Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Azé' nem alaptananul féltem Kovácstól, az 50-50-es vonal inkább 45-55-ös
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Hát unalmasnak nem lehet nevezni a meccset
több mint 1 éve
Lisztes festi a haját?
több mint 1 éve
Nunez kellene Jota helyettRettenet szar Jota. Salah is.
Nomac
több mint 1 éve
Azért ez a román észlény elég érdekesen fújja, ill.nem fújja a szabikat
több mint 1 éve
Origo címeket dobjatok már majd be, most román lesz-e a bíró emiatt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nunez kellene Jota helyett
több mint 1 éve
Salahnak nem a legjobb napja a mai egyenlőre
több mint 1 éve
Ez milyen gól volt, Konaté b'meg.Benny Hill?
Mikey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez milyen gól volt, Konaté b'meg.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Igazi balek gól
több mint 1 éve
várható volt sajnos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Iszonyat forró az ember
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért azt bírom h mikor Laimer és Coman lerantja az ellenfelet akkor mindkettő jogosan kap sárgát de mikor Kanet rántják le 3 méterre az üres kaputól h ne érje el a labdát akkor Mki szerint teljesen rendben van és szabályos …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Liverpool meccshez valami stream?soccerlive.app/soccer-stream/liverpool-paris-saint-germain/1507936
zavi27
www.footybite.to/Liverpool-vs-PSG/38340
több mint 1 éve
Liverpool meccshez valami stream?
több mint 1 éve
vfdbfdsn
175
Yamal...kis gól is gól 😊Baldet lehentelik, de gól. Jeleznek les, így szabadrúgás és sárga, majd megadják a gólt erre mutatja ez az eszetlen hogy gól és akkor sárgát törli. Szóval ha gól lesz egy támadásból akkor nincs következménye annak ha felvágsz valakit?😂
Klaci79
több mint 1 éve
Yamal...kis gól is gól 😊
több mint 1 éve
Gondolom emiatt nem jött, aminek én egyébként örülök, ez az év már úgyis mindegy.értem, csak akkor megint újabb öltözői rákot viszel a csapathozNevethetsz, de amikor a casemiro-ericksen a 2 kezdo cm-ed akkor pogba nem tűnik rossz választásnakBREAKING:mikor láttam hogy MU meg Breaking
Manchester United have announced plans to build the biggest stadium in the UK - an "iconic" new £2bn 100,000-seater ground close to Old Trafford.
zacknorb
aszittem Pogbát jelentik be 😀
Negritis, a vajda
davemayer
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
értem, csak akkor megint újabb öltözői rákot viszel a csapathozNevethetsz, de amikor a casemiro-ericksen a 2 kezdo cm-ed akkor pogba nem tűnik rossz választásnakBREAKING:mikor láttam hogy MU meg Breaking
Manchester United have announced plans to build the biggest stadium in the UK - an "iconic" new £2bn 100,000-seater ground close to Old Trafford.
zacknorb
Negritis, a vajda
davemayer
több mint 1 éve
Nevethetsz, de amikor a casemiro-ericksen a 2 kezdo cm-ed akkor pogba nem tűnik rossz választásnakBREAKING:mikor láttam hogy MU meg Breaking
zacknorb
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal