NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
349
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Már voltak füttyök a sziti meccs végén.
több mint 1 éve
Sziti is bemákolt egy gólt, látszik hogy nem PL
több mint 1 éve
Nem követem a psgt így vki meg tudja mondani h Donnaruma miért padozik?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
iszonyat flegma volt, mint berbatov.Nagy kedvenc volt😍Today I discovered that Samaras is Szoboszlai with long hair and now I can’t unsee it pic.twitter.com/JcrJcVFmF3
— Jimmy (@EntireDesign_) November 25, 2024
zacknorb
ozibozi
micsoda front lett volt kettojukbol 😀
több mint 1 éve
Potyognak itt a gólok mindkét meccsen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nagy kedvenc volt😍Today I discovered that Samaras is Szoboszlai with long hair and now I can’t unsee it pic.twitter.com/JcrJcVFmF3
zacknorb
több mint 1 éve
Today I discovered that Samaras is Szoboszlai with long hair and now I can’t unsee it pic.twitter.com/JcrJcVFmF3
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Alvarez elég szépen túllépett Mia Khalifan
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
én itt néztem a csehek NL meccsét 😀ugye most voltam 2 hetePlusz ma megtaláltam ezt a helyet, ahol elköltenék kurva sok pénzt
és megértem hogy bánod 😊
Negritis, a vajda
www.praguedolls.cz/
zacknorb
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ugye most voltam 2 hetePlusz ma megtaláltam ezt a helyet, ahol elköltenék kurva sok pénzt
és megértem hogy bánod 😊
Negritis, a vajda
www.praguedolls.cz/
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért sajnálom, hogy most nem Prágában vagyok a meccsen, de bárhol néztem, 110k alatt nem adtak jegyet, annyiból meg Madrid oda-vissza meg a meccsjegy megvan.ugye most voltam 2 hete
zacknorb
és megértem hogy bánod 😊
mondjuk vonattal meccsre menni nem biztos hogy túl jó ötlet 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A Slovannak elég forróak a kontrái
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért sajnálom, hogy most nem Prágában vagyok a meccsen, de bárhol néztem, 110k alatt nem adtak jegyet, annyiból meg Madrid oda-vissza meg a meccsjegy megvan.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mehh.A renszer faszsága, hogy az EB-s csoportokat automatikusan meghagytaEste BL, tipplyt töltsetekKábe hatan-heten töltögetjük összesen, nem sok értelme van így, beregelve meg be van vagy 30 ember, a kétharmada nulla ponttal.
zacknorb
warr_b
zacknorb
Amúgy szar ez a tipp.ly, ennél még a tipper is sokkal jobb volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A renszer faszsága, hogy az EB-s csoportokat automatikusan meghagytaEste BL, tipplyt töltsetekKábe hatan-heten töltögetjük összesen, nem sok értelme van így, beregelve meg be van vagy 30 ember, a kétharmada nulla ponttal.
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Este BL, tipplyt töltsetekKábe hatan-heten töltögetjük összesen, nem sok értelme van így, beregelve meg be van vagy 30 ember, a kétharmada nulla ponttal.
zacknorb

több mint 1 éve
hátha valaki nem látta ozi linkjét a másik topikban:rtl.hu/rtlplusz/2024/11/19/rtl-plusz-premium-elofizetes-1000-forint-kuponkod
több mint 1 éve
Este BL, tipplyt töltsetek
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
tudom sokan követitek, de a mai győzelmével ismét bajnok lett Fehéroroszországban a Dinamo Minszk!Mi a második helyért vagyunk nagy csatában, de már nincs a saját kezünkben a sorsunk, nekünk nyernünk kellene 2x nekik kikapni, de a Torpedo Bronz és a kupa azért már puttonyban.
Löfli
✌️😎✌️
több mint 1 éve
Csóri Kispest nem húzta kiJajj szegények. Mondjuk a góljuknál a beadás előtt csak fél méterrel volt kint az alapvonalon a labda.
zacknorb
Na de majd ellenünk minden IS bemegy majd.

több mint 1 éve
tudom sokan követitek, de a mai győzelmével ismét bajnok lett Fehéroroszországban a Dinamo Minszk!Booooo
Löfli

több mint 1 éve
tudom sokan követitek, de a mai győzelmével ismét bajnok lett Fehéroroszországban a Dinamo Minszk!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ezt a falábút 😊 (kispesti focista)