Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 index.hu/gazdasag/2025/02/03/televizio-kozvetites-bajnokok-ligaja-uefa-streaming-rtl-gvh/
zacknorb
sok hülye, az utolsó fordulóból nem láttak 8 (amúgy kb érdektelen meccset) és most megy a hiszti
kérdezem az mtv hogy oldotta volna meg???
NB2
Nem vallalta volna az osszes meccs adasat (ahogy eddig sem adta sosem), hanem marad annal az 1-2-nel, ahogy korabban is.
Stez
Mondjuk direkt megnéztem az RTL-es mondásokat, tényleg 192 meccset toltak, és csak olyat, hogy a forduló összes mérkőzése élőben magyar kommentárral az RTL+on
zacknorb
Ja persze, siman lehet, nem neztem meg, miket igergettek anno, nem is erdekel igazabol. Foleg, hogy mivel ezzel az egesz BL-kozvetitessel kapcsolatban mar az elejetol ment a ferdites meg a nagyotmondas, igy barmit kinezek beloluk. 😀

De engem nem is zavart, hogy korlatozott szamu meccset adtak, viszont hogyha valoban igertek az osszeset, es errol videos vagy irasos bizonyitek van, aztan megsem tettek, akkor gondolom, siman perelhetoek, bar nem vagyok otthon a jogban.
Stez
Frusztrált prolisztánban ez csak egy újabb olyan kamu téma, amibe a csőcselék kiélheti a megbüntetik a gaz nyugati bitorló büntető fétisük.

Mondjuk az RTL simán nyomhatott volna szavazast is hogy az utolsó fordulóban melyik 10 meccset adják és viszlát.

több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
morata-->galata

helyére került ez a nímand
eaglesmcnabb
Tipikus Milan-igazolas volt, a circle folytatodik: jelentkezz be valakiert fiatalon, aki mar addigra vegigjarta a fel vilagot, es kb. ket jo idenyebol el, amugy mindenhol egy-ket even belul szabadulni akarnak tole. Nyilvan sokba lesz, ugyhogy szarj ra, varj nyolc evet, addigra meg ki is oregedik es jol lelassul, majd ket epkezlab merkozesre (lasd, Europa-bajnoksag) alapozva szerzodtesd le, hatha a rengeteg bukta utan ujra szarnyra kap. Miutan fizettel erte, ne adj neki lehetoseget, ugyhogy fel-egy ev utan lasd be, hogy ennek semmi ertelme, szoval add el a picsaba. Nyisd meg ujra a kort, csak ezuttal valami fiatalabb jatekost hozz, akiben sokat latsz, majd ha nem robbant az elso eveben, add el a faszba, hadd legyen kiraly mashol (De Ketelaere csokolom uram), te meg addig is hozz a helyere kolcsonbe valakit, akinek aztna nem adod meg a kello lehetoseget, szoval nem is kap eselyt ra, hogy kijojjon belole a plusz (Abraham, de amugy Felix is ilyen lesz, pedig o szerintem boven olyan, aki ha erzi a bizalmat es jatszik folyton, robbantana).

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 203 — je suis poloska
morata-->galata

helyére került ez a nímand

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
 index.hu/gazdasag/2025/02/03/televizio-kozvetites-bajnokok-ligaja-uefa-streaming-rtl-gvh/
zacknorb
sok hülye, az utolsó fordulóból nem láttak 8 (amúgy kb érdektelen meccset) és most megy a hiszti
NB2
Nem vallalta volna az osszes meccs adasat (ahogy eddig sem adta sosem), hanem marad annal az 1-2-nel, ahogy korabban is.
Stez
Mondjuk direkt megnéztem az RTL-es mondásokat, tényleg 192 meccset toltak, és csak olyat, hogy a forduló összes mérkőzése élőben magyar kommentárral az RTL+on
zacknorb
Ja persze, siman lehet, nem neztem meg, miket igergettek anno, nem is erdekel igazabol. Foleg, hogy mivel ezzel az egesz BL-kozvetitessel kapcsolatban mar az elejetol ment a ferdites meg a nagyotmondas, igy barmit kinezek beloluk. 😀

