Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem kellett volna megnyerni az alapszakaszt.. amúgy vicc hogy már itt találkozott a 2 legerősebb csapat, miközben volt egy Inter-Feyenoord meg Barca-Benfica..Mintha ez amúgy nem jött volna össze az előző rendszerben jópárszor, ha valaki elbassza az őszt és csak csoportmásodik.
Lesz Lille - BVB, Arsenal - PSV, Brugge - Villa, vicc kategória..
JC6 (Mr. Miele)
Volt plusz pihenőd, több pénz, mindig megéri a legjobbnak lenni.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem kellett volna megnyerni az alapszakaszt.. amúgy vicc hogy már itt találkozott a 2 legerősebb csapat, miközben volt egy Inter-Feyenoord meg Barca-Benfica..Lesz Lille - BVB, Arsenal - PSV, Brugge - Villa, vicc kategória..
több mint 1 éve
Most nem a fenszi drága igazolásokra mentek rá, bár igazából iszonyat sok pénz van így is a csapatban.Mondjuk a bajnoksag meg a ligakupa meglesz, de azert szerintem ez igy blama Slotnak osszessegeben, annyira eros a csapat, hogy wtf, hogy egy PSG igy lejatszotta, es akkor estek ossze, amikor nagyon kellett volna a stabilitas.Mondjuk ez a PSG is bivalyerős, szezon elején lehet nem mondtam volna ezt, de ők a legerősebb csapat szerintem, ráadasul fiatal is a mag, csak Marquinhost kéne elfelejteniük végre. Pl. a két szélsőhátvéd stabilan top1 jelenleg, de fű alatt Neves és Vitinha is kurva nagy tanár ott középen, Kvaradona impact, Dembelr mrg fossa a gólokat, nagyon jól össze lett állítva ez a keret, és még nézni is jó.
Stez
eaglesmcnabb
Most nem Mbappé jött 180 millióért, meg Nejmár meg Messzi, hanem kb minden posztra átlag 40-45-ért játékos.
Kivéve a colos olaszt, mert ő ingyen jött, hogy annál több pénzt vihessen haza.
És olyan a keret, hogy a cserepadról is szinte csak felnőtt válogatott tud beszállni. Iszonyat kiegyensúlyozott csapat.
több mint 1 éve
Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?Mert frissíteni kellett, hátha 120 alatt meglesza meccs.
davemayer
A kényszerű két védőcsere mellett az első hatból már hármat lecserélt Slot, Endót tartogatta, Chiesa nem kap perceket sem, maradt Elliott.
Jones, Gakpo és Nunez friss láb volt, marad Grav, Szoboszlai és Salah.
Elliott meg csak Szoboszlai vagy Salah helyett jöhetett fel.
Annyi változott, hogy az első büntetőt nem Szoboszlai lőtte be, hanem Salah.
több mint 1 éve
Mondjuk a bajnoksag meg a ligakupa meglesz, de azert szerintem ez igy blama Slotnak osszessegeben, annyira eros a csapat, hogy wtf, hogy egy PSG igy lejatszotta, es akkor estek ossze, amikor nagyon kellett volna a stabilitas.Mondjuk ez a PSG is bivalyerős, szezon elején lehet nem mondtam volna ezt, de ők a legerősebb csapat szerintem, ráadasul fiatal is a mag, csak Marquinhost kéne elfelejteniük végre. Pl. a két szélsőhátvéd stabilan top1 jelenleg, de fű alatt Neves és Vitinha is kurva nagy tanár ott középen, Kvaradona impact, Dembelr mrg fossa a gólokat, nagyon jól össze lett állítva ez a keret, és még nézni is jó.
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Rühellem a tiziket amúgy, nem értem miért nem lehet addig játszani amíg el nem dől. Legalább egy döntőben elhagynám, ott aztán tényleg nincs amire spórolni.Aztán eldőlne egy olyannal mint a 96-os eb, az se jobb hidd el...
eaglesmcnabb
Sztem jó ez így, ott az esély hogy eldöntsd 120 percig, ha nem kockáztatsz akkor meg így jársz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Meg is fogják mindjárt a sajtálon kérdezni tőle pár perc múlvaÍgy jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?A kérdés jogos.
davemayer
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Trent, Macca, Szobo, még Diaz is jobban lő.. áh..
több mint 1 éve
Rühellem a tiziket amúgy, nem értem miért nem lehet addig játszani amíg el nem dől. Legalább egy döntőben elhagynám, ott aztán tényleg nincs amire spórolni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?A kérdés jogos.
davemayer
több mint 1 éve
200 iq 😊Hogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......Én se, mondjuk nem is lőttem.
JC6 (Mr. Miele)
Sebii
több mint 1 éve
Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
vitinha is szarul helyeztejaj már, tudod hogy értem... a 10 éves lányom jobban helyezi mint Jones... LOLHogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......De gondolom te is BL kiesési szakaszban lőtted 😊
JC6 (Mr. Miele)
ervinator
JC6 (Mr. Miele)
mégis bement
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
jaj már, tudod hogy értem... a 10 éves lányom jobban helyezi mint Jones... LOLHogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......De gondolom te is BL kiesési szakaszban lőtted 😊
JC6 (Mr. Miele)
ervinator
több mint 1 éve
Hogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......Én sem, mivel ideggyenge vagyok hozzá sohasem vállaltam😀
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Hogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......Én se, mondjuk nem is lőttem.
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Mondjuk a bajnoksag meg a ligakupa meglesz, de azert szerintem ez igy blama Slotnak osszessegeben, annyira eros a csapat, hogy wtf, hogy egy PSG igy lejatszotta, es akkor estek ossze, amikor nagyon kellett volna a stabilitas.
több mint 1 éve
ő vb döntőbenHogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......De gondolom te is BL kiesési szakaszban lőtted 😊
JC6 (Mr. Miele)
ervinator
több mint 1 éve
De kurva okos dontes ket ilyen ideg gyengevel rugatni.cujo eddig 1 büntetőt lőtt elvileg
JéBé
azt beverte
de az is még fiatal ligában
www.transfermarkt.com/curtis-jones/elfmetertore/spieler/433188
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sima három trófea a Liverpoolnak, nesze.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Varható volt, a brazil kapusok Diego Alvest leszámítva szarok tiziknél, nagy volt rá az esély hogy egyet sem fog Alisson.
több mint 1 éve
Hogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......De gondolom te is BL kiesési szakaszban lőtted 😊
JC6 (Mr. Miele)
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Azért egyszer majd hetente eurószázezreket/milliókat kereső játékosokat megtaníthatná valaki nem középre gurítani a 11-eseket.