NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem véletlenül, hanem a körülmények miatt.Szegénynek soha semmi köze a csapataihoz, mindig véletlenül kap ki állandóan az összes...Mondtam, hogy szipus irányba teszi a Kecsót, mb2 iránybaMintha sok köze lenne hozzá 😃
Stoki
- JC6
gabokocka
Az, hogy nincs köze hozzá az azt jelenti, hogy nulla hozzáadott értéke van az eredményességükhöz. A legjobb esetben.
több mint 1 éve
Szegénynek soha semmi köze a csapataihoz, mindig véletlenül kap ki állandóan az összes...Mondtam, hogy szipus irányba teszi a Kecsót, mb2 iránybaMintha sok köze lenne hozzá 😃
Stoki
- JC6
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Mondtam, hogy szipus irányba teszi a Kecsót, mb2 iránybaMintha sok köze lenne hozzá 😃
Stoki
több mint 1 éve
zuhanyhíradóKubatov kiadta a kilövési engedélyt Jansenre 😊hogy erteve? mit nyilatkozott?
Kenny
YoungZeeZee
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
Kubatov kiadta a kilövési engedélyt Jansenre 😊hogy erteve? mit nyilatkozott?
Kenny
több mint 1 éve
Mondtam, hogy szipus irányba teszi a Kecsót, mb2 iránybajövő héten jók lesznek egy X-re.
Stoki
több mint 1 éve
De belehibázhattak volna, így viszont bebiztosítja.Mondtam, hogy szipus irányba teszi a Kecsót, mb2 iránybaabban volt az már rendesen, csak robog tovább
Stoki
ozibozi
több mint 1 éve
Úgy látom tippmixültünk, Jansen az újjabb balek aki nem kap időt ès lehetőséget a munkára....de legalább a Spurs ès a Barca meg mèg a Juve is nyert...ilyen 7vègèm se sűrűn van mostanában 🤪
több mint 1 éve
Mondtam, hogy szipus irányba teszi a Kecsót, mb2 iránybaabban volt az már rendesen, csak robog tovább
Stoki
több mint 1 éve
Mondtam, hogy szipus irányba teszi a Kecsót, mb2 irányba
több mint 1 éve
Mi van Villa, ti is csak szopni jártok Londonba. Lev Yashin díj, egy héttel később meg 4 kapott gól egy félidő alatt.
több mint 1 éve
Na, ki a franc gondolta volna, hogy a felcsúti és paksi pontvesztés után a Fradi sem nyer? 😀 micsoda meglepetés 😀Ha nagy kötést akarnak kockázat nélkül, akkor nem változhat érdemben a tabella, vagyis jönnek az ikszek.
Bálesz
több mint 1 éve
Na, ki a franc gondolta volna, hogy a felcsúti és paksi pontvesztés után a Fradi sem nyer? 😀 micsoda meglepetés 😀

több mint 1 éve
Látom van itt még igazhitű diósgyőri 😊No fene. Egy félidő alatt 3-at vertünk Pakson, igaz kaptunk is mellé kettőt.a góljaink közel felét a Paksnak lőttük, kár, hogy nem csak ellenük kell játszani. 😀
Gergőke
törölt kristof
több mint 1 éve
youtu.be/6uj4Q5wWcY8?si=dDKkaVxYMHaVE93FNagyon nagy meccs volt
Rájátszás 2. meccs
70.000
néző előtt a “kis” Atlanta 94’ -ben elkapta a ‘nagy’ Miamit.
Ráadásul az ucsó félórában 5 percenként jöttek a kapufát, helyzetek.
ozibozi
több mint 1 éve
No fene. Egy félidő alatt 3-at vertünk Pakson, igaz kaptunk is mellé kettőt.a góljaink közel felét a Paksnak lőttük, kár, hogy nem csak ellenük kell játszani. 😀
Gergőke
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
youtu.be/6uj4Q5wWcY8?si=dDKkaVxYMHaVE93FRájátszás 2. meccs
70.000
néző előtt a “kis” Atlanta 94’ -ben elkapta a ‘nagy’ Miamit.
Ráadásul az ucsó félórában 5 percenként jöttek a kapufát, helyzetek.
több mint 1 éve
Napoli kapusa elintézi a meccset
több mint 1 éve
Három 1-1 a mai Mennyeiben. Véletlen lenne?Főleg kötésben
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
miben jobb?Amorimmal akkor vlsz Gyökeres is menni fog oda.Minek? Hojlund egy jobb és 5 évvel fiatalabb verziója Gyökeresnek.
ozibozi
Sixo
Gyökeres képes gólokat hozni labdavezetésből, és centerből is; Hojlundnak közel sincs ilyen mozgása...
nem véletlen Gyökeres 70-100 millás ára sem, és az sem hogy Hojlund volt az EB egyik legrosszabb játékosa, mert nem tud kreálni
Engem az jobban érdekel, hogy Amorim 3 belső védős rendszere hogy fog működni PL-ben, mindig egy ember hátrányban lesznek támadásban akkor is ha az egyik védő belép hatosban, vagy magasabban támad le
és a szélső védők/támadók nagyon jó játékosok kellenek hogy legyenek, tehát nem Rashford meg Garnacho szint
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Három 1-1 a mai Mennyeiben. Véletlen lenne?
több mint 1 éve
inkább úgy fogalmaznék, hogy az első félidei fosból csak egy-egy kivételes passzal vétette magát észre (amit kivételesen bénán basztak el a társak), a második félidőben meg pont akkor hozták le, amikor elkezdett jól játszani.Szobi milyen volt ma?Semmi extra, szokás szerint sajnos
ThundersNFL a Paraszt
Stoki