De engem nem is zavart, hogy korlatozott szamu meccset adtak, viszont hogyha valoban igertek az osszeset, es errol videos vagy irasos bizonyitek van, aztan megsem tettek, akkor gondolom, siman perelhetoek, bar nem vagyok otthon a jogban.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 122 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
NB2
Stez

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb
NB2

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 336 — nabege2@yahoo.com
zacknorb
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 168
szegény sixo nézheti a süper lig-et 😊
Negritis, a vajda
???
Sixo
morata úgy döntött beáll Sallai mögé
 www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2025/02/morata-hamarosan-sallai-csapattarsa-lesz-a-galatasaraynal
Negritis, a vajda
De ez már régi hír.
Sixo
Sallai Már Hetek óta jobb CB-t játszik aki támadgat☝🏻
Gondolom Évi 2,5 millióért bárminek örül ami nem a
Kispad, hogy válogatott maradjon.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 200 — LIGHTS OUT!
bekapcsolom a stremet és gól! kár, hogy ezt nem Palmernek adják 😀
Löfli
Nah a wc-n is van tv-d, fasza.

több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
bekapcsolom a stremet és gól! kár, hogy ezt nem Palmernek adják 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Dragusin ACL szakadás, akkor őt már 2025 nem fogjuk a pályán látni.

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Akkor a Juve kvázi Huijsen-t Lloyd Kelly-re cserélte. Bravó.
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 169 — Gràcies Pep!
Hopp a City mèg az utolsó pillanatban behúzta 60 milláèrt Nico Gonzalezt a Portotól. Kicsit drága de jó lehet.
dande2
Vettek Rodri mögé egy cserét 60 milláért, az korrekt. 😀
Tony Adams
Pár éve nagyon a Barca középpályán láttam…
Porto megint jól csinálta.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 122 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

ZSENI EZ IS

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 737 — "Montoya por favor!"
joao félix is feliratkozik a kurva drága összezuhanók közé
brutál hogy mennyire nulla a csávó
Negritis, a vajda
Újabb nagyszerű drága Chelsea igazolás, most már kijelenthető.
Mikey
már előtte is wtf volt a csávó
Negritis, a vajda
Az Atlético 2019-ben 127 millió fizetett érte, ahhoz képest az 52 nem sok.
KeyG
Jó akkor még az egyik legnagyobb tehetségnek, de még úgy is nagyon sok volt érte. 52őt meg egy többszörösen megbukott játékosért adtak ki.
Sixo
Igaz, de 52-ért igazolni ma már bármelyik PL csapat tud.
KeyG
Gallagher miatt kellett ezt megkötni, mert az tiszta profit gondolom. Amúgy nem sok értelme volt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 135
Negritis, a vajda
Mikey
Negritis, a vajda
KeyG
Jó akkor még az egyik legnagyobb tehetségnek, de még úgy is nagyon sok volt érte. 52őt meg egy többszörösen megbukott játékosért adtak ki.
Sixo
Igaz, de 52-ért igazolni ma már bármelyik PL csapat tud.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda
Mikey
Negritis, a vajda
KeyG

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 135
Negritis, a vajda
Mikey
Negritis, a vajda

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 608
a MU a védelmet amúgy hogy akarja megoldani?
mer lehet én látom rosszul, de ott látok problémákat
erre jön egy újabb szélső
Negritis, a vajda
Hát nem tom, szerintem ott állunk a legjobban. Még Martinez kiesésével is. De amúgy jött egy 18 éves CB az Arsenaltól.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 107 — The Mathematician
Negritis, a vajda
Mikey

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 376
Negritis, a vajda

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 107 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 540
bezzeg GROF-rol nincs szo itt 😀
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan
Hopp a City mèg az utolsó pillanatban behúzta 60 milláèrt Nico Gonzalezt a Portotól. Kicsit drága de jó lehet.
dande2
Vettek Rodri mögé egy cserét 60 milláért, az korrekt. 😀
Tony Adams
amúgy náluk tényleg ez a BAU