NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Sesko milyen gólt akasztott. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Szöges ellentéte a vasárnapi meccsnek a mai, nagyon érdekes.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 150 — balazs.t85@gmail.com
Erre 3 pool sárga, és semmi büntetés a másik oldalon..
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
sokkal jobb a Castle sajnos, jöhetne a szünet
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Pont megvannak a hentesek akik ilyen VVD cheapshot miatt itt ma lábat törnek

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
A bíró megfoghatná a meccset. Ebből lesz majd egy pool piros 😅
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 895 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha ez igaz, akkor ennek csak akkor van értelme ha megy TAA,
 www.fotmob.com/embed/news/01je95qb30p8/report-bundesliga-star-agrees-join-liverpool-amid-trent-alexander-arnold-uncertainty
Sixo
Vagy Salah, és az ő helyén ténylegesen szélsőként.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 099
Csak abban reménykedem, hogy a Castle elfárad a 2. félidőre, mert eddig fizikailag ledominálnak minket.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 440 — LIGHTS OUT!
Ha ez igaz, akkor ennek csak akkor van értelme ha megy TAA,
 www.fotmob.com/embed/news/01je95qb30p8/report-bundesliga-star-agrees-join-liverpool-amid-trent-alexander-arnold-uncertainty

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 267
Dominik meg Jones lassan csak akiket rotálnak a ‘nagy hajtásban’ remélem most kiszopnak végre vagy döntetlen a cseréig, hogy eldőljön végre ez a kérdés is.
ozibozi
Nagyon értesz hozzá, látom. Ahol tud, rotál Slot, rengeteg meccs lesz ebben a hónapban is. Most jobb lenne ha folyamatosan Szoboszlai játszana és februárra megint kiégne, mint tavaly?

Azt meg sem említem inkább, hogy Jones jobb mint ő.
Mikey
Szerencsére te nagyon értesz hozzá, Látom nagyon sokat nem focizhattál, mert a rotálás nem azt jelenti hogy egy meccset játszik a másikon meg pihen. Az pont nem erről szól
Bonyolultabb ez annál. Olvasd tovább a NSO-t
több mint 1 éve
Dominik meg Jones lassan csak akiket rotálnak a ‘nagy hajtásban’ remélem most kiszopnak végre vagy döntetlen a cseréig, hogy eldőljön végre ez a kérdés is.
ozibozi
Nagyon értesz hozzá, látom. Ahol tud, rotál Slot, rengeteg meccs lesz ebben a hónapban is. Most jobb lenne ha folyamatosan Szoboszlai játszana és februárra megint kiégne, mint tavaly?

Mikey
Nem jobb, másra használják. Szobo jobb fizikálisan, Jones jobb feltörni a bunker focit. Tipikusan érzödik a hiánya
több mint 1 éve
ozibozi

több mint 1 éve
Aztán ebben mi volt sárga lap Mac Allistertől??
Mikey
Azt majd később meglátjuk, ha esetleg ellenünk lesz valami durva odalépés, és még csak le se fogja fújni. A Castle ellen nem ez lenne az első eset.
több mint 1 éve
Aztán ebben mi volt sárga lap Mac Allistertől??

több mint 1 éve
ozibozi
Szerintem ez csak jó, ha rotálnak.
Meg amúgy most Luiz is pihen, meg Trent is, tehát nem csak ott rotál.
zacknorb
Hétvégén Everton van, Real ellen is pihi volt, szóval nem értem igazán.
ozibozi
Most volt egy City, az valahogy kimaradt.
Plusz ahogy írták, hetente 2 meccs az alap.
Kell a rotáció, ez az egyértelmű irány.
zacknorb
Barcának is hogy bejött a rotáció.
A citi meg nem maradt ki, hosszú idő után először játszott jól megint, előre játszott és nem alibizett kamu passzokkal, pont ezért furcsa, hogy nem vele akar idegenbe nyerni.
Meglátjuk igaza lesz a mesternek, vagy nem.
/3,8 az X most látom/

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 895 — Kinek mit intézett a kormánya
ozibozi
zacknorb
ozibozi
Most volt egy City, az valahogy kimaradt.
Plusz ahogy írták, hetente 2 meccs az alap.
Kell a rotáció, ez az egyértelmű irány.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi
zacknorb
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
ozibozi
zacknorb
rotálna ő többet is, ha lenne Tsimikas, Konaté, vagy Jota
több mint 1 éve
December 5-e van, és a Liverpoolnak a mai meccsel együtt 8 mérkőzése van még idén.
Nálunk meg az aranylábú európai topcsapataink nem játszanak 1 héten kupa, és bajnoki meccset, pedig mindkét esetben hús-vér emberek szaladgálnak
Stoki
Bőven elég belőlük ennyi is itt, lehetne kevesebb akár
több mint 1 éve
ozibozi

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
December 5-e van, és a Liverpoolnak a mai meccsel együtt 8 mérkőzése van még idén.
Nálunk meg az aranylábú európai topcsapataink nem játszanak 1 héten kupa, és bajnoki meccset, pedig mindkét esetben hús-vér emberek szaladgálnak
több mint 1 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Newcastle már többet csinált, mint a City 1 félidő alatt.
több mint 1 éve
Hopp, egy felforgatott Arsenal védelem

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
A DAZN közel 1 milliárd dollár értékű szerződést kötött a FIFA-val a 2025-ös klubvilágbajnokság meccseinek a közvetítésére.
Ennek értelmében a sport streaming hálózat ingyenesen közvetíti a 2025-ben megrendezésre kerülő klubvilágbajnokság mind a 63 mérkőzését világszerte.
ozibozi
Mi lehet a terv? Terjeszkedni még nem releváns országokban? Spanyol, német, olasz van lefedve ha jól tudom eddig. De a UK-ba több content kéne az biztos.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz