Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Amcsi fociban elmagyarázzák a zebrák a döntést. Bevezetném a gurulósban is. (Bár: erre az előbbire aligha van magyarázat.)Premier Leagueben már magyarázzák
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Amcsi fociban elmagyarázzák a zebrák a döntést. Bevezetném a gurulósban is. (Bár: erre az előbbire aligha van magyarázat.)PLben már tolják ezt.
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
1 hónapja
Amcsi fociban elmagyarázzák a zebrák a döntést. Bevezetném a gurulósban is. (Bár: erre az előbbire aligha van magyarázat.)
1 hónapja
Én tudok azonosulni ezzel hogy ilyenekért ne adjunk büntetőt ahol épp hogy hozzád érnek, homorítász de a labdát úgy vetted át hogy 8 méterre pattant elIgen, az egyetlen ami bűzlött, híg messze elrúgta a labdát, és homorított egy nagyot, de eddig nem voltak ilyen feltételek, ha már befújta meg lehetett erősíteni.
remontada
1 hónapja
tényleg az a gáz hogy minek a VAR ha szar döntés jön utána?Ez az a példa, amit akart volna tegnap hozni csebi
Negritis, a vajda
Ebben számomra semmi olyan nincs, hogy egyértelműen hibásan lett élőben tizenegyes ítélve, ergo szólhatott volna a VAR.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Én tudok azonosulni ezzel hogy ilyenekért ne adjunk büntetőt ahol épp hogy hozzád érnek, homorítász de a labdát úgy vetted át hogy 8 méterre pattant el
1 hónapja
Megmagyarázhatatlan…nagyon gáz amit a 11-esek terén csinálnak. Lehet az kellene, hogy ha valaki színészkedig azonnal piros és akkor befejeznék. Bár ezt hamarabb adtam volna, mint az első Arsenal 11-est.
1 hónapja
Ez most hogy nem volt tizi, érthetetlen. Ez volt a legegyértelműbb. És már megint hosszú percekig szenvedtek rajta.
1 hónapja
Az a baj, hogy ha most azt mondom, hogy valamilyen szinten "rigged" ez a meccs, akkor azt bizonyítanom kéne, amit nyilván nem tudok, akkor meg alusisakos futóbolondnak tűnök. De erre nincs más magyarázat.
Kampman
1 hónapja
Én eztetet nem értem.
1 hónapja
tényleg az a gáz hogy minek a VAR ha szar döntés jön utána?
1 hónapja
Az a baj, hogy ha most azt mondom, hogy valamilyen szinten "rigged" ez a meccs, akkor azt bizonyítanom kéne, amit nyilván nem tudok, akkor meg alusisakos futóbolondnak tűnök. De erre nincs más magyarázat.
1 hónapja
Elmegyek bírónak, teljesen hülye vagyok én is hozzá
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Aham, labrol kezre porgo tizi atletinek (ertem, elozo meccsen is volt…), meg letaposott lab miatt nincs tizi. Jo hogy az arzenalnak fujnak mindent.
1 hónapja
Ez hogy nem tizi? Tisztán a lábát találta el...
1 hónapja
Gundi a helyzet magaslatán
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
"Spring Bank Holiday (Május utolsó hétfője): A tavaszi pihenőnap, amelyet gyakran szabadtéri események és piknikek kísérnek."Egy kispolgár vallomása: elvileg az Arsenalnak drukkolok, de Budapest szempontjából jobb lenne, ha az Atletico kerülne a döntőbe. Nem hiányzik ide több tízezres angol csürhe. Még jó, hogy a VI. kerületben betiltották az Airbnb-t.A reptér szempontjából a Bayern-Arsenal lenne jó. Az angoloknál valami ünnep lesz, 1-2 nappal hamarabb is jöhetnek már menetrend szerinti járatokkal. PSG nem tud hazamenni mert night curfew van a párizsi reptereken. Ráadásul a párizsi szurkolok között is nagy a csürhe. Az Atleti szurkolók meg rengetegen jönnek aznap. Asszony most az UEFA-nak dolgozik, illetve a NRŰ-nek, akik a rendezést csinálják. Hát eléggé fejvakarós. De persze az angol csürhe a francia csürhével gyönyörű lenne…
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
1 hónapja
az ott ajtó ablak, erre Raya kezébeNem 100%os, látszik is rajta.
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
1 hónapja
az ott ajtó ablak, erre Raya kezébe
1 hónapja
Egy kispolgár vallomása: elvileg az Arsenalnak drukkolok, de Budapest szempontjából jobb lenne, ha az Atletico kerülne a döntőbe. Nem hiányzik ide több tízezres angol csürhe. Még jó, hogy a VI. kerületben betiltották az Airbnb-t.A reptér szempontjából a Bayern-Arsenal lenne jó. Az angoloknál valami ünnep lesz, 1-2 nappal hamarabb is jöhetnek már menetrend szerinti járatokkal. PSG nem tud hazamenni mert night curfew van a párizsi reptereken. Ráadásul a párizsi szurkolok között is nagy a csürhe. Az Atleti szurkolók meg rengetegen jönnek aznap. Asszony most az UEFA-nak dolgozik, illetve a NRŰ-nek, akik a rendezést csinálják. Hát eléggé fejvakarós. De persze az angol csürhe a francia csürhével gyönyörű lenne…
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
mekkora tizik, aztakurva!Végre nem a totyogó fosógalamb módszerrel lövik
NB2

1 hónapja
mekkora tizik, aztakurva!