Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha le tudnám írni csont nélkül Szczęsny nevét, már tucatszor leírtam volna..,ma zseni volt!
Klaci79
Tegyél be helyette egy csöcsöt, tudni fogjuk mire gondoltál.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 987
Ha le tudnám írni csont nélkül Szczęsny nevét, már tucatszor leírtam volna..,ma zseni volt!
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 447 — Cowboys fan
Azé' az a kemény, hogy ebből a párizsi csapatból három ember van kb, aki nem az elmúlt 3 éven belül, és 35 millió felett érkezett: a milánói áruló, az első nagybevásárlós hullámban, 12 éve érkezett Marquinhis, és Fabian Ruiz.
slowmotion
Hakimi?
csebi
3 éve, 65 millióért.

Egyébjént Zaire-Emery jött most be, aki saját nevelés. Az négy.
slowmotion
21 július. Az már több mint 3 éve volt.
csebi
Oké, akkor legyen négy év és 35 millió.
Azért lehet érteni, hogy mi a lényeg, nem?
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 085 — Kinek mit intézett a kormánya
PSG amúgy megint az Atleti elleni meccset tolta el

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 851
Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.

Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
slowmotion
Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
shagi0206
5-ös lottó nyerőszámai?
ThundersNFL a Paraszt
Sajnos azzal nem szolgálhatok, életemben még egy 2-esem se nagyon volt (mondjuk nem is raktam túl sokszor).
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 528 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így kellett volna az Atleti ellen is 4-2-es előnynèl 😏
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 932 — Lucas Scott
Na akkor a Bayern 3 gólos előnnyel várja a visszavágót.
Ma halovanyabb volt a Leverkusen főleg az utóbbi idők meccseihez képest de túlzott ez a három gol inkább volt ez egy 2-0 v 2-1 (ha megint kiadja a gép a legjobbat Xabinak).
Kompany jól felépítette a mai meccset, mutatja ezt a 3 próbálkozás a leverkuseni oldalról, egy jelentős helyzetük volt de azt meg Neuer hárította bravúrral. Urbig helyett meg akar egy bábu is állhatott volna, semmi dolga nem akadt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 742 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

slowmotion
shagi0206
5-ös lottó nyerőszámai?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Azé' az a kemény, hogy ebből a párizsi csapatból három ember van kb, aki nem az elmúlt 3 éven belül, és 35 millió felett érkezett: a milánói áruló, az első nagybevásárlós hullámban, 12 éve érkezett Marquinhis, és Fabian Ruiz.
slowmotion
Hakimi?
csebi
3 éve, 65 millióért.

slowmotion
Kimpembe is saját nevelés még bár ő már nem nagyon játszik

több mint 1 éve
slowmotion
Hakimi?
csebi
3 éve, 65 millióért.

slowmotion
21 július. Az már több mint 3 éve volt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Football Managerben ilyenkor szoktam alt+f4et tolni.
Amúgy rohadt jó csapat ez a PSG.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 987
Ez szerintem nem les és tizi
zacknorb
Szerintem tizi se lett volna. A labdát ütötte el a kapus.
De így már mindegy
több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 47 903 — Whoops, looks like something went wrong.
Amugy Luis Enrique alapbol eg, szimpatikus ember, es ez a Messi, Mbappe nelkuli PSG akar meg erdemelne is valamit... De hogy ez a csapat klubszinten nem kepes attorni a gatat es megtanulni nyerni, az is fix. Pedig ha valamikor, most erdemeltek volna valamit, lefociztak a Poolt.

több mint 1 éve
slowmotion
Hakimi?
csebi
3 éve, 65 millióért.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 730 — "Montoya por favor!"
Második lövés. Tipikus Luis Enrique meccs.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 085 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez szerintem nem les és tizi

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Valahogy sejtettem hogy ekkora fölénynél a végén a Pool szerez gólt kb 0 kapuralövéssel eddig...

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 351
Ellioooooooottttt!!!

Mekkora csere! 😂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 164

slowmotion
shagi0206
Ezt kellene a Realtól vhogy megtanulni, ahogy az évek alatt folyamatosan tudtak olyan meccseket X-re vagy győzelemre hozni, amikor sima vereség volt a játék képe.
ozibozi
Valahogy így 😂🍺
több mint 1 éve
slowmotion
Hakimi?

több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 683 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Elliott first touch 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Na megnéztem elvileg 30. Büntető amit egymás után belőtt Harry Kane. Az utolsó amit kihagyott a franciák elleni a 2022es VBn.
csebi
Ez is tanári volt. Fura hogy a VB-n olyan csúnyán kihagyta. Nagyon nehéz helyzetben a 04, megúszta ma a Bayern az Upa hibát, Bambi meg belőtte szépen.
Heisman nádor
Xabi Alonso lehozta a kulcs embereket közben: Wirtz Xhaka Frimpong off

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 730 — "Montoya por favor!"
Na megnéztem elvileg 30. Büntető amit egymás után belőtt Harry Kane. Az utolsó amit kihagyott a franciák elleni a 2022es VBn.
csebi
Ez is tanári volt. Fura hogy a VB-n olyan csúnyán kihagyta. Nagyon nehéz helyzetben a 04, megúszta ma a Bayern az Upa hibát, Bambi meg belőtte szépen.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csebi
csebi
A következő meg majd a BL döntőben 😂
ozibozi
Legyen úgy