Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Nekem amúgy mostmár elég lenne az is, ha Vinicius végre ki lenne baszva és nem menne ez az állandó hadakozas mindenki ellen.Na mégegyszer. Volt egy állítás, amivel zacknorb gondolom azt akarta alátámasztani, h Perez mennyire jól végzi a munkáját, milyen előrelépést akarok ezen felül. Erre reflektaltam. Sehol nem írtam h ez nekem fontos, vagy bármi jelentősége lenne. Azt meg pláne nem tudom értelmezni, h honnan jött, h ez nekem létkérdés, amikor te vagy a 3. mostmár aki ezen rugózik, mikor az en eredeti kommentemnek közel sem ez volt a lényege.Ja, ezt semmiképpen sem szándékozom állítani.
De en ezt lezárom itt, aki érteni akarja amit írtam, az érti, aki nem, nem.
rob3r7o
Csak azt szerettem volna kérdezni, hogy itt mire gondoltok jelentős előrelépésben, ha már most itt vagytok?
zacknorb
Nincsenek magasan az elvarasaim. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
1 hónapja
Na mégegyszer. Volt egy állítás, amivel zacknorb gondolom azt akarta alátámasztani, h Perez mennyire jól végzi a munkáját, milyen előrelépést akarok ezen felül. Erre reflektaltam. Sehol nem írtam h ez nekem fontos, vagy bármi jelentősége lenne. Azt meg pláne nem tudom értelmezni, h honnan jött, h ez nekem létkérdés, amikor te vagy a 3. mostmár aki ezen rugózik, mikor az en eredeti kommentemnek közel sem ez volt a lényege.Ja, ezt semmiképpen sem szándékozom állítani.
rob3r7o
Csak azt szerettem volna kérdezni, hogy itt mire gondoltok jelentős előrelépésben, ha már most itt vagytok?
Poloska vagyok.
1 hónapja
mióta CR elment a Reálból soha nem volt top esélyes a BL trófeára a Reál, Ancelotti zsenialitása kellett hozzá, hogy még bezsebeljenek annyi trófeátAncelotti zsenije?
NB2
Az az volt, hogy menjetek fel, focizzatok, nekünk van a legerősebb keretünk majd lesz valami.
Plusz amióta elment CR 2 BL volt, és ebből az egyik a 22es all time mákos futam amikor már 16 közt ki kellett volna esni.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Na mégegyszer. Volt egy állítás, amivel zacknorb gondolom azt akarta alátámasztani, h Perez mennyire jól végzi a munkáját, milyen előrelépést akarok ezen felül. Erre reflektaltam. Sehol nem írtam h ez nekem fontos, vagy bármi jelentősége lenne. Azt meg pláne nem tudom értelmezni, h honnan jött, h ez nekem létkérdés, amikor te vagy a 3. mostmár aki ezen rugózik, mikor az en eredeti kommentemnek közel sem ez volt a lényege.Lehet ezt nem írtad, csak nem értem ez miért olyan fontos neked, hogy szezon előtt nem volt top3 favorit ez mit mondd, számít neked? Tök jelentéktelen infó a sikerességükhöz képest, de neked ez létkérdés kiemelni, na de ne voltak ám top 3 favoritok egyszer sem mostanában. A City 10 éven át topfavorit volt minden évben, és hányszor nyerték meg csak végül? És akkor ez most mit jelent?Idézd már legyszi, h ezt hol írtam.Ja, és pont az számít hogy szezon előtt favorit volt vagy sem, nem az hogy hatszor megnyerték...Az en olvasatomban a top3 favorit az, akiket szezon előtt előzetesen győzelemre esélyesnek tartanak.Nem tudom mikor volt a Real utoljára bl top3 favorit, de nem mostanában az tuti.Hány BL-t nyertek az utóbbi 12 évben? Hatot talán.
rob3r7o
Kampman
Attól, h nyertek nem voltak favoritok a szezon elején.
rob3r7o
zavi27
Volt egy felvetés, h minden szezon előtt top3 favorit státuszban van/volt a Real, erre reflektáltám. Szó sem volt, h hányszor nyertek.
Komolyan nem értem miért ilyen nehéz ezt értelmezni.
rob3r7o
zavi27
1 hónapja
mióta CR elment a Reálból soha nem volt top esélyes a BL trófeára a Reál, Ancelotti zsenialitása kellett hozzá, hogy még bezsebeljenek annyi trófeát
1 hónapja
Az élet írja a legjobb forgatókönyveket...Az a baj, hogy itt a problemas jatekosok fiatalok. Es ezek kirugattak egy ilyen korberajongott edzot fel ev alatt, akkor az olyanok, mint Vinicius, soha tobbe nem fogjak vissza magukat, mert tudjak, barmit tehetnek es ok dirigalnak.
