Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Mi a fasz van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Idegesítő mert nagy esélyt szalasztanak el. Én siker orientált vagyok és ha ebben több volt, akkor bizony több volt. Ott volt az esély, csak Keane arra is lusta volt hogy videózzon normálisan vagy lereagálja az első perceket.
1 hónapja
Nem szabad, mert aki legutobb beke dijat kapott a spanjatol, azota haboruzgat itt-ott, meg a vegen vezirunk is megtamad valakit.Szojjama neki hogy adjon egy ufea béka díjat vityának hátha megnyugszikMi ez a szerda korai meccs amúgy?Kerelmet nyujtottam be az UEFA-nal, hogy ma dolgozom, es ne szopassanak meg egy 21 oras meccsel, Ceferin azt mondta, „legyen vaze!”.
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
1 hónapja
Szojjama neki hogy adjon egy ufea béka díjat vityának hátha megnyugszikMi ez a szerda korai meccs amúgy?Kerelmet nyujtottam be az UEFA-nal, hogy ma dolgozom, es ne szopassanak meg egy 21 oras meccsel, Ceferin azt mondta, „legyen vaze!”.
Negritis, a vajda
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Mi ez a szerda korai meccs amúgy?A porto meccs miatt, nem akarták egy napra tenni (ugyanazt a repteret kell használni az eljutáshoz)
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Mi ez a szerda korai meccs amúgy?Kerelmet nyujtottam be az UEFA-nal, hogy ma dolgozom, es ne szopassanak meg egy 21 oras meccsel, Ceferin azt mondta, „legyen vaze!”.
Negritis, a vajda
1 hónapja
Mi ez a szerda korai meccs amúgy?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Szerintem ez egy másik csapat, nem a Braga. A múlt heti Braga nagyon szar volt.Nem siker? Ha itt 8 lesz kozte nem siker? Dehogynem. Minden meccs ajándék jó ideje
Egyébként mindig jobb idegenben kezdeni, mint otthon…
De majd el lesz adva sikernek 😊
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: remontada
1 hónapja
lesvonalat miért nem tartják a védők?? első gólnál ugyanez volt..Mert ez a keret amugy eddig sem volt alkalmas a feljebb tolt vedovonalra, amit Keane kitalalt az odavagora.
Pep71
Nem tunt fel a mesternek, hogy a Braga az odavagon sokkal lassabb kozeppalyaval jatszott, most viszont gyorssal, ezzel szemben o ugyanigy feljebb tolt vedosorral, raadasul emberezessel jatszik, csak sem Odowda, sem Cisse nem alkalmas gyors jatekosok elleni emberezesre. Konkretan most meccseli le a Braga edzoje Keane-t, aki sem az elso, sem a masodik kapott gol utan nem reagalt erre taktikailag.
1 hónapja
Szerintem ez egy másik csapat, nem a Braga. A múlt heti Braga nagyon szar volt.Egyébként mindig jobb idegenben kezdeni, mint otthon…
De majd el lesz adva sikernek 😊
1 hónapja
Cebrail pont vonalban a tobbi vedovel.
1 hónapja
lesvonalat miért nem tartják a védők?? első gólnál ugyanez volt..
1 hónapja
ez a papirforma, bar azt hittem 40-50 percig birni fogjuk.
1 hónapja
Konkretan elmegy a vedelmen fel ora alatt a meccs. Mindegyik gol a bal szelrol jott.
1 hónapja
Grof szarul helyezkedik, Cisse csigalassu, osszehoztak ezt igy ketten.nem is baj, hogy jovore egyik se lesz a kezdo tagja.
Stez
1 hónapja
Akkor harombol harom lenne.Grof kettobol ketto. 😀Ugye ha Dibusz lenne...!
Stez
warr_b
1 hónapja
Grof kettobol ketto. 😀Ugye ha Dibusz lenne...!
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
De jó hogy nem tud9m nézni 😀
1 hónapja
15 perc alatt, very well
1 hónapja
Grof fejben meg a bekemeneten?Megelőztél.
Kenny
1 hónapja
Grof szarul helyezkedik, Cisse csigalassu, osszehoztak ezt igy ketten.