Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Ez a Tóth Balázs öcsém, 8 védése volt ma, abból 5 bravúr, nem lépne meg ha nyáron osztályt váltana..Remélem kezdőnek és nem cserének, mint pl. aminek az Everton vinné.
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Gelsenkirchenben mindjárt népünnepély kezdődik
1 hónapja
Ez a Tóth Balázs öcsém, 8 védése volt ma, abból 5 bravúr, nem lépne meg ha nyáron osztályt váltana..
1 hónapja
Yamal es Rapha nelkuli Barcat azert nem jo nezni
1 hónapja
Na igy az UTE elutheti a fradit a bajnoki cimtol. Lenne akkor unnep.10 évente juthat nekik ennyi.
beltazor
1 hónapja
A Bayernt majdnem elintézte a Mezőkövesd-Videoton-Újpest legenda Budu Zivzivadze.
1 hónapja
Na igy az UTE elutheti a fradit a bajnoki cimtol. Lenne akkor unnep.

1 hónapja
meg jol is kijohet, mert tobbseguk fiatal szabályos szoval akar uj szerzodesert is focizhatnak ma, a Varda ugy szinten jovo heten.erős ez a Diósgyőr kezdő 😀Átlagban idén van 11.5 nb1es meccs játékosonkent, amit 2-3 jatekos húz fel. Ha őket is kivennénk akkor 5 alatt lenne …
Kenny
csebi
Innen nezve inkabb a fiatalok, mint a legiosok.
1 hónapja
Nem nagy cucc, a Fifa Managerben mindig megcsináltam.A Wrexham végül úgy néz ki lemarad a playoffrólAzért a három év alatt három osztály emelkedés kicsit kemény lett volna
zacknorb
slowmotion
1 hónapja
Megtanultunk focizni? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
erős ez a Diósgyőr kezdő 😀Átlagban idén van 11.5 nb1es meccs játékosonkent, amit 2-3 jatekos húz fel. Ha őket is kivennénk akkor 5 alatt lenne …
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
PSG-nek egyebkent a Chevalier vasarlas nagyon nem erte meg igy egy ev tavlataban.
1 hónapja
🏆 Our 25/26 Players' Player of the Year is the man between the sticks: 𝗕𝗮𝗹𝗮𝘀𝘇 𝗧𝗼𝘁𝗵! 🧤#Rovers 🔵⚪️ pic.twitter.com/DStfzyJh9D
— Blackburn Rovers (@Rovers) May 2, 2026
Poloska vagyok.
1 hónapja
A Wrexham végül úgy néz ki lemarad a playoffrólAzért a három év alatt három osztály emelkedés kicsit kemény lett volna
zacknorb
1 hónapja
A Wrexham végül úgy néz ki lemarad a playoffról
Poloska vagyok.
1 hónapja
Az MTK-nal tudjak, hogyan kell ezt igenyesen csinalni. Nemonak a kezebe nyomjak a mikrofont, a hangositas meg olyan, hogy egyaltalan semmit nem hallasz belole 😀
1 hónapja
Aki esetleg TVben nezi, miert nem volt piri Tijaninak? Eloben full konyokos volt.hogy büntetőből lőhessen egy gólt 😀
beltazor
1 hónapja
Aki esetleg TVben nezi, miert nem volt piri Tijaninak? Eloben full konyokos volt.Mert dolgozom es a fszom sem akart ezzel plusz melot csinalni. 😊 Amugy nem tudom, nalam is piros volt siman.
beltazor
1 hónapja
Aki esetleg TVben nezi, miert nem volt piri Tijaninak? Eloben full konyokos volt.

1 hónapja
én csak BL-t meg PL-t nézek 😊En csak a PL-re irtam ezt. Mert egyebkent kepzeld el, milyen ez a tema Milan-szurkolokent, szerintem nagyjabol tiz plusz eve az van, hogy szezononkent van kb. tiz elvezheto meccsunk, egyebkent az az erzesem, mintha amugy Fradi-meccset neznek, hogy totalis impotencia, otlettelenseg van tamadasban, senkinek semmi otlete, hogy mi lenne a terv. 😀én meg a saját csapatom meccseit nem igazán tudom élvezni hónapok óta ...PL-ben szerintem az Arsenal és a Leeds meccsei azok amik a leginkább élvezhetetlenek. 😕Szerintem meg a Fulham meccsei. 😀
Toto21
Az idenyben valami 25 koruli meccsuk van, amin maximum egy golt szereztek, de sokszor egyet sem. 😀 Szamomra nem jatszanak kicsit sem elvezheto focit, de eredmenyesnek eredmenyesek, mert hat miota feljutottak, negy eve ott vannak a stabil kozepmezonyben, es minden evben beszopatnak egy-ket top5-os csapatot.
Stez
Negritis, a vajda
Stez
és PLből is 60-70% csak pool, szal azért nah
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
En csak a PL-re irtam ezt. Mert egyebkent kepzeld el, milyen ez a tema Milan-szurkolokent, szerintem nagyjabol tiz plusz eve az van, hogy szezononkent van kb. tiz elvezheto meccsunk, egyebkent az az erzesem, mintha amugy Fradi-meccset neznek, hogy totalis impotencia, otlettelenseg van tamadasban, senkinek semmi otlete, hogy mi lenne a terv. 😀én meg a saját csapatom meccseit nem igazán tudom élvezni hónapok óta ...PL-ben szerintem az Arsenal és a Leeds meccsei azok amik a leginkább élvezhetetlenek. 😕Szerintem meg a Fulham meccsei. 😀
Toto21
Az idenyben valami 25 koruli meccsuk van, amin maximum egy golt szereztek, de sokszor egyet sem. 😀 Szamomra nem jatszanak kicsit sem elvezheto focit, de eredmenyesnek eredmenyesek, mert hat miota feljutottak, negy eve ott vannak a stabil kozepmezonyben, es minden evben beszopatnak egy-ket top5-os csapatot.
Stez
Negritis, a vajda
1 hónapja
same, de legalább holnap BVSC - Vidi a Szőnyi úton, újabb Vinicius masterclass élőben!én meg a saját csapatom meccseit nem igazán tudom élvezni hónapok óta ...PL-ben szerintem az Arsenal és a Leeds meccsei azok amik a leginkább élvezhetetlenek. 😕Szerintem meg a Fulham meccsei. 😀
Toto21
Stez
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
én meg a saját csapatom meccseit nem igazán tudom élvezni hónapok óta ...PL-ben szerintem az Arsenal és a Leeds meccsei azok amik a leginkább élvezhetetlenek. 😕Szerintem meg a Fulham meccsei. 😀
Toto21
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!