Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 193
Ezt annyira nem értem, hogy a teljesen egydimenziós (jó 2: Ozsváth bead, vagy szöglet) paksi játékot miért nem képes az egész MB1 levédekezni…
Sinisa
A mennyei nagy része nulldimenziós játékot játszik.

Szóval Bognárék focija eléggé egysíkú, meg olyan amilyen, de azért foci. Valamit akarnak.
A nihilista középszert simán legyőzik.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 545
🎙️Ronaldinho Gaucho: "Messi nem pénzt adott nekem, hanem okot, hogy újra éljek. Miután kijöttem a börtönből, mindenkit kerültem. Egészen addig, amíg egy éjszaka meg nem csörrent a telefonom, és Messi volt az. Azt mondta: 'Ronie, van egy ötletem, amit először talán utálni fogsz!' Én pedig azt feleltem: 'Ha pénzt akarsz adni, felejtsd el!' Erre ő: 'Pénzt? Nem... Egy lehetőséget kínálok, hogy részesedj a jövőből.' Felajánlotta, hogy társtulajdonos legyek a Greenville Triumph (amerikai futballklub) 40%-os részesedésével. Azt mondtam: 'Nem érdemlem meg, hogy társ legyek... Mindent elvesztettem!' Ő így válaszolt: 'Egy fillért sem kell fizetned... A részvények a tieid.' Ezt is visszautasítottam... Úgy éreztem, mintha csaló lennék, aki büntetést érdemel, nem jutalmat. Erre ő: 'Ha anyagilag akartalak volna segíteni, küldtem volna egy pénzutalványt, de én azt a Ronaldinhót akarom, aki a futballjával megnevettette a világot. Ezek a részvények... csak ürügy, hogy visszakerülj oda, ahová tartozol.' Miért egyeztem bele végül? Mert nem azt mondta: 'Fogadd el ezt a segítséget'... Azt mondta: 'A világnak szüksége van a varázslatodra... és ez az egyetlen módja annak, hogy garantáljuk, megosztod azt.' Végül nem azért fogadtam el, mert kellett a pénz, hanem mert emlékeznem kellett arra, ki vagyok! És csak annyit mondok, Messi több, mint egy játékos, és soha nem felejti el a barátait."

Forrás: [ANTENA 1 Brazil]
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 739
Ezt annyira nem értem, hogy a teljesen egydimenziós (jó 2: Ozsváth bead, vagy szöglet) paksi játékot miért nem képes az egész MB1 levédekezni…
Sinisa
Mert mindig más úton jutnak el a végkifejletig.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 480 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amúgy a Paks Over 2.5 ma is jött. Militár Iván boldog lehet. 😀
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 182 — Gràcies Pep!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 659 — Omar's Coming Yo!
Puskás behúzza
JC6 (Mr. Miele)
"Nagy Zsolt a szezon legjobbja, nincs kerdes."
nagylaza, főpohárnok
szaba
Padawanok!!!
iktriad
attol meg, hogy kihagyott egy tizit tukorsiman fogja megkapni az ev jatekosa dijat ev vegen.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 480 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Puskás behúzza
JC6 (Mr. Miele)
nagylaza, főpohárnok
szaba
Padawanok!!!
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 694 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
ilyen ervekkel nem lehet vitatkozni. nyertel.
Kenny
Most már az is baj, hogy tökéletesen egyetértek veled?
több mint 1 éve
Puskás behúzza
JC6 (Mr. Miele)
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 659 — Omar's Coming Yo!
nagylaza, főpohárnok
ilyen ervekkel nem lehet vitatkozni. nyertel.

több mint 1 éve
Vezet a PAKS!!!!

nagylaza, főpohárnok
Kenny eljinxelte!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Ball don't lie!!!
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 950 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hamarabb taknyált Levi mint hozzáértek volna....ekkora faszságot

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 624 — nabege2@yahoo.com
ki volt ez az egylábas barom a Puskásban???
ajtó ablak, erre nekiáll cselezni
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 173
Puskás behúzza
több mint 1 éve
Ötvös is ritka gyenge meccset hoz.
több mint 1 éve
Nagy az iram magyar viszonylatban, de iszonyú pontatlanság az eredménye.
szaba
A Fradinál meg dörzsölik a tenyerüket, mert nekik ez a legjobb eredmény.
több mint 1 éve
Nagy az iram magyar viszonylatban, de iszonyú pontatlanság az eredménye.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 173
Csúnya lett volna, ha megadják.
nagylaza, főpohárnok
ezt nagyjából minden meccsen megadták volna, főleg így hogy a bíró is engedte a játékot. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni.
ervinator
A visszahúzást nem szokták lefújni? Bocs, ezt nem tudtam.
nagylaza, főpohárnok
Így, hogy a bíró továbbengedte a játékot, ilyeneket nem szoktak visszafújni VAR-ral. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni, ha a bíró engedte.
ervinator
Kérlek, ne tréfálj velem.
nagylaza, főpohárnok
Oké, akkor nem teszem, a véleményem ettől még marad ugyanaz.
ervinator
Hát, az elején picit szabálytalan volt a csoki, de utána elengedte, csak a nagy testet nem tudta már visszafogni Vécsei… de hogy hátra adja és nem lőtte ki a néző térre az full profizmus…😀
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 048
nagylaza, főpohárnok
ezt nagyjából minden meccsen megadták volna, főleg így hogy a bíró is engedte a játékot. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni.
ervinator
nagylaza, főpohárnok
Így, hogy a bíró továbbengedte a játékot, ilyeneket nem szoktak visszafújni VAR-ral. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni, ha a bíró engedte.
ervinator
nagylaza, főpohárnok
Oké, akkor nem teszem, a véleményem ettől még marad ugyanaz.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok
ervinator
nagylaza, főpohárnok
ervinator
több mint 1 éve
Legalább a stúdióban számon kérik az első PAFC gólt a VARon

Szerkesztette: szaba
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 048
nagylaza, főpohárnok
ervinator
nagylaza, főpohárnok

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok
ervinator