Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 173
Ezt a nezhetetlen fost. Mehetne mindkettő az nb2-be…
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 694 — beers & Packers
Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.
warr_b
Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 480 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
“Hallod nézem a meccset, Norbi kirúgta szögletre a labdát, hozzá sem ért Otigbához, ez a hülye Kovács meg befújt egy kamu tizit.
És nincs Var, beszarás.”
JC6 (Mr. Miele)
Tegnap ezt kezezésnek látta a bíró (a partjelző megadta volna, a Szentlőrinc játékosai nem reklamáltak kezezést, csak a bíró szerint volt szabálytalan...) a Szentlőrinc - Honvédon és nem adták meg Kántor Kevin szabályos gólját, ami 3 pontot ért volna. ... Ne csodálkozz ilyeneken!
 csak.taccs.hu/static/csak/video/20250420_25_szentlorinc-honved_0-0_KANTOR-NEM-GOLJA.mp4

2 perccel ezelőtt be akartam írni hogy ez a Kelemen egy megye 1-es játékos max
Nesze jinx
JC6 (Mr. Miele)
Pedig mentél volna a padawan watchlistre, ha beírod. 😀

Ki a faszom a Vasas kapusa
ThundersNFL a Paraszt
MókaMiki szerzemény Kiss Ágoston. "Bravúrkapus", ahogy mondták 🤣🤣🤣
Jah, bravúrosan szar.
warr_b
Lehet, hogy Szivacski már nincs itt, de a szelleme továbbra is kísért a klubnál. 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 659 — Omar's Coming Yo!
Vasas helyeben en se mennek fel megegni.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 994 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ThundersNFL a Paraszt
MókaMiki szerzemény Kiss Ágoston. "Bravúrkapus", ahogy mondták 🤣🤣🤣
Jah, bravúrosan szar.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 994 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem térek magamhoz. Ez a mélypont. B+, helyzet nélkül lehozni egy meccset. Úgy rémlik, kaput eltaláló lövésünk se volt. Mi folyik itt? És egyáltalán: mi a faszt képzelnek?
nagylaza, főpohárnok
Az NB1-es tempót és konkurenciát már nem, de az NB1-eshez közeli fizetést még igenis kívánó sztárocskák és ügyeskék kifizetőhelye a Vasas, beszéltük ezt már sokszor.

Klubmodell ez. A szurkolói csalódottságot leszámítva nem is annyira kellemetlen. Mert klub- és játékosszempontból egy ilyen potyagóllal kiszopni Zuglóban még mindig kevésbé kínos, mint keresztülmenni azon, amin a Nyíregyháza tegnap.
Kampman
Nekem továbbra sincs magyarázatom arra, hogy Csányi ezt miért tűri el. Tipp: nem sokáig fogja.
nagylaza, főpohárnok
Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.

több mint 1 éve
Nem térek magamhoz. Ez a mélypont. B+, helyzet nélkül lehozni egy meccset. Úgy rémlik, kaput eltaláló lövésünk se volt. Mi folyik itt? És egyáltalán: mi a faszt képzelnek?
nagylaza, főpohárnok
Az NB1-es tempót és konkurenciát már nem, de az NB1-eshez közeli fizetést még igenis kívánó sztárocskák és ügyeskék kifizetőhelye a Vasas, beszéltük ezt már sokszor.

Klubmodell ez. A szurkolói csalódottságot leszámítva nem is annyira kellemetlen. Mert klub- és játékosszempontból egy ilyen potyagóllal kiszopni Zuglóban még mindig kevésbé kínos, mint keresztülmenni azon, amin a Nyíregyháza tegnap.
Kampman
Nekem továbbra sincs magyarázatom arra, hogy Csányi ezt miért tűri el. Tipp: nem sokáig fogja.
több mint 1 éve
Na, ha a tíz perc múlva kezdődő meccsen a Burnley legyőzi a Bladest, akkor ők is és mi is feljutottunk 😀

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 950 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok
Megmondtam, hogy feltámasztjuk a BVSC-t is, nem? Szívesdn, Löfli cimbora.

És természetesen váratlanul MEGINT kikaptunk, amikor feljutó helyre ugorhattunk volna.
Remélem mindenki megrakta a hazai W-t.

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 193
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Nesze jinx
JC6 (Mr. Miele)
Ehhez képest most övé lesz a Zuglói Ronaldinho vándortrófea jövő ilyenkorig.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 624 — nabege2@yahoo.com
milyen gól, gecc 😊))
több mint 1 éve
Nem sikerült kihúzni döntetlennel a rettegett BVSC oroszlánbarlangjában.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 659 — Omar's Coming Yo!
BARCIKA!!

több mint 1 éve
Nesze jinx
több mint 1 éve
Epic vég

Mondtam én, hogy ez a Vasas a másodosztályra van optimalizálva

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 406
lol... Vasas ezt hogy? 😀
több mint 1 éve
Áááá beszarok
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 133 — Kinek mit intézett a kormánya
xdddd

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 015 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
beszarsz 😀😀😀DDD

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ez a Tóth Milán is nagy gyökér
Löfli
Már megint pattog, bolond
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 015 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ez a Tóth Milán is nagy gyökér

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Siralmas ez a Vasas