Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 746 — "Montoya por favor!"
City sorozatban 4. L?
zacknorb
Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
dande2
Volt már ilyen?
zacknorb
Bayern 2014/15, vereségek a Leverkusen, a Barca, az Augsburg és a Freiburg ellen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 162 — Kinek mit intézett a kormánya
City sorozatban 4. L?
zacknorb
dande2
Volt már ilyen?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 576 — Így remélem megfelelek nektek.....
City sorozatban 4. L?
zacknorb
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 162 — Kinek mit intézett a kormánya
City sorozatban 4. L?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 345 — Invisible man
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/465951783_3732671297047239_2736333952752911184_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=bcYt_ajtWWoQ7kNvwHIGxcf&_nc_oc=Adr9kYtvVGapGjLIOSQZJIzHmZFUBe1xEuOTwqwHiV_dV1X1NSkxBvvS7RXEQ1Pz-sA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=_1qQQGqqFz5wAgI3z1P5BQ&_nc_ss=7a389&oh=00_Af2Fod4-2ioxP9wu6F2adfVCDEClkTK3feAFTwWLu9Xlqg&oe=69DA3D67
74.922 Aufrufe · 555 Reaktionen | Szabályos gólt vett el a Pakstól a játékvezető? 🤔 Fiola meglökte Tóthot, aki a könyökét kitéve ütközött a kapussal, majd az újpesti védőről a saját kapujába került a labda – végül Pintér Csaba érvénytelenítette a gólt, és a VAR sem szólt közbe. 👀 | M4 Sport
Szabályos gólt vett el a Pakstól a játékvezető? 🤔 Fiola meglökte Tóthot, aki a könyökét kitéve ütközött a kapussal, majd az újpesti védőről a saját kapujába került a labda – végül Pintér Csaba...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 242 — LIGHTS OUT!
RIP Milan, ez az X nagyon fog fájni ,ez már megnyert meccsen.

több mint 1 éve
Megvolt Balogh Boti első idei nem kezdő meccse a Parmában. De azért ma is volt pályán, beállt a 65. percben.

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 149
BREAKING: Éder Militão’s season is over as he suffered an ACL injury with meniscus also involved.
zacknorb
Múltkor a másik térdében volt térdszalag a formáját igazából nem nyerte vissza, de ezután már nem is fogja.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
BREAKING: Éder Militão’s season is over as he suffered an ACL injury with meniscus also involved.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dr0725 New England Patriots 528
Diósgyőr új sportigazgatója.

Kifejezetten élmény volt őt hallgatni.
 www.youtube.com/live/-UOq0hOmnnI
ervinator
Az önéletrajza is magáért beszél.
- JC6
2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.

a srác profi gondolkodású, egyelőre nekem túl szép, hogy igaz legyen, de én sokkal bizakodóbb vagyok egy ilyen kinevezés kapcsán, mintha egy helyi Hajnal Tamás, Kovács Zoltán, Sallói István kerülne a csapat élére.
törölt kristof
Társaságomból többen ismerik, nem akarom rombolni a hangulatot, de full kapufa a srác soha, sem értette senki, hogy sikerült így helyezkednie, hogy bármi köze legyen a profi labdarúgáshoz nemhogy egy sportigazgatói szék 😀
dr0725
Én nem ismerem személyesen, de azért az érdekelne, hogy a társaságodból miből szűrték le, hogy nincs köze a profi labdarúgáshoz. Amit prezentált, az elég ígéretesnek tűnt, szóval tényleg érdekel.
ervinator
Elég szubjektív dolgok úgyhogy belemenni nem érdemes, ettől függetlenül simán lehet sikeres meg szurkolunk is mindig jó ha a korosztályunkból megmutatja valaki, csak elég erősen meglepne mindenkit 😊
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 988

ervinator
- JC6
2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.

a srác profi gondolkodású, egyelőre nekem túl szép, hogy igaz legyen, de én sokkal bizakodóbb vagyok egy ilyen kinevezés kapcsán, mintha egy helyi Hajnal Tamás, Kovács Zoltán, Sallói István kerülne a csapat élére.
törölt kristof
Társaságomból többen ismerik, nem akarom rombolni a hangulatot, de full kapufa a srác soha, sem értette senki, hogy sikerült így helyezkednie, hogy bármi köze legyen a profi labdarúgáshoz nemhogy egy sportigazgatói szék 😀
dr0725
Én nem ismerem személyesen, de azért az érdekelne, hogy a társaságodból miből szűrték le, hogy nincs köze a profi labdarúgáshoz. Amit prezentált, az elég ígéretesnek tűnt, szóval tényleg érdekel.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
dr0725 New England Patriots 528

ervinator
- JC6

törölt kristof
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 815
Debrecen - Eto meccs, 0:0-nál rúg egy gólt az Eto.
Riporter: "egyenlít a győr, a debreceniek alig 1 percig élvezhették a vezetést"
Ez mit néz? Azóta se helyesbített...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Helyesbített.

A Lokinak talán nem kellett volna visszahoznia a 2000-es évek elejének a mezeit.
2001-ben végeztek kieső helyen és csak azért maradtak bent, mert a BKV Előre inkább nem indult.

több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 402 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Debrecen - Eto meccs, 0:0-nál rúg egy gólt az Eto.
Riporter: "egyenlít a győr, a debreceniek alig 1 percig élvezhették a vezetést"
Ez mit néz? Azóta se helyesbített...

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 2 116
Puskásban is tippmixűűűűűtek 😀 3-0 a ZTE-nek..
szerk1.: ....és kezdődik, 3-1...lesz itt a végére 3-4 😀 meg is tettem az X2-t 4.55x-ért
szerk2.: 4-1 😥 bukom a 2000 eurot.

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 546
rebrov interju borbolacbence

ez milyen kerdes?

Mit gondol, ha nincs a kiállítás, akkor is nyert volna a Ferencváros?

😆
vicc
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 215
Mi folyik itt Marseille-ben? 😳
warr_b
Tipp mix gyilkos fekete emberek/főleg hogY az Empoli X jött is/

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
warr_b
Jajj láttam, sajnáltam is őket, annyi szimpatikus játékosuk van, nagyon rosszul érint ha kikapnaaak! 😀😀😀
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 530 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 467 — Cowboys fan
Szabó Levente ma gólpassz, aztán valszeg kényszerű csere 😕
zacknorb
Nincs szerencséje a Jagermeister FC-nek, fszmba
több mint 1 éve
Szabó Levente ma gólpassz, aztán valszeg kényszerű csere 😕

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

ervinator
- JC6

törölt kristof
BAJNOKOK LESZÜNK !!!!
Sixo
Valamikor valamelyik sportágban biztosan 😄

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

ervinator
- JC6

törölt kristof
BAJNOKOK LESZÜNK !!!!

több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 341 — Browns GM

ervinator
- JC6

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 009 — Lucas Scott

ervinator
- JC6
nemtom eldönteni hogy szarkazmus vagy tényleg vki kompetens került egy magyar klub élére 😊
Negritis, a vajda
magyarorszagon teljesen mindegy. amig ez egy NER-es belso FM liga addig mindegy ki iranyit hol. sot rosszabb is, mert ha nyomsz egy belso fm ligat ott nem lesznek elore fix eredmenyek. itt siman megvannak.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.