Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
több mint 1 éve
Frattesi herpeszes?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Azt hittem anya lánya kapcsolat van közöttükunokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
ez jó szar figura volt
több mint 1 éve
unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 690
Na emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
több mint 1 éve
Nah bejött a 4 Bayernes akit becserélésre méltónak ítéltem. Lesz-e vajon 5.Márcsak a svéd srác hiányzik
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Gnabry ez kinek? Nekem jött?Bezzeg Thuramot simán megtalálja
Sixo
több mint 1 éve
Nah bejött a 4 Bayernes akit becserélésre méltónak ítéltem. Lesz-e vajon 5.
több mint 1 éve
Na emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokona
több mint 1 éve
KM bokája nem nézett ki jól
több mint 1 éve
Meg fejes és nem rúgás, tudom.Spurs rúgja BL döntőbe a Bayernt !Ez még csak az elődöntőért megy, ha nem tudnád 😉
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Csebiiiiiii van még körmöd apuci?Itthon vagyunk a kis lakásban, még ugrálni sem tudok mert alszanak a lányok.
JC6 (Mr. Miele)
Máltán már orjongenek …
több mint 1 éve
Spurs rúgja BL döntőbe a Bayernt !Elődöntőbe.
Sixo
Se.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ilyeneket fifában szereztem anno 🤪
több mint 1 éve
Tudom már, melyik meccsre emlékeztet a RM-ARS: Honvéd-Gyirmót.jaja, ikertornyok
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Spurs rúgja BL döntőbe a Bayernt !Ez még csak az elődöntőért megy, ha nem tudnád 😉
Sixo
több mint 1 éve
Csebiiiiiii van még körmöd apuci?
több mint 1 éve
Tudom már, melyik meccsre emlékeztet a RM-ARS: Honvéd-Gyirmót.
több mint 1 éve
Hat igen, a spurs playak eletben tartjak a Bayernt 😀
több mint 1 éve
Valaki segítsen, ha a szögletet ráverik kapura úgy, hogy a kapusnak kell kiütni, az fogadás szempontjából miért nem kapuralövés?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!