Elég hamar kiderült, hogy nem igazán XA volt ott a probléma...
gyurczi
Azert nem nagyon emlekszem arra, hogy a Realnal korabban a jatekosok ennyire hamar, ilyen neves edzot kibszattak volna. Es Perez ezt itt rontotta el, hogy mostmar ezt az oltozot nem fogja tudni megfogni meg o sem, barmivel fenyegetozik. Azert anno nem ez volt, ha o odapiritott, arra figyeltek a legtobben. De hogy mostmar Viniciusnal peldaul velhetoen szinte barmilyen edzo lehuzhatja a rolot, aki nem engedi, hogy azt tegye, amit csak akar, az is biztos.
Azt mondjuk tartom, hogy Klopp rendet tudna rakni. De Guardiola, Ancelotti, Mourinho es a legtobb nagy nev szerintem nem.
1 hónapja
Perez az új stadionnal kellet volna átadja a stafétát. Így el fogják kergetni kb a sok koklerrel együtt.Biztos vagyok benne, hogy Viniciushoz egyedül Perez ragaszkodik, sem Ancellottinak, sem Alonsonak nem engedte meg az ő mellőzését, fegyelmezését vagy eladását.
A sok insta focista meg remélem örömmel nézi a bankszámláját
FLZOLI
1 hónapja
Lehet ezt nem írtad, csak nem értem ez miért olyan fontos neked, hogy szezon előtt nem volt top3 favorit ez mit mondd, számít neked? Tök jelentéktelen infó a sikerességükhöz képest, de neked ez létkérdés kiemelni, na de ne voltak ám top 3 favoritok egyszer sem mostanában. A City 10 éven át topfavorit volt minden évben, és hányszor nyerték meg csak végül? És akkor ez most mit jelent?Idézd már legyszi, h ezt hol írtam.Ja, és pont az számít hogy szezon előtt favorit volt vagy sem, nem az hogy hatszor megnyerték...Az en olvasatomban a top3 favorit az, akiket szezon előtt előzetesen győzelemre esélyesnek tartanak.Nem tudom mikor volt a Real utoljára bl top3 favorit, de nem mostanában az tuti.Hány BL-t nyertek az utóbbi 12 évben? Hatot talán.
rob3r7o
Kampman
rob3r7o
zavi27
Volt egy felvetés, h minden szezon előtt top3 favorit státuszban van/volt a Real, erre reflektáltám. Szó sem volt, h hányszor nyertek.
rob3r7o
1 hónapja
Idézd már legyszi, h ezt hol írtam.Ja, és pont az számít hogy szezon előtt favorit volt vagy sem, nem az hogy hatszor megnyerték...Az en olvasatomban a top3 favorit az, akiket szezon előtt előzetesen győzelemre esélyesnek tartanak.Nem tudom mikor volt a Real utoljára bl top3 favorit, de nem mostanában az tuti.Hány BL-t nyertek az utóbbi 12 évben? Hatot talán.
rob3r7o
Kampman
rob3r7o
zavi27
1 hónapja
Ja, és pont az számít hogy szezon előtt favorit volt vagy sem, nem az hogy hatszor megnyerték...Az en olvasatomban a top3 favorit az, akiket szezon előtt előzetesen győzelemre esélyesnek tartanak.Nem tudom mikor volt a Real utoljára bl top3 favorit, de nem mostanában az tuti.Hány BL-t nyertek az utóbbi 12 évben? Hatot talán.
rob3r7o
Kampman
rob3r7o
1 hónapja
Vagy 20-30 éve is ennyire nézhetetlenül borzalmas volt az összes meccs és csak a különlegessége tette érdekessé?Igen.
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Igen. Meg Vitár Robi bácsi feledhetetlen kommentálása 😀ANK elődöntő, Marokkó - NigériaSzerintem az Afrika kupa a tökéletes leképeződése mindannak, ami rossz a globalizációban és ennek folyományaként a mai futballban. Vagy 20-30 éve is ennyire nézhetetlenül borzalmas volt az összes meccs és csak a különlegessége tette érdekessé?
