NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 624
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Lipcse ezt a mait lesimazta. Rájuk fért már az elmúlt hetek után. Remelem ezzel Rose megmenekül, jó kis csapatot rakott össze, kar lenne kirakni. A 3. gól utáni jelenet pedig el is döntötte szerintem, h a csapat mit is szeretne edző fronton.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Egész szezonra gondolnám, Vinit meg eladni SzaúdbaMost egész meccsen balszélen vanSzépen beárazta embappét a Real szintje.Balszélen kellene játszatni. Múltkor odakeveredett, rögtön gólt lőtt, ennyire egyszerű.
Mondjuk Huszonpárévesen már túl lenni a zeniten sem egyszerű dolog
ozibozi
Willie Parker
kapitnono
Mondjuk megvenni is faszság volt, de csak így menthető a szitu
több mint 1 éve
Most egész meccsen balszélen vanSzépen beárazta embappét a Real szintje.Balszélen kellene játszatni. Múltkor odakeveredett, rögtön gólt lőtt, ennyire egyszerű.
ozibozi
Willie Parker

több mint 1 éve
Szépen beárazta embappét a Real szintje.Balszélen kellene játszatni. Múltkor odakeveredett, rögtön gólt lőtt, ennyire egyszerű.
ozibozi
több mint 1 éve
Mbappe megint kihagytaIlyen hulye nem lehet, faszom se vallalt volna tizit most legalabb egy fél evig ráadasul ezt full szarul is lotte, nem mint a pool ellen.
zacknorb
Kapus mondjuk nem allt meg a vonalon, de ilyen fos tizit szegyen lett volna újralőni, akkor is ha kijött volna az ötösig.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Mbappe megint kihagytaNem ártana már padra tenni pár meccsre, mert konrétan hátrány az ember. Úgysem fogják sajnos...
zacknorb

több mint 1 éve
Szépen beárazta embappét a Real szintje. Mondjuk Huszonpárévesen már túl lenni a zeniten sem egyszerű dolog
több mint 1 éve
Dalot CR-re itta magát ezekkel a távoli bombákkalNa megjött Lenny Yolo - mondák a lómaiak
több mint 1 éve
Mbappe megint kihagyta
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hiába volt leszorítva , azzal blokkolt egy kapura tartó lövést..Könyökkel, az nálam a felkar része. Amúgy mit csináljon a kezével, mert ennél jobban tényleg nem tudja hová rakni?
Nomac

több mint 1 éve
Ha valahol lehet pontot hullajtani akkor itt lehet. Nincs ebben tragédia.
több mint 1 éve
Hiába volt leszorítva , azzal blokkolt egy kapura tartó lövést..
több mint 1 éve
ez nem kéz? akkor mi?Ennél jobban nem lehet leszorítani, meg háttal is állt. Ez szerintem sem tizi
Stoki

több mint 1 éve
ez nem kéz? akkor mi?
több mint 1 éve
A PL-t azt hiszem elengedhetjük, ha így marad, 11 pont az baromi soknak tűnik egy ennyire komplett Pool ellenÉs simán lehet hogy 7 lesz😅
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Atyaúristen Kelleher, ne már...
több mint 1 éve
A PL-t azt hiszem elengedhetjük, ha így marad, Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Ezzel Mo beérte Haalandot a góllövő listánÉs meg is előzte.
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ha marad ez akkor a holnapi nso, origo, magyar nemzet stb.: beállt Szoboszlai és egyből fordított a Liverpool
több mint 1 éve
Gary O'Neilt kirúgják-e ma este?Dawson tolt egy Faest
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
szépen jönnek a pool sárgák hátha még hozzá is érnének az ellenfélhez
több mint 1 éve
Érthető Nunez kifakadása, csak mondjuk nekem az vicces, hogy pont ő, aki a leginkább hajlamos a csapatban a műesésre.
több mint 1 éve
Ezzel Mo beérte Haalandot a góllövő listán
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gary O'Neilt kirúgják-e ma este?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!