NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 774
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
No para, szabad kezet kap, nem lesz játékos uralom, meg edzőbuktatás, aki nem teljesít, repül. Fel kell jutni, 100%.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Szerk: warr, Schindler is képben volt…
😃😃😃
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 417
neville meg carragher h nem profi ....Azt gondoltam hogy emiatt a helyzet miatt, de ki és hol szidja? Fészbúkhuszárok az NSO bejegyzése alatt?Szerintem erre gondolnak.van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?Ki szidja és hol?
YoungZeeZee
Mikey
youtu.be/c-8bQUiF-l0?si=A2z3MtjpumaDQyue&t=97
Bébé
Mikey
több mint 1 éve
ez is Pinyot igazolja.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=wf7ni0IopRIÖn nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
Szép volt, többet nem jövök. (Nyilván de)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
FaszomWarrb-ek tolodhatnak!!!!!Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Warrb-ek tolodhatnak!!!!!Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
jajj nem szabad ilyen rossz indulatunak lenni. abban a helyzetben biztatni kellett a csapatot, nem kritizalni. szerencsere Hambi erre erzett ra. mennyire csodalatos, hogy ezt eszrevette! meg is lett a gyozelem!Persze, nem nagyon szabad ilyen jellegű véleményt nyilvánítani. Még a végén nem jön az SMS hó elején...De mindenesetre elég paradox helyzet, hogy egy EL csoportkörbe jutás utáni első hazai győztes meccs után szól a fütty és a kurva gyenge.amikor szólt a kágyenge, akkor Hamburgerék rázendítettek egy hajrá fradira csak hogy elnyomják? 😀 jól halllottam?
Kenny
petey
Bálesz
több mint 1 éve
Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
több mint 1 éve
Azt gondoltam hogy emiatt a helyzet miatt, de ki és hol szidja? Fészbúkhuszárok az NSO bejegyzése alatt?Szerintem erre gondolnak.van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?Ki szidja és hol?
YoungZeeZee
Mikey
Bébé
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTe?
- JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekGéza! Vagy nem nézek több Vasas meccset idén.
- JC6
több mint 1 éve
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekPinyő. Tornyi. Kondás!
- JC6
több mint 1 éve
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekPinyőt látták múlt héten
- JC6
Most hogy a gyerekért ment, vagy pénzért...
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérek
több mint 1 éve
Nekem sem lenne kedvem 10-20 órát utazni oda-vissza azért, hogy üljek 2 meccset a kispadon + az edző is belém álljon n+1-dik alkalommal… 🤷🙈Gazdag Dániel izomsérülést szenvedett klubcsapata, a @PhilaUnion hétvégi bajnoki mérkőzésén, így nem csatlakozik a férfi A-válogatott @DFB_Team és @NFSBiH ellen készülő keretéhez. #csakegyutt #magyarok
— MLSZ (@MLSZhivatalos) September 2, 2024
zacknorb
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Szerintem erre gondolnak.van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?Ki szidja és hol?
YoungZeeZee
Mikey
több mint 1 éve
van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?Ki szidja és hol?
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 417
van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?
több mint 1 éve
Volt már, hogy a HARMADosztályú Birmingham City Stansfieldet 15 millió euróért vette meg? Ez az a csapat amit Brady vett meg. Ez Chiesa ára volt. Mondjuk a fizetése gondolom kevesebb.
több mint 1 éve
Gazdag Dániel izomsérülést szenvedett klubcsapata, a @PhilaUnion hétvégi bajnoki mérkőzésén, így nem csatlakozik a férfi A-válogatott @DFB_Team és @NFSBiH ellen készülő keretéhez. #csakegyutt #magyarok
— MLSZ (@MLSZhivatalos) September 2, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
13 Real Madrid players called-up by their national teams for this international break:🇧🇷 Rodrygo
🇧🇷 Vinicius
🇧🇷 Militão
🇧🇷 Endrick
🇫🇷 Kylian Mbappé
🇫🇷 Tchouameni
🇫🇷 Ferland Mendy
🇭🇷 Luka Modrić
🇪🇸 Dani Carvajal
🇺🇾 Fede Valverde
🇺🇦 Andriy Lunin
🇲🇦 Brahim Díaz
🇹🇷 Arda Güler
több mint 1 éve
Milyen érdekes hogy hétvégén a Barcelona, és a Kazinbarcelona is 7-0-lal küldte haza aktuális ellenfelét.Pont ezt mondtam kollegámnak ebédszünetnél
Stoki
Poloska vagyok.