NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Inkább nézek 11 légióst, mint az ilyen Szalai-féléket. Remélem ez volt a búcsúmeccse...

több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Sracok elkezdtek fodballozni.
Kenny
Ez milyen mondat lesz már a meccs elemzésekor: " Szalai kiállítása jót tett a ferencváros játékának" 🤣🤣🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 371 — Omar's Coming Yo!
Sracok elkezdtek fodballozni.

több mint 1 éve
Miért nincsenek magyarok a fradiban kérdést ismét megválaszolta az élet.
davemayer
😀 😀

Mert bekerült még pluszban egy magyar a kezdőbe? Ha a fradi B játszana csak magyarokkal, akkor érteném, ez most így pont az ellenkezőjét igazolja
r.baggio
Látom ertessz hozzá.
Arra próbaltam utalni hogy betette másodszorra kb a kezdőhöz legközelebb levő jelenlegi magyar cserejátékost és negyed óra alatt úgy megforgatták hogy azt se tudja már milyen sportágban is kellene eppen jeleskednie.

Így én is tudok vedekezni.
davemayer
Bárányt viszont akkor remélem leigazoljátok azonnal
r.baggio
Teljesen el vagy tévedve.
Azért mert szétszopatott egy nem fradi szintű játékost igazoljuk le azonnal? Komoly scout válna belőled

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Azért a Fradit is lehet faragni büntetlenül (előtte Abu Fani 2x), attól függetlenül, hogy Varga amióta látom játszani egyszer nem képes a száját befogni.
Na szép!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 367 — no es importante
davemayer
😀 😀

Mert bekerült még pluszban egy magyar a kezdőbe? Ha a fradi B játszana csak magyarokkal, akkor érteném, ez most így pont az ellenkezőjét igazolja
r.baggio
Látom ertessz hozzá.
Arra próbaltam utalni hogy betette másodszorra kb a kezdőhöz legközelebb levő jelenlegi magyar cserejátékost és negyed óra alatt úgy megforgatták hogy azt se tudja már milyen sportágban is kellene eppen jeleskednie.

davemayer
Bárányt viszont akkor remélem leigazoljátok azonnal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Lokinál is komoly védekezés van 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Most láttam a pirosat visszajátszva, szerintem sárga sem volt, ha egyáltalán szabálytalanság. Simán belefutott a leálló védőbe, csak szerencsétlen és látványos ütközés volt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 149 — balazs.t85@gmail.com
davemayer
😀 😀

r.baggio
3 gól, 2 sárga fél óra alatt
davemayer
Mesterhármas? 😀
több mint 1 éve
davemayer
😀 😀

r.baggio
3 gól, 2 sárga fél óra alatt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
davemayer
😀 😀

r.baggio
Látom ertessz hozzá.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
harom golt kaptunk Szalairol 17 perc alatt😂😂
Kenny
Többet nem fogtok kapni róla 😊

több mint 1 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 367 — no es importante
davemayer
😀 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 371 — Omar's Coming Yo!
harom golt kaptunk Szalairol 17 perc alatt😂😂

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 471 — nabege2@yahoo.com
mi a rákot csinál a Fradi????
most néztem 3-0 a lokinak!!!
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
davemayer
most van 3 is, ha ez a titka ennek az eredménynek legyen 11
több mint 1 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
láki bekezdett rendesen 😊
majd felállnak megint mint a briós ellen, tuti (sajnos)
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 732
Szépen beárazta embappét a Real szintje.
Mondjuk Huszonpárévesen már túl lenni a zeniten sem egyszerű dolog
ozibozi
Ja mert nem jatszott meg oriasi formaban oriasi meccseken vagy komplett tornakon. Most nem megy, majd lesz meg formaban.
JéBé
Vagy lesz, vagy nem lesz, majd kiderül, mert erős bajnokságban még nem játszott soha idáig szezonokon keresztül.
Ez egy másik szint, mint amihez szokott. Reméljük a legjobbakat, mert ez kevés., csak a neve miatt kezdő még.

ozibozi
Sztem az hogy ket buntetot kihagy egymas utan ilyen rettento gyamoltalan modon mutatja legjobban hogy mennyire padlon van fejben. Onbizalom nulla, nem megy semmi. Innen csak felfele van, nemhiszem hogy Mbappnak tul sokat kene magyarazkodnia a kepessegeit illetoen azert mert most a Laligaban nem megy epp ugy.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Gravenbech ha nem dől ki és végigrobotolja az idényt (ezáltal nem kell 6-os tényleg) egy CB/LB nagyoon kéne a téli ablakban.
alatriste
RG engem meglep mert ahogy halad a szezon szépen belenőtt a szerepbe

