Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez az Atlético-Sevila meccs nagyon szórakoztató.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szolidan bemákolta a meccset a Lazio, nem mintha a Napoli túlzásba vitte volna, de a Lazionak 16oson belül csak egy nagyon rossz lövése volt.
több mint 1 éve
lényeg a 3 pont, de a mai molinó azért elindíthat egy lavinát.3 pont ide vagy oda, ez a jatek vallalhatatlan! Saldanha, Misidjian, Rommens, L. Gustav mind mind kidobott penz!
Kenny
több mint 1 éve
lényeg a 3 pont, de a mai molinó azért elindíthat egy lavinát.
több mint 1 éve
most láttam a pool meccse a sport1-en lesz kedden, nem kell linkeket vadásznia 7 órások akkor fixen a spottvhez tartoznak
(jó, hogy van rtl+ előfizetésem 😊 )
NB2
mondjuk nem érek haza addigra sajnos
tipp.ly-t mondjuk nem tudok még tölteni, de lehet itt el is engedem akkor mer ígfy nem sok értelme van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szegyen a penzzel telepumpalt Fradi! Komolyan el kene kuldeni a kulfoldiek felet es kb ugyanigy allnanak!
több mint 1 éve
Hoppá, egy kis Kutyatov VS B-közép kialakulóban.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ilyet még szerintem nem láttam. A Venezia - Como meccsen ítéletidő van, a kamera olyan vízfoltos hogy alig látni mi történik.Mert még nem láttál Venezia meccset. Ha nagyon tré az idő, akkor előfordul, hogy mindenhonnan is csöpög a víz, akár még a fedett kamerából is.
Sebii
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
pedig ez mutatja meg hogy a 0-1 reális tud lenni egy olyan meccsen aholk 80-20 a labdabirtoklásAz xG az egyik legjobb statisztika amit a fociban be tudtak hozni, megnézel egy labdabirtoklást, és egy xG-t és máris képet kapsz a meccsről.Látod pont ez a bajom a mai szakértőkkel. Főleg amerikai fociban. EPA, DVOA, stb. Aztán neki állok nézni egy meccset és kiderül, hogy a film mást mutat. Mert a filmen az embert nézed. Nem egy robot által generált statisztikai halmot.
Nomac
szaba
és 22-2 a kapura lövés
több mint 1 éve
Ő már nem is fog változni, a királyi tv nem kényszeríti rá, ahogy a politika, az is belterjes.Arra próbáltam utalni, hogy ifj. Knézy nem egy kezdő ifjonc, ismerik, mint a rossz pénzt, ő ezt és így tudja, mondjuk úgy, "nem halad a korral". A csatorna felelőssége és döntése, hogy ez jó e így neki vagy sem. Amíg kell, addig sok ösztönzőt nem kap a kommentátor, hogy változtasson. Sőt, alkalmazása inkább egyfajta megerősítés számára, hogy jólvanezígy.Az m4-en van ilyen is, olyan is. Engem pl irritál, ha a kommentátor egész meccsen statisztikákat olvas fel, a játékra meg nagy ívben tesz.Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".Szerintem ez nem kérdés.
Bálesz
Az a kérdés, hogy egy csatorna milyen kommentátort akar. Régivágásút vagy statbuzit.
Őszentsége Sobri Jóska
Bálesz
Őszentsége Sobri Jóska
Premier Leak -es srácokat ismered? 4th and Long-al tenném egy szintre, sőt..talán még magasabb szintre. Szerencsére ha valaki jó, akkor már képes utat törni magának a mai világban, kérdés hogy a Pista Bácsinak Mucsaröcsögén meg inkább egy Knézy kell,, az ő hangját már megszokta.
több mint 1 éve
Bajnoki címre gondoltam.Mire a veszélyt?Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
Bajnoki címre? Nem igazán.
Dobogóra? Egyértelműen mennek érte.
zacknorb
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 413
senko piros miat beallt majd..jol epicsaztak a lendvat.irany a masod...Zadetek Božića za vodstvo @nkmaribor #plt pic.twitter.com/0RpB2r0GUZ
— Šport TV Slovenija (@SportTVSlovenia) December 8, 2024
több mint 1 éve
Arra próbáltam utalni, hogy ifj. Knézy nem egy kezdő ifjonc, ismerik, mint a rossz pénzt, ő ezt és így tudja, mondjuk úgy, "nem halad a korral". A csatorna felelőssége és döntése, hogy ez jó e így neki vagy sem. Amíg kell, addig sok ösztönzőt nem kap a kommentátor, hogy változtasson. Sőt, alkalmazása inkább egyfajta megerősítés számára, hogy jólvanezígy.Az m4-en van ilyen is, olyan is. Engem pl irritál, ha a kommentátor egész meccsen statisztikákat olvas fel, a játékra meg nagy ívben tesz.Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".Szerintem ez nem kérdés.
