Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Akkor nem postás vagy ha jól értem😁Nem, de ha nincs Liverpool, akkor a BL-lel nem nagyon van dolgom es lelephetek elobb, ha van, akkor figyelni kell es 23 elott nem vegzek.Olyankor mindig te ugyelsz?Szimpatikus csapat ez a Galataszarajde azert remelhetoleg nyernek, hogy ne kelljen szopnom a Liverpoollal allandoan 😀
remontada
Stez
csebi
Stez
1 hónapja
Én életemben csak egyszer fostam ilyentől, amikor csípőssel kértem 16 évesen.Pedig az azon kevés helyek egyike, ahol bátran lehet enni gyrost, nekem az egyetlen ahol merek is. Gyenge a gyomrod.te löfli mi a faszt ettél hogy lyen fosásod van?Meraki gyros az Oktogon mellett, nem ajánlom 😀
Negritis, a vajda
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
1 hónapja
el kéne kezdeni sárgákat osztani a faszakalapoknak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Nem, de ha nincs Liverpool, akkor a BL-lel nem nagyon van dolgom es lelephetek elobb, ha van, akkor figyelni kell es 23 elott nem vegzek.Olyankor mindig te ugyelsz?Szimpatikus csapat ez a Galataszarajde azert remelhetoleg nyernek, hogy ne kelljen szopnom a Liverpoollal allandoan 😀
remontada
Stez
csebi
1 hónapja
Nem olyan régen a Pool hazai pályán 20 perc alatt lerendezte az ilyen csapatokat. Ja hogy az még Kloppnál volt. Sebaj jövőre Alonsoval..Szimpatikus csapat ez a Galataszarajde azert remelhetoleg nyernek, hogy ne kelljen szopnom a Liverpoollal allandoan 😀
remontada
Stez
Szerkesztette: remontada
1 hónapja
Olyankor mindig te ugyelsz?Szimpatikus csapat ez a Galataszarajde azert remelhetoleg nyernek, hogy ne kelljen szopnom a Liverpoollal allandoan 😀
remontada
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ekitikenek ezek az önzőzései vagy rossz passzai kulcshelyzetben mikor üresen gól helyzetben vannak társak majd vagy 6 pontjába került a csapatának.Az egész szezonos játéka pedig hozott vagy 20-at.
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Szimpatikus csapat ez a Galataszarajde azert remelhetoleg nyernek, hogy ne kelljen szopnom a Liverpoollal allandoan 😀
remontada
1 hónapja
Szimpatikusan játszik a Galata. Ja nem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Szimpatikus csapat ez a Galataszaraj
1 hónapja
Ekitikenek ezek az önzőzései vagy rossz passzai kulcshelyzetben mikor üresen gól helyzetben vannak társak majd vagy 6 pontjába került a csapatának.
1 hónapja
Osimhen továbbra is világi suttyó
1 hónapja
Korán kezdik a törökök az időhúzást
1 hónapja
Micsoda forintos labdát adott SalAhnak köténnyel.
1 hónapja
van mobil app bl meccsekhez?Rtl+ nak van appja ha erre gondolsz
YoungZeeZee

1 hónapja
van mobil app bl meccsekhez?milyen appra gondolsz?
YoungZeeZee
1 hónapja
Pedig az azon kevés helyek egyike, ahol bátran lehet enni gyrost, nekem az egyetlen ahol merek is. Gyenge a gyomrod.te löfli mi a faszt ettél hogy lyen fosásod van?Meraki gyros az Oktogon mellett, nem ajánlom 😀
Negritis, a vajda
Löfli
1 hónapja
Nyílván megsérül Joan Garcia..🤬
1 hónapja
soha jobbat ne egyél kérlek, Remélem a Pool meccs végéig kitart a hatás. Ha nem akkor ideje repetázni ^^te löfli mi a faszt ettél hogy lyen fosásod van?Meraki gyros az Oktogon mellett, nem ajánlom 😀
Negritis, a vajda
Löfli
1 hónapja
Az van, hogy minden évben bebizonyosodik, 5-6-7 rúgott gólok után, miszerint nincs alternatívája a Super Ligának, mert ezekkel az átszervezésekkel max pár évig /max 8-10 év/ még elodázhatják, de az lesz az irány. /+kihalnak az öregek és a fiatalabb korosztály majd vlhogy keresztül viszi.
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Hétvégén meg majd azvegy is nehéz lesz a Rayo ellen, mi?
1 hónapja
te löfli mi a faszt ettél hogy lyen fosásod van?Meraki gyros az Oktogon mellett, nem ajánlom 😀
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
te löfli mi a faszt ettél hogy lyen fosásod van?
1 hónapja
YoungZeeZee
9 636
van mobil app bl meccsekhez?
1 hónapja
Legalább a Barca hozza magát úgy látom 😏