NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Padról tudnék erősebbeket berakni.Idióta Pintér, ugyanaz a kezdő mint a múltkor... Ennyire tetszett neki az az első félidő?Simán nyertünk a múltkor, mit variáljon? Örül ha talál 11 épkézláb embert.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Fia helyett pl Németh fix jöhetne.
De a lényeg SZIVACS KEZD A MÁSIK OLDALON
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vannak pedig, csak az nb3-as csapatban...Idióta Pintér, ugyanaz a kezdő mint a múltkor... Ennyire tetszett neki az az első félidő?Simán nyertünk a múltkor, mit variáljon? Örül ha talál 11 épkézláb embert.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Idióta Pintér, ugyanaz a kezdő mint a múltkor... Ennyire tetszett neki az az első félidő?Simán nyertünk a múltkor, mit variáljon? Örül ha talál 11 épkézláb embert.
warr_b
több mint 1 éve
Idióta Pintér, ugyanaz a kezdő mint a múltkor... Ennyire tetszett neki az az első félidő?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Hmmm, Edu meg otthagyta az Arsenalt, ez meglepett.
több mint 1 éve
This has got me thinking… what’s the best/most random football related item you’ve ended up getting your hands on?
— Howey (@AaronHowey) November 3, 2024
I’ve got the weirdest collection https://t.co/rFfjFCTlnQ
Érdemes végigpörgetni az egészet, valami zseniális hogy mennyire marhák a drukkerek! 😀😀😀
több mint 1 éve
Ebben biztos vagyok:Ancelotti: “Vinicius Jr is sad but not because of the Ballon d’Or…”.
“He is sad because of what's happening in Valencia”.
több mint 1 éve
Kemények ezek a bid pletykák.Salibanál ez a 95-ös beugró kb olyan 50-60 millió lenne a minimum alatt 😀
PSG 95 misit ajánlott William Salibáért.
Arsenal 90et akar ajánlani a West Ham-nek Kudusért, mert Trossard a szaudiakhoz tart.
Cubarsiért nagyon beindult a City. 70et ajánlottak a Barcának és hát elsőre minek adnák el, de ne felejtsük, hogy arra fele komoly anyagi gondok vannak, valakit el kell adni, ki tudja ki lesz az.
Casadot a Liverpool nézte ki, állítólag már meg is keresték a Barcát, hogy érdeklődjenek felőle.
Chelsea nyitott Badiashile eladására.
City 150et sem sajnálna Rodrygoért, 25 nyarára tervezik az ajánlatot elküldeni. A frankfurti Marmoushért már küldtek is egy 60as ajánlatot.
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ez az Edu távozás eléggé wow bro wtf are you doin'Mostmár nyugodtan ebédelhet legalább. Bár nekem nem tetszik hogy ez pont akkor történik amikor Arteta még nem írt alá. Bár remelém azt Kroenke intézi.
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Chelsea nyitott Badiashile eladására.Disasi is mehet vele a picsába, Fofanáról úgysem mondanak le, de talán Chalobah még vissza tudja küzdeni magát a keretbe.
Sixo
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Kemények ezek a bid pletykák.PSG 95 misit ajánlott William Salibáért.
Arsenal 90et akar ajánlani a West Ham-nek Kudusért, mert Trossard a szaudiakhoz tart.
Cubarsiért nagyon beindult a City. 70et ajánlottak a Barcának és hát elsőre minek adnák el, de ne felejtsük, hogy arra fele komoly anyagi gondok vannak, valakit el kell adni, ki tudja ki lesz az.
Casadot a Liverpool nézte ki, állítólag már meg is keresték a Barcát, hogy érdeklődjenek felőle.
Chelsea nyitott Badiashile eladására.
City 150et sem sajnálna Rodrygoért, 25 nyarára tervezik az ajánlatot elküldeni. A frankfurti Marmoushért már küldtek is egy 60as ajánlatot.
több mint 1 éve
Ez az Edu távozás eléggé wow bro wtf are you doin'
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tegnapi magyar edzoi gyongyszem:'én mindig azt mondom, akár az életben, a futballban, a maratonfutásban: a szenvedést is lehet élvezni.'
annyira jo, hogy fiatalkorunk hosei Laczko, Dombi es tarsai mar edzokent nyilatkoznak ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Észak-Korea megnyerte az U17-es női vb-t!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Unitedben mielőbb le kell írni Brunot, Rashfordot, es Garnachot. Nulla football iq, kőbuta mindhárom, az hogy egyszerre harman vannak elől fent, az tarthatatlan. Max 1, és az is kártékony már.Fernandes sztem zseni, kérdés vosdzahozhato e ETH után
Nem is csoda hogy az összes támadó mutató hatékonyságban az utolsó 3-ban!!! van a csapat.
esanders10
Mondjuk nem bánnám ha nem sikerülne mer egy pocs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Unitedben mielőbb le kell írni Brunot, Rashfordot, es Garnachot. Nulla football iq, kőbuta mindhárom, az hogy egyszerre harman vannak elől fent, az tarthatatlan. Max 1, és az is kártékony már.Nem is csoda hogy az összes támadó mutató hatékonyságban az utolsó 3-ban!!! van a csapat.
több mint 1 éve
utánozó majmok?az Inter miért játszik otthon Dynamo Drezden mezben???Amiért a Juve már játszott idén 2 hazait citromsárga mezben.
ozibozi
Sixo
több mint 1 éve
az Inter miért játszik otthon Dynamo Drezden mezben???Amiért a Juve már játszott idén 2 hazait citromsárga mezben.
ozibozi
több mint 1 éve
Sajnos Pinyo foglaltfelkeszul mathe csaba?ha a Tábor kritikus hangot üt meg egy edzővel kapcsolatban akkor egyértelműen engedélyt kaptak arra, hogy ezt tegyék. Ugyanez a szurkolói weboldalakkal.Kubatov kiadta a kilövési engedélyt Jansenre 😊hogy erteve? mit nyilatkozott?
Kenny
YoungZeeZee
Kenny
😀
😀
😀
YoungZeeZee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
az Inter miért játszik otthon Dynamo Drezden mezben???
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
felkeszul mathe csaba?ha a Tábor kritikus hangot üt meg egy edzővel kapcsolatban akkor egyértelműen engedélyt kaptak arra, hogy ezt tegyék. Ugyanez a szurkolói weboldalakkal.Kubatov kiadta a kilövési engedélyt Jansenre 😊hogy erteve? mit nyilatkozott?
Kenny
YoungZeeZee
Kenny
😀
😀
😀
több mint 1 éve
Nem ezt mondtam, de Kecsón rég nem edző probléma van, Szabó is döcög(ött) fél éve a csapattalSzegénynek soha semmi köze a csapataihoz, mindig véletlenül kap ki állandóan az összes...Mondtam, hogy szipus irányba teszi a Kecsót, mb2 iránybaMintha sok köze lenne hozzá 😃
Stoki
- JC6
gabokocka
több mint 1 éve
ha a Tábor kritikus hangot üt meg egy edzővel kapcsolatban akkor egyértelműen engedélyt kaptak arra, hogy ezt tegyék. Ugyanez a szurkolói weboldalakkal.Kubatov kiadta a kilövési engedélyt Jansenre 😊hogy erteve? mit nyilatkozott?
Kenny
YoungZeeZee