Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nah, Salah passzolt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Wow milyen szöglet variáció.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
stop the count
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Salah 25.Szoboszlai assziszt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Na, pont aVasasLiverpool-gólra értem haza. Tudja valaki, miért játszik tíz emberrel a Budafok?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Na, pont a Vasas-gólra értem haza. Tudja valaki, miért játszik tíz emberrel a Budafok?Ui: Már látom.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Modric vihetett volna egy kis erőt a lövésbe...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Remekbe szabott volt a 2. ETO gól.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Remélhetőleg ma önző lesz.Lassan már Vinicius is úgy passzol gólhelyzetben mint SzoboszlaiBen Simmons hagyatéka
ozibozi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lassan már Vinicius is úgy passzol gólhelyzetben mint SzoboszlaiBen Simmons hagyatéka
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
rendkívül szórakoztató volt ez a Newcastle meccs

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Jó az Öreg a háznál

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Amikor a Fiornak meg kéne verni a Serie A egyik leggyengébb csapatát, hogy a Parmának minél jobb legyen, erre nem bírnak gólt rúgni, 2 kezdő támadójuk meg lesérül meccs közben ...
több mint 1 éve
Nem is értem PL, Laliga, SerieA, Mennyei mintha az összes Spori egy iskolába vagy inkább mellé járt volna!?

több mint 1 éve
A fiam már rágja a fülem hogy azt nézzük.Hát ez komédia!Kezdődik a Real meccs a La Ligában, gyere nyugodtan jobb lesz, ja nem. 😀
Be kellett volna fújni, max sárga, de a piros az kurva erős!
Nem is tudom miért nézek mennyeit...🤬
nagir
KeyG
Pont ugyan olyan vak a spori mint az eto meccsen, remek!🥴
Szerkesztette: nagir

több mint 1 éve
Hát ez komédia!Kezdődik a Real meccs a La Ligában, gyere nyugodtan jobb lesz, ja nem. 😀
Be kellett volna fújni, max sárga, de a piros az kurva erős!
nagir
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Hát ez komédia!Be kellett volna fújni, max sárga, de a piros az kurva erős!

több mint 1 éve
Javítva!😉Lipcse se áll jól! 😕Lipcse már hónapok óta nem all jól. Az Rosé hatalmas mázlija, hogy mögöttük is mindenki szórja a pontokat rendesen. De ez ma kezd kriminális lenni.
nagir
Ha sokáig húzzák ezt meg és nem basszak ki nem lesz bl jövőre, de lehet meg el se.
rob3r7o
Na, Openda azért izgalmasabbá tette...
Szerkesztette: nagir

több mint 1 éve
Lipcse se áll jól! 😕Lipcse már hónapok óta nem all jól. Az Rosé hatalmas mázlija, hogy mögöttük is mindenki szórja a pontokat rendesen. De ez ma kezd kriminális lenni.
nagir
Ha sokáig húzzák ezt meg és nem basszak ki nem lesz bl jövőre, de lehet meg el se.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
Vezet az ETO!!