NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 624
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Pedig szép lett volna a 3-1helyette 2-2. De hogy még lesz gól, arra mernék fogadni.
kapitnono
több mint 1 éve
Gomez (is) ma piszok szar.
több mint 1 éve
Azért Bilbaoban eleve nehéz bárkinek. Nem Real specialitásAzért a bajnokságban 9 éve nem győzték le a Realt 😀
ozibozi

több mint 1 éve
Azért Bilbaoban eleve nehéz bárkinek. Nem Real specialitás
több mint 1 éve
Hú de gyenge ez a mai. Igazából a getafe elleni sem volt jobb, csak szarabb volt az ellen.Azért Getafe ellen Mbappéban maradt minimum 3 gól... Itt semmi elképzelés nincs. Nem tudom az öreg meddig akarja ezt a csatár nélküli játékot
Inverz prime barcát játszunk, körbepasszoljuk a tizenhatost, csak éppen a sajátunkat😀 Siralmas hogy a félpályáig elig tudjuk átjatszani a labdát. Sajnos lassú a játék nagyon, egyelőre lefociznak.
eaglesmcnabb

több mint 1 éve
mi maradt ki, jézusom
több mint 1 éve
Valahogy Jones góljainak mindig jobban örülök egy picivel.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Hú de gyenge ez a mai. Igazából a getafe elleni sem volt jobb, csak szarabb volt az ellen.Inverz prime barcát játszunk, körbepasszoljuk a tizenhatost, csak éppen a sajátunkat😀 Siralmas hogy a félpályáig elig tudjuk átjatszani a labdát. Sajnos lassú a játék nagyon, egyelőre lefociznak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
a mindenit, szép volt, bár kellett a védő lába is hozzá
több mint 1 éve
cujo!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Visszanézik varral hogy ellenféltől jött a passz, ezért nem les Mbappe gólja, és azt is hogy amúgy Rodrygót felbaszták a tizenhatoson belül, erre se gól se tizi🤣Előtte lesen volt Mbappé
eaglesmcnabb

több mint 1 éve
Előző idényben is ez volt, Newcastle középpályán olyan fizikális amivel a Pool nem tud mit tenni, kíváncsi vagyok Slot ki tud e találni valamit a 2. félidőre. Hiába jön Szobo, Joelinton tavaly is felülmúlta fizikálisan.
több mint 1 éve
Visszanézik varral hogy ellenféltől jött a passz, ezért nem les Mbappe gólja, és azt is hogy amúgy Rodrygót felbaszták a tizenhatoson belül, erre se gól se tizi🤣A lest el tudom fogadni, mert pattogott ide-oda nem szándékos volt. De a tizi az tizi.
eaglesmcnabb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Visszanézik varral hogy ellenféltől jött a passz, ezért nem les Mbappe gólja, és azt is hogy amúgy Rodrygót felbaszták a tizenhatoson belül, erre se gól se tizi🤣Not football, Laliga
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tudom hogy mit jelent a rotálás.Szerencsére te nagyon értesz hozzá, Látom nagyon sokat nem focizhattál, mert a rotálás nem azt jelenti hogy egy meccset játszik a másikon meg pihen. Az pont nem erről szólDominik meg Jones lassan csak akiket rotálnak a ‘nagy hajtásban’ remélem most kiszopnak végre vagy döntetlen a cseréig, hogy eldőljön végre ez a kérdés is.Nagyon értesz hozzá, látom. Ahol tud, rotál Slot, rengeteg meccs lesz ebben a hónapban is. Most jobb lenne ha folyamatosan Szoboszlai játszana és februárra megint kiégne, mint tavaly?
ozibozi
Azt meg sem említem inkább, hogy Jones jobb mint ő.
Mikey
Bonyolultabb ez annál. Olvasd tovább a NSO-t
ozibozi
Fun fact: NSO-t nagyjából 15 éve nem olvasok.
több mint 1 éve
Visszanézik varral hogy ellenféltől jött a passz, ezért nem les Mbappe gólja, és azt is hogy amúgy Rodrygót felbaszták a tizenhatoson belül, erre se gól se tizi🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
nem lehet folyton top-on lenni, várható, hogy jönni fognak rosszabb meccsek, főleg, hogy futószalagon pörögnek...hátha kijön valami a végére
több mint 1 éve
Sesko milyen gólt akasztott. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Szöges ellentéte a vasárnapi meccsnek a mai, nagyon érdekes.
több mint 1 éve
Erre 3 pool sárga, és semmi büntetés a másik oldalon..
több mint 1 éve
sokkal jobb a Castle sajnos, jöhetne a szünet