Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.én pont hogy agyalok most azon hogy az utolsó 2 hónapra előfizetek
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Baszki megneztem volna rugni.
több mint 1 éve
Úgy kell sokszor kikönyörögni, mert maguktólNekem adták a one előfizuhoz plDehogy. Ennyi penzert megvettek, kereskedelmi adokent alap, hogy perkaltatnak erte, hogy valamit visszaszedjenek.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Szerintem még a döntő is ott lesz.
Kampman
Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.
Stez
shawnka
Elfelejtik az e-mail t küldeni,
több mint 1 éve
Nekem adták a one előfizuhoz plDehogy. Ennyi penzert megvettek, kereskedelmi adokent alap, hogy perkaltatnak erte, hogy valamit visszaszedjenek.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
Csak ez azoknak, mint en, akik mostansag ritkan neznek BL-t, pont nagy szopas, mert egy meccsert meg elo nem fizetek.
Stez
több mint 1 éve
Szerencsere Slot annyira kifacsar mindenkit, hogy azert tartanek a torokok elleni NL-osztalyozotol, megis milyen formaban lesz. Foleg most egy 120 perces meccs, majd hetvegen megint 90 perces meccs utan.
több mint 1 éve
Ez innen már vakszerencse lesz bármelyiknek
több mint 1 éve
Szerinted alap. Amúgy egyre kevésbé az.De az eleg alap egy atlag haztartasban, bl-tol fuggetlenul is van = ingyen blMiért adna ingyen?Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
JéBé
Ugyanúgy licitálni kellett és fizetni a B csomagért is.
Plusz a kábelTV sincs ingyen.
zacknorb
JéBé
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
De az eleg alap egy atlag haztartasban, bl-tol fuggetlenul is van = ingyen blMiért adna ingyen?Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
JéBé
zacknorb
több mint 1 éve
Dehogy. Ennyi penzert megvettek, kereskedelmi adokent alap, hogy perkaltatnak erte, hogy valamit visszaszedjenek.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
több mint 1 éve
Miért adna ingyen?Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
JéBé
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azt mintha tilos lenne, de lehet már az is változottGondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
több mint 1 éve
Egy informatorom szerint amugy oriasi buko eddig. Sporttv nyerte a legtobbet ezzel hogy ingyen ad bl meccset.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
több mint 1 éve
Az fix nem, az ki van mondva hogy a nagy RTLen lesz.Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
Kampman
Ha lett volna Fradi, annak is ott kellett volna mennie.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁Meglep?
Stez
több mint 1 éve
Gondoltam belenezek gyorsan a Pool-PSG-be, majd rajottem, az rtl-en van. Frankon felpakoltak online fizetos streamre, hogy basszak meg? 😁
több mint 1 éve
Akkor lenne csak igazán fájó az FA kupa kiesésMa nekünk nem akar bemenni semmi, pedig nagyon nem kéne egy OT a vasárnapi döntő előtt.Igen latok en is egy tizikkel kihullunk itt aztan mentalisan es fizikalisan faradtan vasarnap is. Pl zsebben szoval gyorsan veget erhet a szezon😀
Mikey
JéBé
több mint 1 éve
Azt nem láttam, eltakarták az emberek, de gyanúsan lazán fogták, ha ember van nem bírták volna olyan könnyen.Volt is rajta valaki?Arra értem vissza, hogy 6an visznek egy hordágyat a pálya szélén.Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Elsántikált, nem kellett hordágy.
Sixo
Mikey
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Hát így ki lehet esni mondjuk
több mint 1 éve
Ma nekünk nem akar bemenni semmi, pedig nagyon nem kéne egy OT a vasárnapi döntő előtt.Igen latok en is egy tizikkel kihullunk itt aztan mentalisan es fizikalisan faradtan vasarnap is. Pl zsebben szoval gyorsan veget erhet a szezon😀
Mikey
több mint 1 éve
Most már több mint tíz perce tudom folyamatosan nézni úgy, hogy sem a net, sem a stream nem megy el + még hang is van. Ebből arra következtetek: jön a hosszabbítás.
több mint 1 éve
Volt is rajta valaki?Arra értem vissza, hogy 6an visznek egy hordágyat a pálya szélén.Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Elsántikált, nem kellett hordágy.
Sixo
Mikey
Sixo
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 534
nunez😆
több mint 1 éve
Arra értem vissza, hogy 6an visznek egy hordágyat a pálya szélén.Kit kellett hordágyon levinni? Épp lemaradtam róla.Elsántikált, nem kellett hordágy.
Sixo
Mikey
több mint 1 éve
Ma nekünk nem akar bemenni semmi, pedig nagyon nem kéne egy OT a vasárnapi döntő előtt.Lesz még egy gól rendesben
Mikey