan alapveto hianyossagok jonnek el, amikert mar Rossi is eloveheto. vagy azert, akiket kigondol a megvalositasra vagy azert, mert amit kitalal arra nincsenek meg az emberek. ez innentol meg edzoi felelosseg. en nem varom, hogy Rossiba belerugjunk egyet, ahogy irtam is, sztem nincs jobb opcio nala jelenleg. de ahhoz, hogy megint sikerek jojjenek ahhoz neki is lepnie kell. talan a kommentek olvasgatasa helyett ezzel kellene foglalkoznia. marpedig a VB selejtezok szeptemberben eleg komolyan berugjak az ajtot nekunk: kezdunk Dublinban, majd fogadjuk a portugalokat. siman benne van egy nulla pontos kezdes, ami utan a 2. hely messzire kerulhet.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.