Büntetőpárbajban a nigériai lövésnél a kapus teljesen elment még a lövés előtt a saját baloldalára, erre a rúgó mégis odarúgja az ő oldalára, de egy picit azért középre irányítva, úgyhogy a kapus majdnem a kapufától ugrik vissza, hogy 1 kézzel kivédje 😀
Aki teheti, nézze vissza, ilyet még nem láttam.
Kampman
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
ANK elődöntő, Marokkó - NigériaSzerintem az Afrika kupa a tökéletes leképeződése mindannak, ami rossz a globalizációban és ennek folyományaként a mai futballban. Vagy 20-30 éve is ennyire nézhetetlenül borzalmas volt az összes meccs és csak a különlegessége tette érdekessé?
Büntetőpárbajban a nigériai lövésnél a kapus teljesen elment még a lövés előtt a saját baloldalára, erre a rúgó mégis odarúgja az ő oldalára, de egy picit azért középre irányítva, úgyhogy a kapus majdnem a kapufától ugrik vissza, hogy 1 kézzel kivédje 😀
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Jeftének a mai duplája előtt sokkal is voltak kalandjaiwww.facebook.com/share/16jL56CvTZ/
Poloska vagyok.
1 hónapja
amúgy perez most kicsit ugyanabba a hibába esik kicsit mint a galaktikus érában, hogy kitalálja mely sztárok kellenek neki, de ész nélkül szerzi be őket aztán leszarja azt hogy az edző mit akar vagy hogy mi lenne jó a csapat játékára
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
ANK elődöntő, Marokkó - NigériaBüntetőpárbajban a nigériai lövésnél a kapus teljesen elment még a lövés előtt a saját baloldalára, erre a rúgó mégis odarúgja az ő oldalára, de egy picit azért középre irányítva, úgyhogy a kapus majdnem a kapufától ugrik vissza, hogy 1 kézzel kivédje 😀
1 hónapja
Ok, akkor minden évben top favoritok voltak.Ugyan-már, Ancelotti alatt végig keveset fizettek a fogadóirodák, nem volt 4-5 csapat aki kevesebbet fizetett. Akkor csak Top favorit volt. Főleg a BL-ben. A fogadóirodák nem szimpátia alapján ítélnek mint a szurkolók meg a haterek.Az en olvasatomban a top3 favorit az, akiket szezon előtt előzetesen győzelemre esélyesnek tartanak.Nem tudom mikor volt a Real utoljára bl top3 favorit, de nem mostanában az tuti.Hány BL-t nyertek az utóbbi 12 évben? Hatot talán.
rob3r7o
Kampman
rob3r7o
ozibozi
A kommentem érdemi részen nem változtat.
1 hónapja
Ugyan-már, Ancelotti alatt végig keveset fizettek a fogadóirodák, nem volt 4-5 csapat aki kevesebbet fizetett. Akkor csak Top favorit volt. Főleg a BL-ben. A fogadóirodák nem szimpátia alapján ítélnek mint a szurkolók meg a haterek.Az en olvasatomban a top3 favorit az, akiket szezon előtt előzetesen győzelemre esélyesnek tartanak.Nem tudom mikor volt a Real utoljára bl top3 favorit, de nem mostanában az tuti.Hány BL-t nyertek az utóbbi 12 évben? Hatot talán.
rob3r7o
Kampman
rob3r7o
1 hónapja
Az en olvasatomban a top3 favorit az, akiket szezon előtt előzetesen győzelemre esélyesnek tartanak.Nem tudom mikor volt a Real utoljára bl top3 favorit, de nem mostanában az tuti.Hány BL-t nyertek az utóbbi 12 évben? Hatot talán.
rob3r7o
Kampman
Szerkesztette: rob3r7o
1 hónapja
Nem tudom mikor volt a Real utoljára bl top3 favorit, de nem mostanában az tuti.Hány BL-t nyertek az utóbbi 12 évben? Hatot talán.
rob3r7o
1 hónapja
Nem tudom mikor volt a Real utoljára bl top3 favorit, de nem mostanában az tuti. A bajnoki harc meg Spanyolországban hatalmas eredmény, bár a tavalyit nehéz volt harcnak nevezni és az idei sem néz ki jobbnak.Bocsi, de mi az előrelépés?Vinicius az mb2-esek ellen sem tud egy párharcot se megnyerni, komoly xD.Egyre inkább az az érzésem, hogy amíg Perez nem megy nyugdíjba és egy új elnök nem pucolja ki a hazát teljesen, nem nagyon lesz előrelépés.