CB mindenképp kell és ha VvDvel nem sikerül megegyezni akkor ráadásul 2 is
Negritis, a vajda
Kérdés persze, hogy mit is akar Virgil igazából? Ha mindenáron három évet, azt nálunk nem találja meg. Ahhoz kevésbé fizikális bajnokságba kell mennie, ott viszont a pénzét nem kapja meg. Csak ne a Realba menjen 😮
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Kelleher bakiért óriási kár, komoly tényező lett volna 3 ponttal távozni a St. James' Parkból, de nagyon nem akarom hibáztatni. Amióta kiesett Ali ez volt az első hibája, ellenben rengeteg bravurral. Elég csak a City elleni VvD hiba utáni ziccert vagy ezen a meccsen 1-0-nál lévő ziccert nézni. És ez csak tényleg kettő az elmúlt meccsekből. Nem is aggódom annyira emiatt. Szezon előtt ha azt mondják, hogy idegenben Newcastle-ben döntetlen, igazából elfogadom. Kevés rosszabb idegenbeli túra van annál.
Ami nagyobb gond, hogy amíg nincs Ibu a CB poszton lehet gond. Gomez parádés volt 7végén és szerintem élete legrosszabb meccsét tolta most. Quansah se volt igazából sokkal jobb mikor bejött TAA de talán 1 fokkal. De ezen a két srácon érződik, hogy ők 3.-4. számúnak rendben vannak. A baj, hogy amikor az első 2 játékosodból az egyik 33 éves, a másik pedig üveg akkor lehet kéne egy jobb alternatíva is.
Gravenbech ha nem dől ki és végigrobotolja az idényt (ezáltal nem kell 6-os tényleg) egy CB/LB nagyoon kéne a téli ablakban.
alatriste
* ez volt az első hibája, ami gólt eredményezett. Volt alászaladása a múltkor is, talán a Soton ellen, azt szerencsére elbalfaszkodta az ellen.
Adom, hogy sorozatban hozza a bravúrokat - mondjuk azokat Ali is -, ettől függetlenül nem érzem azt, hogy ne kellene Alinak visszaadni a helyet, amikor visszatér. Hát nem lesz egyszerű a döntés Slotnak, amikor Ali hadra fogható lesz.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 892 — Kinek mit intézett a kormánya
alatriste
Negritis, a vajda
Belenőtt a szerepbe=top2 középpályás teljesítmény idén a ligában, ez szerintem elég extra, főleg a tavalyi után

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 240 — The Mathematician
alatriste

CB mindenképp kell és ha VvDvel nem sikerül megegyezni akkor ráadásul 2 is

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Kelleher bakiért óriási kár, komoly tényező lett volna 3 ponttal távozni a St. James' Parkból, de nagyon nem akarom hibáztatni. Amióta kiesett Ali ez volt az első hibája, ellenben rengeteg bravurral. Elég csak a City elleni VvD hiba utáni ziccert vagy ezen a meccsen 1-0-nál lévő ziccert nézni. És ez csak tényleg kettő az elmúlt meccsekből. Nem is aggódom annyira emiatt. Szezon előtt ha azt mondják, hogy idegenben Newcastle-ben döntetlen, igazából elfogadom. Kevés rosszabb idegenbeli túra van annál.
Ami nagyobb gond, hogy amíg nincs Ibu a CB poszton lehet gond. Gomez parádés volt 7végén és szerintem élete legrosszabb meccsét tolta most. Quansah se volt igazából sokkal jobb mikor bejött TAA de talán 1 fokkal. De ezen a két srácon érződik, hogy ők 3.-4. számúnak rendben vannak. A baj, hogy amikor az első 2 játékosodból az egyik 33 éves, a másik pedig üveg akkor lehet kéne egy jobb alternatíva is.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem amúgy nagy meglepetés ez a Chelsea, vagy az összeszokás tett nekik jót vagy tényleg jó edzőt fogtak ki. Simán dobogósok lehetnek idén.
FLZOLI
a big5 ellen mondjuk még nem nyertünk meccset, szóval van még hova fejlődni
Löfli
Jön a Spurs, az már értékmérő lesz.
Dzsokijuing
Mi? Èrtèkmèrő? Hah, röhög a vakbelem 😏 nèha nèha ki jön a lèpès de egyèbkènt semmi komoly....🙈