Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor jó, f@szt izgul itt feleslegesen az ember, ha te már láttad a végét 😂Nektek kell nyerni idén mindent nem esett le még?Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.Nem csodálkozhattunk volna ha lefújják őszintén szólva.....
KeyG
dande2
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Még jó hogy utolsó emberre nem adnak pirosat mert még mindig egy szó sem esett róla a szabálykönyvben.Nektek kell nyerni idén mindent nem esett le még?Ez sem így van, a Real nem nyer semmit (ez se igaz) az UEFA és a Laliga miatt.
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nektek kell nyerni idén mindent nem esett le még?Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.Nem csodálkozhattunk volna ha lefújják őszintén szólva.....
KeyG
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Necces volt.de a lènyeg a W 😏Necces?! 😂😂😂
dande2
Mintha nem vették volna komolyan 1-3-ig. Borzalom volt az a két gól, amit ott a védelem csinált.
több mint 1 éve
Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.Idén mindent is a Barcának kell nyerni mert kell a suska.....nem tudnak majd regisztrálni....
KeyG
Mondjuk azt sem engedtem volna,hogy Olmo játszon max kapott volna 1 hónapra engedélyt....na nem tudják regisztrálni akkor így jártak....
Draft

több mint 1 éve
Necces volt.de a lènyeg a W 😏
több mint 1 éve
Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Olmo még mindig játszhat?Reméljük, különben bunti lesz
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Hogy is volt a nem kell megtorpanni büntető előtt mondás csütörtökön.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Diósgyőrnek is visszaadva az őszi 4-es, tavaszi veretlenség folytatódik, irány Európa!
több mint 1 éve
Olmo még mindig játszhat?
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 1 éve
Laci nyert, hangyafasznyi esély maradt még a bennmaradásra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Csóri Gulát hordágyon kellett levinniÜtközött?
zacknorb
Draft

több mint 1 éve
Csóri Gulát hordágyon kellett levinni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?Húsz perce azt hittem, hogy minimum leszakadt a lába, úgy ütötte a földet, aztán ver kettőt 😀
zacknorb

több mint 1 éve
Ti is melegbe vagytok még Peteyjaja, de szerintem 4 pont elég lenne. tippre Nyír1 lesz a kieső. mondjuk a Lokival uccsó forduló lenne a legszebb, őket kilökni 😀 nekik is meleg a hátralevő 5 meccs.
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Ti is melegbe vagytok még Petey
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ti is melegbe vagytok még Petey
több mint 1 éve
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?megint full üresben volt a gyerek
zacknorb
több mint 1 éve
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez szép volt. Nem bírom ezt a Dominguest, iszonyat eszetlen, de ezt odatette.Megérdemli a Loki.