Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 375 — Keep pounding
Visszanézve a tegnapi gólokat, Curtois mindkét szabinál nagyot hibázott, bár ha minden tökéletes kapus szempontból, lehet akkor is gól mindkettő. Az elsőnél borzasztóan állította fel a sorfalat, legalább egy embernek túl kell lógnia a kapufán, na ő a kapufához állította a sorfalat... Látszik is a felvételen, hogy bőven volt hely a labda és a sorfal között, persze ez semmit nem von le Rice érdemeiből, gyönyörűen betekerte és még erő is volt benne bőven. A másodiknál szerintem kompenzált, beállt kb a kapu közepébe, teljesen esélytelen volt, pláne hogy még tett is egy tétova negyed lépést a sorfal mögé, ami miatt nem is vetődött igazán, inkább csak dőlt. Ha jó helyen áll, akkor is qrva nehéz helyzetben lett volna, mert kibaszott jó helyre menő, nagyon erős lövés volt, de így konkrétan semmi esélye nem volt. És ez azért lehet fájó neki, mert amúgy meg bemutatott vagy 4-5 extra védést, lehet ezeket sehogy se tudta volna védeni, de biztos vagyok benne, hogy bassza az agyát rendesen.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 366
Gundel miről beszél? Ezt nem nagyon van kapus aki kitolja
ervinator
A Fia kapus Gundelnek, és azt hiszi mostmár ő kapus szakértő és mondogathatja a baromságait mint kapus apuka.
ozibozi
Szerencsére még nem tolja olyan durván mint Crazy a kosarat.
zacknorb
Szolnok meccsen múltkor - ahol ugye korábban játszott - azt találta mondani, hogy ő ezeket a saroktriplákat RENDSZERESEN BESZÓRTA.
Azt,.... beszórtad, .... sóval a csarnokot, te barom - mondta a fejemben a buborék.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 661 — Omar's Coming Yo!
Gundel miről beszél? Ezt nem nagyon van kapus aki kitolja
ervinator
A fia esetleg
csebi
Dibusz?
petey
biztos nem kell a pszichologusom szama?
Kenny
jaj, ezt most nem értetted úgy érzem, de felbuzgott benned a zőld vér 😊
petey
Mindig haver, mindig. Megvedjuk a sajatjainkat.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 997 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Birmingham City feljutott a Champoba, az utolsó hat meccsük már tét nélküli lesz 😊

Felkészül a Wrexham...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 141 — Kinek mit intézett a kormánya
Myles Lewis-Skelley egy all-time performancet rakott le amúgy.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 703 — Lucas Scott
Megérdemelt Inter győzelem amúgy. Ilyen szinten szervezettebb védekezés kell. Nem is lehet senkit kiemelni max Müllert.
Ha Mki hozza amit tud (mert ma kb senki sem tette) akkor lehet rá esély …
csebi
simán. meg tudja fordítani a Bayern. ha ugye Kane beveri azt a kapufát tök más a meccs képe. simán kezdetni kéne Müllert.
petey
Én amúgy talán egy Sane-Olise-Gnabryt néztem volna meg kezdesnek mert Müller már sztem 90 percet nem bír és akkor jobb ha a végén jön mikor a védők fejben elfáradnak. Bastoni le is maradt róla szépen.
Ahogy írtak, nagy gond h a védelem nagyon össze-vissza van plusz Goretzka is gyenge volt ma.
csebi
Kane is képes azért ledarálni a védőket frissen. de adom ezt a hármat.
nekem Mindzsétől van mindig fejfájásom, pedig nem vagyok Bayernes 😀
petey
Sztem Kim szépen fejlődött a szezon során és Upaval jó páros lettek. Eric fucking Dieirrel viszont nagyon nem érik egymást, mindent elmond h egyetlenegyszer sikerült lesre állítaniuk a Kontrázo intert …
Kanenak meg kell mutatnia Milánóban h miért hoztuk ide és fiezettunk ennyi pénzt érte.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Azért most újra látva a második inter gólt hat a kurva életbe újra Boey. Te csak 10 perce vagy fenn de lefut három olyan Bayern játékos is akik végig játszottak.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
Megérdemelt Inter győzelem amúgy. Ilyen szinten szervezettebb védekezés kell. Nem is lehet senkit kiemelni max Müllert.
csebi
simán. meg tudja fordítani a Bayern. ha ugye Kane beveri azt a kapufát tök más a meccs képe. simán kezdetni kéne Müllert.
petey
Én amúgy talán egy Sane-Olise-Gnabryt néztem volna meg kezdesnek mert Müller már sztem 90 percet nem bír és akkor jobb ha a végén jön mikor a védők fejben elfáradnak. Bastoni le is maradt róla szépen.
Ahogy írtak, nagy gond h a védelem nagyon össze-vissza van plusz Goretzka is gyenge volt ma.
csebi
Kane is képes azért ledarálni a védőket frissen. de adom ezt a hármat.
nekem Mindzsétől van mindig fejfájásom, pedig nem vagyok Bayernes 😀

több mint 1 éve
Ahhoz képest h az első félidőben az inter passzolt többet, végül lemaradtak 180 passzal. Elképesztő meddő fölény volt ez így

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 365 — je suis poloska
Megnézném a futómennyiséget, tippre 10 km mínuszban vagyunk.
eaglesmcnabb
12 lett a végére, én nem hiszem el hogy nem veszi észre az öreg hogy ez így nem OK

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 442
113.56-101.15 km a futások csapatonként.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Bogesznak igaza van h Müller későn jött

több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 048
Arsenalosok kijavíthatnak, de elvileg Rice első (két) szabadrúgásgólja a karrierjében.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Jobb volt az Arsenal!
5/6-0 volt a reális eredmény, kár hogy nem lett annyi!
Tesóm szét fog szopatni….😂
KeyG
Aztán a visszavágon 4-0 lesz és te leszel a Főszoptató.....
ThundersNFL a Paraszt
Ne legyen ilyen, elegem van ebből a fociból.
Meccs eleje óta húzták az időt, ez nálam nem futball.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
csebi
petey

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 141 — Kinek mit intézett a kormánya
Jobb volt az Arsenal!
KeyG
Ilyen ajikra számíts

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 956 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Jobb volt az Arsenal!
KeyG
Aztán a visszavágon 4-0 lesz és te leszel a Főszoptató.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
csebi

több mint 1 éve
Jobb volt az Arsenal!

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 956 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az Ancelotti Real frigy elfáradt....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Madrid kapott egy hármas csomagot 😊
Heisman nádor
2 csomag rizs volt benne

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi
Mondjuk ilyen szedettvedett hátsó 5össel benne volt a védelemben az esetleges baki.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 882 — "Montoya por favor!"
Madrid kapott egy hármas csomagot 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Jó ez KARMA Camanak

Poloska vagyok.