Bálesz
Az a kérdés, hogy egy csatorna milyen kommentátort akar. Régivágásút vagy statbuzit.
Őszentsége Sobri Jóska
Bálesz
több mint 1 éve
Mire a veszélyt?Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
Bajnoki címre? Nem igazán.
Dobogóra? Egyértelműen mennek érte.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
én se sajnálnám le őketStabil ez a Chelsea, idén ott lehetnek újra a végén, nem is kell tavasszal BL meccseken játszania, ami nagy előny és sokat érhet a végén.Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
ozibozi
dobogóért fognak végig küzdeni
több mint 1 éve
Stabil ez a Chelsea, idén ott lehetnek újra a végén, nem is kell tavasszal BL meccseken játszania, ami nagy előny és sokat érhet a végén.Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
több mint 1 éve
ezért kéne ott is 2 kommentátor mint nfl, nba-benAz m4-en van ilyen is, olyan is. Engem pl irritál, ha a kommentátor egész meccsen statisztikákat olvas fel, a játékra meg nagy ívben tesz.Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".Szerintem ez nem kérdés.
Bálesz
Őszentsége Sobri Jóska
Bálesz
több mint 1 éve
Az m4-en van ilyen is, olyan is. Engem pl irritál, ha a kommentátor egész meccsen statisztikákat olvas fel, a játékra meg nagy ívben tesz.Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".Szerintem ez nem kérdés.
Bálesz
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 1 éve
Ami nekem idén nagyon szembetűnő az a VAR fejlődése, gyorsabb, jobb, kevesebb a hiba szerintem, érződik a fejlődés a tavalyi évhez képest a PL-ben.mert félautomata lett a lesrendszer
Nomac
több mint 1 éve
Az xG az egyik legjobb statisztika amit a fociban be tudtak hozni, megnézel egy labdabirtoklást, és egy xG-t és máris képet kapsz a meccsről.De kurva irreleváns, ha az eredmény mást mutat.
Nomac
A végeredmény a legrelevánsabb kép, pláne ha egy támadó és egy védekező felfogású csapat játszik.
Ráadásul mennyi az xG, ha van húsz db 0,1-es helyzeted, az ellenfélnek még egy 0,9-es? És mi következik belőle a meccs képéről?
Nagyon félre tud vinni az xG, ez a legfőbb baj vele, ha egy átlagnéző csak önmagában rátekint.
Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".Szerintem ez nem kérdés.
Bálesz
több mint 1 éve
Az xG az egyik legjobb statisztika amit a fociban be tudtak hozni, megnézel egy labdabirtoklást, és egy xG-t és máris képet kapsz a meccsről.Látod pont ez a bajom a mai szakértőkkel. Főleg amerikai fociban. EPA, DVOA, stb. Aztán neki állok nézni egy meccset és kiderül, hogy a film mást mutat. Mert a filmen az embert nézed. Nem egy robot által generált statisztikai halmot.
Nomac
több mint 1 éve
Azzal személy szerint nincs is bajom, de azokat is teljesen meg tudom érteni, akiket totálisan hidegen hagynak ezek a statisztikák.Az xG az egyik legjobb statisztika amit a fociban be tudtak hozni, megnézel egy labdabirtoklást, és egy xG-t és máris képet kapsz a meccsről.Tudja, csak valószínűleg leszarja. Régisulis kommentátor."XY az előző meccsen ziccerben csak kapufára rúgta a labdát. Amúgy 0,86-os xG helyzet volt, jelentsen ez bármit is."Az egy dolog, hogy Knézy 30 perc után se tudta felfogni a Szpari felállását, de hogy nem tudja mi az az xG, az egy sportriportertől értelmezhetetlen.Tudja, mi az xG, csak nem szereti ezeket az újhullámos statisztikai adatokat. Volt vele néhány hónapja egy interjú, ott is elmondta.
Szokol
Bálesz
Szerinted akkor tudja?
Szokol
Nem védeni akarom, de néha már nekem is túlzás, ami statisztika ömlik az emberre. xG, xcg, xcrg, kgst, pms, aztán ha az elsőből kivonjuk a másodikat, akkor kapunk egy tök más értéket, amit négyzetre emelve kijön, hogy sokkal jobbak voltunk, mint az ellenfél. Mondjuk kikaptunk 5-0-ra, de kit érdekel?
Nyilván vannak hasznos statisztikák, de nekem néha már túlzás az egész.
Bálesz
Nomac
Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".

több mint 1 éve
Ez igaz, de akkor sem érzem hogy ők tudnának egy olyan jó sorozatot produkálni ami a bajnoki címhez kell.Esős időben a vizes talajon 2x semmiből elcsúszott Cucurella, amiből az ellenfél gólt szerzett.Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
Ez nálam inkább a véletlen/szerencsétlenség, egyszeri dolog, mint tendencia, amiből hosszabb távra következtetni lehetne bármire is....sztem.
bogjosi
több mint 1 éve
ez is lesz vagy 5-4

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!