Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
LOl a Bayern védelme ma nem egy nagy biztosíték, a középkezdést követő első Inter akcióból majdnem kiegyenlítettek.kapus nem rossz, de az ember idegbajt kap folyamatosan
Sixo
a 2 védő meg csak gyenge
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Vagy más sportoknál a Bill meg az Ancsin JaniZámbori, Puhl és Mészöly volt az igazi mesterhármasDe az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
Hat ezt a Koman Vladimirt ki imadkozta be a stúdióba, nem tudom. Minden mondat ööözéssel kezdődik és van benne vagy 3 hát a 6 szóból …
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
több mint 1 éve
LOl a Bayern védelme ma nem egy nagy biztosíték, a középkezdést követő első Inter akcióból majdnem kiegyenlítettek.
több mint 1 éve
Zámbori, Puhl és Mészöly volt az igazi mesterhármasDe az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
Hat ezt a Koman Vladimirt ki imadkozta be a stúdióba, nem tudom. Minden mondat ööözéssel kezdődik és van benne vagy 3 hát a 6 szóból …
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
még azt hittem neki áll még tili-tolizni, de kellett ez.
több mint 1 éve
KANE!!!! De nagyon megérdemli!
több mint 1 éve
De az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Kane b+ ez hogy?! 😀
több mint 1 éve
eh, vezet a Bayern 😕
több mint 1 éve
Ott van bmeg
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 691
ok csak kocsma, koman nem tud beszelninemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
tok erdekes lett volna az interju vele, mint mi volt vele focistakent, de fajdalmas volt hallgatni, vagyis vegigment, de borzalom,
több mint 1 éve
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
De ő karmester. Nem labdarúgás szakértőnemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szerintem is ők a legalja.nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
több mint 1 éve
Kusi-Asaret én fixen behoznám ha Kompany lennék, Kane mellé, hagy tanuljon.
több mint 1 éve
Szerintem nem írtam ilyet, csak tényeket írtam, a többit te gondolod hozzá...Juhú, megint megtudtam hogy egyedül Vini nyert BLt, nem a Real, és hogy emiatt Vini többet ér mint bárki más.Vinicius mutogatta mar a kupak szamat? Mert most lehetne😃Mutogathatná, nem is ok nélkül, ettől a párharctól függetlenül. 24 évesen többször nyert BL-t mint ahányszor döntőzött az Arsenal...
Kenny
kapitnono
zacknorb

több mint 1 éve
Az Arsenal nagyon jól védekezik, Vini és Mbappé kioltja egymást. Valakit el kell adni és emellett Ancelotti mehet Brazíliába, mert ez a játék 0 mint mindig, semmi elképzelés.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Máltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
több mint 1 éve
Nekikestek, ott vannak a kapu előtt (66% field tilt) de veszélyt nem tudnak teremteniReal Madrid created 0.11(xG) in the first half against Arsenal.Azt hittem nekik esnek oszt lesz ami lesz....erre ez a langyibangyizás
3. Gólos. Hátrányban.
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Máltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t. Hat ezt a Koman Vladimirt ki imadkozta be a stúdióba, nem tudom. Minden mondat ööözéssel kezdődik és van benne vagy 3 hát a 6 szóból …
több mint 1 éve
Anyád mekkora Rihanna party megy Milanoba félidőbe
Poloska vagyok.