Ezek annyira sem érdemesek hogy felbassza az ember magát rajtuk, pedig a mezei szurkoló megteszi, nem érdemlik meg, láthatóan le se szarják, egyet alszanak, PS-eznek egyet otthon, azt minden megy tovább. Egyedül gülert baszta fel a vereség, csak szerencsétlen olyan erőtlen mint a lepkefing.
eaglesmcnabb
Sajnos elment az idő az öreg mellett, ez az állandó mindenkivel való hadakozas szerintem az agyára ment már.
rob3r7o
Minden évben BL top3 favorit status és bajnoki harc, meg all time top1 klub?
zacknorb
Emellett hatalmas lyukak vannak a keretben, tizen x éve nincs sportigazgató, nincs rendes keretepites, hanem adhoc igazolások attól függően, h Pereznek éppen ki tetszik meg. A Modric/Kroos fele öregek az elmúlt évekig ugyan ezt elfedtek, de most h már egyik sincs gyönyörűen kijön, h milyen hiányosságok vannak.
És akkor az állandó hadakozasrol a birok, a liga, az UEFA ellen meg nem is beszéltünk, ami ugyancsak nincs éppen jó hatással a csapatra. Szóval en látok teret az előrelépésre bőven.
1 hónapja
Pont ugyanezt írta tesóm, amíg Perez itt van sohasem leszünk tényezők. Van benne valami. Szerintem se.Vinicius az mb2-esek ellen sem tud egy párharcot se megnyerni, komoly xD.Egyre inkább az az érzésem, hogy amíg Perez nem megy nyugdíjba és egy új elnök nem pucolja ki a hazát teljesen, nem nagyon lesz előrelépés.
Ezek annyira sem érdemesek hogy felbassza az ember magát rajtuk, pedig a mezei szurkoló megteszi, nem érdemlik meg, láthatóan le se szarják, egyet alszanak, PS-eznek egyet otthon, azt minden megy tovább. Egyedül gülert baszta fel a vereség, csak szerencsétlen olyan erőtlen mint a lepkefing.
eaglesmcnabb
Sajnos elment az idő az öreg mellett, ez az állandó mindenkivel való hadakozas szerintem az agyára ment már.
rob3r7o
Már az aranylabda gálán nem megjelenéssel elásta magát, és főleg a Madridot, de azóta kb. folyamatos lejtmenet az öreg, ha valamiről nyilatkozik, az kb csak árt mint használ. Ezen javíthatott volna a Xabi kinevezéssel, de inkább rontott rajta többszrösen a kirúgással...
Én azt a részét megértem (bár nem értek vele egyet, de elfogadom a motivációját), hogy egy gátlástalan pénzéhes geci, mert el kell ismerni hogy piszok jó üzletember. De azt, hogy mit lát ebben a nyomorult Viniben, és legfőképpen mi a tosznak védi tűzön-vízen át, bárkivel szemben azt egyszerűen nem tudom megérteni és elfogadni. Mert Vinicius teljesítménye az zéró 20/19 meccsen, ráadásul baszik az egészre, sétálgat állandóan, ha nála van a labda teljesen öncélú... Még ha lenne marketingértéke mint anno Neymarnak, de az sincs, az anyukáján kívül szerintem nem kedveli senki, emellett idegileg labilis, emberileg zokni, agyilag méginkább.
Szóval nem értem, hogy lehet ennyire vakon Perez, de kurvarossz kombináció, hogy ez még a hatalmával párosul.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Wow (csak nehogy mi is holnap, szóval csak óvatosan 😏...)
1 hónapja
Bocsi, de mi az előrelépés?Vinicius az mb2-esek ellen sem tud egy párharcot se megnyerni, komoly xD.Egyre inkább az az érzésem, hogy amíg Perez nem megy nyugdíjba és egy új elnök nem pucolja ki a hazát teljesen, nem nagyon lesz előrelépés.
eaglesmcnabb
rob3r7o
Minden évben BL top3 favorit status és bajnoki harc, meg all time top1 klub?
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nem ertem Perez mit lat bele ennyire Viniciusba.Vinicius az mb2-esek ellen sem tud egy párharcot se megnyerni, komoly xD.Egyre inkább az az érzésem, hogy amíg Perez nem megy nyugdíjba és egy új elnök nem pucolja ki a hazát teljesen, nem nagyon lesz előrelépés.
eaglesmcnabb
rob3r7o