Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ennyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.aranylabda hagyján
Blevi
de mbappé eltiltásának mérséklése után én gecire meghúztam volna magam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ennyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.
több mint 1 éve
bekapcsolom, gól, köszi!neverton cselszkihez tudtok dobni streamet pls?footybite.to/
Löfli
soccerlive.app/
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
neverton cselszkihez tudtok dobni streamet pls?footybite.to/
Löfli
soccerlive.app/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
neverton cselszkihez tudtok dobni streamet pls?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 687
ez lettwww.youtube.com/watch?v=xjDJZSt-r2o
ebbol
www.youtube.com/watch?v=1xHLdfCIbiY
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 687
ezek utan nem rugjak ki a jatekost? 😀Alacsony vérnyomásraSok új azért nem derült ki belőle, meg hát a HVG is elég sablonos.
m.hvg.hu/sport/20250425_Quentin-Maceiras-Felcsut-Orban-oltozo-ebx
r.baggio
Kampman
több mint 1 éve
Alacsony vérnyomásraSok új azért nem derült ki belőle, meg hát a HVG is elég sablonos.
m.hvg.hu/sport/20250425_Quentin-Maceiras-Felcsut-Orban-oltozo-ebx
r.baggio
több mint 1 éve
Alacsony vérnyomásram.hvg.hu/sport/20250425_Quentin-Maceiras-Felcsut-Orban-oltozo-ebx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
fú de 2 paraszt egy csapat, te jó ég, bárcsak ezek esnének ki 😀Én inkább két magyar csapatot nézem mint a neres fradi cigányokat.
petey
több mint 1 éve
Zsuzsi.. vonulj vissza tesó… méltósággal…Arról 7 éve lekésett.
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Debreceniekrol ha kiesnek meg nem a mezt hanem a bort vetetik le majd.Mint amikor 2020-ban berohantak nagy rössel a pályára felkérdezni a játékosokat, aztán fordultak is vissza, mikor a rendőrség ment szembe velük?
Kenny
Hagyjuk ezt, Diósgyőrben sem volt semmi durva a kieséskor, pedig ott évekig ment a ha kiestek, mind meghaltok
Operettbalkán vagyunk.
több mint 1 éve
Apósom balmazi. Gyűlöli a Vidit amiért dióban akkor ifivel állt ki. Második csapata a Loki, remélem most segítetek…😃😃😃😃nyiregy jatszik meg ujpesttel,kecskemettel,diosgyorrel meg a ztevel.a tirpákok ellenünk meg most se rúgnak gólt ha nem adunk nekik vagy a VAR ilyet.
kezukben a sorsuk.
Debreceniekrol ha kiesnek meg nem a mezt hanem a bort vetetik le majd.
Kenny
szerintem az uccsó meccsen a Vidi-Loki lesz a kiesési meccs. win you're in.
petey
több mint 1 éve
nyiregy jatszik meg ujpesttel,kecskemettel,diosgyorrel meg a ztevel.a tirpákok ellenünk meg most se rúgnak gólt ha nem adunk nekik vagy a VAR ilyet.
kezukben a sorsuk.
Kenny
szerintem az uccsó meccsen a Vidi-Loki lesz a kiesési meccs. win you're in.
több mint 1 éve
nyiregy jatszik meg ujpesttel,kecskemettel,diosgyorrel meg a ztevel. kezukben a sorsuk.
több mint 1 éve
Zsuzsi.. go ülj vissza tesó… méltósággal…Szabolcsi ő alapvetően, ezt nem szabad feledni
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
fú de 2 paraszt egy csapat, te jó ég, bárcsak ezek esnének ki 😀Vadkelet, itt nincs semmi dunántúli finomkodás, ha szofisztikált soccert akarsz, nézzél Felcsút-Paksot
petey
több mint 1 éve
Keita meg boxol, sima piros.. lenne 😃
több mint 1 éve
Nagyon remelem bent marad mind a két csapat mert évente 3 ilyen rangadó egy élmény ebben a posvanyban😀Kicsit jobb a helyzet most, mint 5-7 évvel ezelőtt, amikor a DVTK-DVSC-Szpari hármas vagy a másodosztályban volt, vagy folyton a kiesés szélén volt, miközben a Kövesd-Várda-Balmaz hármas pöffeszkedett a mennyei 1-ben.
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
fú de 2 paraszt egy csapat, te jó ég, bárcsak ezek esnének ki 😀
több mint 1 éve
Nagyon remelem bent marad mind a két csapat mert évente 3 ilyen rangadó egy élmény ebben a posvanyban😀Ez a Debrecen vert minket, majd mi hetet lottunk egy hete ennek a Nyiregynek😃
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Ez az Eppel egy kabaré
több mint 1 éve
Viszont ebben a Szabó Istvánban van egy 1983-as Slamovits István vibe, még ha ez elég furcsa képzavar is így a Nyíregyháza edzőjeként.