Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
tökéletes kontracsapat ez a Palack

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Mateta kihagyja a tizit, meccsben maradt a Villaerre Sarr bebassza 30-ról
Löfli

Don't blink!
több mint 1 éve
Mateta kihagyja a tizit, meccsben maradt a Villa

Don't blink!
több mint 1 éve
Én nem látom mi lehetett, de szó szerint egyetértek!A ku*va a***d kisknézy!!!🤬Mi fáj?
nagir
petey
több mint 1 éve
Gyönyörű ETO-gól mindkettő…!
több mint 1 éve
na végre Wrexham meccs az arena4-en.
built for this shit
több mint 1 éve
Palackos az ajtó-ablakra egy szép luft

Don't blink!
több mint 1 éve
milyen érdekes, hogy amint a Paksnak lenne esélye menni komolyan a bajnokságért, valahogy nem jönnek a győzelmek 😀 dehát Bogesz is megmondta, hogy nem ők az esélyesek a bajnokságra...a Győr meg nem tudom ez náluk most overachievement idén vagy ilyen kurva jól belenyúltak a légiósokba. mert itt is a keret 80% nemmagyar
több mint 1 éve
Hull - Derby kiesési rangadót a vendégek nyerték, valszeg bent maradnak, a Hull viszont perpill kieső helyen, Cardiff már kiesett, Plymouthnak már matematikai esélye se nagyon maradtPicsába, drukkoltam hogy kiessen a faszba a Derby
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
"Gyere mesélj, tárd szét karjaid"A ku*va a***d kisknézy!!!🤬Mi fáj?
nagir
petey

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Hull - Derby kiesési rangadót a vendégek nyerték, valszeg bent maradnak, a Hull viszont perpill kieső helyen, Cardiff már kiesett, Plymouthnak már matematikai esélye se nagyon maradt

Don't blink!
több mint 1 éve
A ku*va a***d kisknézy!!!🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
sorozatban harmadszor is nyert a Luton, még a végén megmenekülnek a kieséstőlPlymouth rovására
Löfli
több mint 1 éve
sorozatban harmadszor is nyert a Luton, még a végén megmenekülnek a kieséstől

Don't blink!
több mint 1 éve
Javítottam a tévedést 😀Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a Real Madrid anfltNa baszki, én mi a francot nézek akkor... 😊de a LiVARpoolt mindig segítik a bírók, viszont a Margitnak meg mindig ellene fújnak direktEnnyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
A Liverpool hányszor hisztizhetett volna az elmúlt években bakker...
Mikey
slowmotion
Mikey
Negritis, a vajdaBaltimore RavensPatriots és a Boston Celtics ellen mindig fújnak a bírók. 😀
KeyG
több mint 1 éve
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a Real Madrid a Baltimore Ravens és a Boston Celtics ellen mindig fújnak a bírók. 😀nfltNa baszki, én mi a francot nézek akkor... 😊de a LiVARpoolt mindig segítik a bírók, viszont a Margitnak meg mindig ellene fújnak direktEnnyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
Mikey
slowmotion
Mikey
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
nfltNa baszki, én mi a francot nézek akkor... 😊de a LiVARpoolt mindig segítik a bírók, viszont a Margitnak meg mindig ellene fújnak direktEnnyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
Mikey
slowmotion
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na baszki, én mi a francot nézek akkor... 😊de a LiVARpoolt mindig segítik a bírók, viszont a Margitnak meg mindig ellene fújnak direktEnnyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
de a LiVARpoolt mindig segítik a bírók, viszont a Margitnak meg mindig ellene fújnak direktEnnyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
Mikey
több mint 1 éve
Ennyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May