Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Dortmund megcsinálta a bl-t végül, hihetetlen. Nem gondoltam van, de eddig Kovac jó fogásnak tűnik.Várd meg az első közös edzőtábor eredményét. Nem fogja kitölteni a jövő évet.
rob3r7o
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Lesz még Gera szövetségi kapitányJátèkoskènt nagyon szerettem Gerát ès emberileg is nagy dolog, ahonnan kijött, visszaküzdötte magát anno....de könyörgöm (ahogyJC is utalt rá), valóban ez az edzősködès nem neki való...megbízzák azzal hogy tartsa bent a Kecsót, majd simán kizuhannak vele, de azt olvashatjuk, valószínűleg maradhat az edzői pozícióban 🤦 majd vele fognak visszajutni.... bezzeg akit elküldtek az bent tartja a Nyíregyházát.Neem, hát itt mindenki tudja hogy Csányi szerelmes Gerába, imádta a játékát, szóval Zotyának meg van oldva az egész élete, de reménykedem benne hogy egyszer ő is belátja, aztán inkább csinál egy akadémiát. Azzal jobban járna a magyar foci..
Nem mintha sajnos mondhatnèk kapásból jobbat nála a belterjes körből (fun fact pont Szabó 🤪), de hát na....bár sajnos megszokhattuk hogy vannak akik hiába vègzik rosszul a munkájukat mèg meg is dicsèrik őket èrte.
dande2
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
most megy a san marino-i bajnoki döntő, 11 perc után 1-0 a La Fioritának a Tre Fiori ellen!Ez aztán meglepetés a javából!
Löfli
több mint 1 éve
most megy a san marino-i bajnoki döntő, 11 perc után 1-0 a La Fioritának a Tre Fiori ellen!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Súlyos büntetést kapott az MLSZ a magyar-török meccsen történtek miattwww.atv.hu/belfold/20250517/uefa-mlsz-buntetes-magyar-torok/
több mint 1 éve
Ez a múltkor is bejött, igaz csak a végén👌
több mint 1 éve
Sporting nyomiskodik
több mint 1 éve
Tényleg, a City elleni vizsgálatok eredményével vajon mi a helyzet? Hónapokkal ezelőtt lezárult elvileg a dolog. Az idény végére várnak, vagy arra, hogy hátha mindenki elfelejti?

több mint 1 éve
Lemaradt csapatával a kövi idényi ázsiai nemzetközi kupákról 😀 😛brutál milyen kupa hetünk van, CR, Bologna, PaksCR? Ronaldo mit csinált? 😭🤣
NB2
zacknorb
több mint 1 éve
brutál milyen kupa hetünk van, CR, Bologna, PaksCR? Ronaldo mit csinált? 😭🤣
NB2
több mint 1 éve
Liverpool - Crystal Palace meccs a Community Shieldért, ahogy azt mindenki várta.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Londonban is piros-kék lett az ég.Warrb festette arra.
ozibozi
több mint 1 éve
Londonban is piros-kék lett az ég.
több mint 1 éve
brutál milyen kupa hetünk van, CR, Bologna, Paks
több mint 1 éve
Le a kalappal a Crystal előtt
több mint 1 éve
magic of the cup

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Lowot nem fogjak marasztalni, remelem nem ezzel a par meccsek fogjak bearazni es kap meg eselyt padra kint.
több mint 1 éve
Áhhhhhh
több mint 1 éve
Borzasztóan megérdemli a Palace.
több mint 1 éve
előbb esett vazze, hozzá se értNem is rúgták be. Pedig bôven elôbb mozdult el a kapus
NB2
több mint 1 éve
steal. kell nekik, mert Trent nem tud védekezni, a többi középső védőjük meg vagy elmebeteg vagy teljesen alkalmatlan.Dean Huijsen to Real Madrid hivatalosan klubbok által is bejelentve. Nagy fogás, basszameg.Kell a Realnak mint egy falat kenyér
zacknorb
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
több mint 1 éve
előbb esett vazze, hozzá se ért
több mint 1 éve
City halad a "totàlis csőd" felè? 🤔
több mint 1 éve
Dortmund megcsinálta a bl-t végül, hihetetlen. Nem gondoltam van, de eddig Kovac jó fogásnak tűnik. Union is szépen zárta a szezont, egy Ilic duplaval sikerült megfordítani a meccset és nyerni. Nem is értem miért hagyja a vezetőség, h visszamenjen Lille-be, mikor opciojuk is volt a végleges szerzodtetesre. Végre találtak egy gólerős csatárt, erre elengedik. Nem értem komolyan néha mi a cél Berlinben.
Lipcse viszont szépen belelallt a földbe Lőw-el, sikerült az ekl-rol is lemaradni. Ennyi erővel maradhatott vna Rose is, sajnos Zsolti nagy melléfogás lett, sikerült az elődjét is alulmúlnia.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
BREAKING: Jeremie Frimpong set to join Liverpool, here we go! 🔴💣Agreement done for Dutch right back as Bayer Leverkusen are informed on €35m release clause being triggered.