Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
nyilván, csak ha nyáron nem cseréltél akkor sztem már mind1 nyárigSokan mondták hogy kijöjjön ETH helyett. Bárki. Induljon valami projekt, valami terv. Ez jelenleg annyira középgyenge, hogy bármi is jobb.Nem tudom mi bajotok van ETH-val. Nekem tetszett amit ma láttam a MU-tól.én se bánom mikor ilyen teljesítményt képesek letenni az asztalra
Sixo
Negritis, a vajda
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A játékosok alapján reális eredmény.De ezután mint Atleti szurkoló követelek pár fordulóra szektorbezárást.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
megérdemeltük, egy fokkal se voltunk jobbak
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Látod Tebas, jó a technológia, azt a gólvonalasat is meg kéne venni apróért
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Endríki? Komolyan így kell mondani az Endrick-et? Endríííki?
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Sokan mondták hogy kijöjjön ETH helyett. Bárki. Induljon valami projekt, valami terv. Ez jelenleg annyira középgyenge, hogy bármi is jobb.Nem tudom mi bajotok van ETH-val. Nekem tetszett amit ma láttam a MU-tól.én se bánom mikor ilyen teljesítményt képesek letenni az asztalra
Sixo
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nem tudom mi bajotok van ETH-val. Nekem tetszett amit ma láttam a MU-tól.én se bánom mikor ilyen teljesítményt képesek letenni az asztalra
Sixo
több mint 1 éve
Matracos szurkolók ugyanakkora parasztok mind az edzőjük ....Ezek nem szurkolók, ez párszáz idióta.
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Matracos szurkolók ugyanakkora parasztok mind az edzőjük ....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kicsit off, de a 2021-es EB-n kintvoltam a magyar-francia meccsen. Csigások úgy gondolták jó ötlet megdobálni Gulát... A felettük ülő magyarok pedig megszórták őket mint a rohadt élet 😀A 2 ezer idiótával foglalkozhatna az elnök úr tekintve hogy “B középből” dobálták a kapust.Ja, de megint 2ezer idióta miatt van szidva 70 ezer ember.A bíró teljesen jól vezette a meccset, erre szatyorban valamivel dobálják Courtoist.Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.Gyere.
KeyG
zacknorb
Nem tudnak semmi mást, csak cigánykodni meg halált kívánni másoknak.
KeyG
Mintha mindenki azt csinálná és nem lenne tele ugyanúgy a faszuk ezekkel az idiótákkal.
zacknorb
KeyG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
A 2 ezer idiótával foglalkozhatna az elnök úr tekintve hogy “B középből” dobálták a kapust.Ja, de megint 2ezer idióta miatt van szidva 70 ezer ember.A bíró teljesen jól vezette a meccset, erre szatyorban valamivel dobálják Courtoist.Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.Gyere.
KeyG
zacknorb
KeyG
Mintha mindenki azt csinálná és nem lenne tele ugyanúgy a faszuk ezekkel az idiótákkal.
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ugyanitt, várom mikor lesz ez megcsinálva magyar válogatott meccsen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ja, de megint 2ezer idióta miatt van szidva 70 ezer ember.A bíró teljesen jól vezette a meccset, erre szatyorban valamivel dobálják Courtoist.Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.Gyere.
KeyG
zacknorb
KeyG
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A bíró teljesen jól vezette a meccset, erre szatyorban valamivel dobálják Courtoist.Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.Gyere.
KeyG
zacknorb
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ez ugyanaz a szitu, mint amikor 55ezer ember az 5ezer feketepolos idióta miatt szív
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.Gyere.
KeyG
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Végre ez normális spanyol bíró.A Frente meg még mindig idióta.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem tudom mi bajotok van ETH-val. Nekem tetszett amit ma láttam a MU-tól.
több mint 1 éve
Irány a jo drafthely?sztem ez a szezon el van engedve és azon dolgozik a vezetőség hogy akit lehet elpateroljonjogos, mindenkit lehet, hogy nem, de 3 átigazolási szezonban 650M euroból azért lehetett volna csapatszerűt alkotni. (és ebből közel 100M Antony volt, aki 11 gól+ 4 assisttal áll 3. szezonja kezdetén)itt a baj az, hogy MINDENKIT megkapott akit akart, és az, hogy a keret szar, az csak és kizárólag az ő érdeme...a MINDENKIt nem tudom, nem tudjuk
bogjosi
de sokat költöttek a kedvéért és elbaszta
de kit dobnál be helyette hogy dögöljön meg?
Negritis, a vajda
kérdésedre: hát, meg kellett néznem transfermarkt-on, hogy ki FA...Tuchel kb az egyedüli értelmesebb név...de igazából megtenném Ruud-ot és neki hagynék időt. Klublegenda, szurkolók imádják, tisztelik, neki elnéznék, ha még várni kéne a megváltásra pár évet...szerintem.
bogjosi
meg megvárni Maguire és tsi szerződésének lejárását
utána lehet szépen alkotni
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Galaschek Peti 😀Tescos Firmino ⚽️⚽️⚽️ha lenne zseb a gatyán a kezdőkörben sétálgatna zsebre dugott kézzel 😀
Mondjuk futott vagy 250 métert
Továbbra sem értem, hogy a szerb bajnokságból érkezve miért ilyen a kondija…de úgy tűnik ez Fradi brazil specialitás.
Sinisa
Kenny

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Eddzen az, aki nem tud focizni!Temus Firmino elég jól halad a beígért 25 gól felé 😀itthon oriasi kiraly, de szerdan azert kiderult, hogy ilyen edzettsegi allapotban semmire nem eleg meg egy Anderlect ellen se.
Bálesz
Kenny
több mint 1 éve
sztem ez a szezon el van engedve és azon dolgozik a vezetőség hogy akit lehet elpateroljonjogos, mindenkit lehet, hogy nem, de 3 átigazolási szezonban 650M euroból azért lehetett volna csapatszerűt alkotni. (és ebből közel 100M Antony volt, aki 11 gól+ 4 assisttal áll 3. szezonja kezdetén)itt a baj az, hogy MINDENKIT megkapott akit akart, és az, hogy a keret szar, az csak és kizárólag az ő érdeme...a MINDENKIt nem tudom, nem tudjuk
bogjosi
Negritis, a vajda
kérdésedre: hát, meg kellett néznem transfermarkt-on, hogy ki FA...Tuchel kb az egyedüli értelmesebb név...de igazából megtenném Ruud-ot és neki hagynék időt. Klublegenda, szurkolók imádják, tisztelik, neki elnéznék, ha még várni kéne a megváltásra pár évet...szerintem.
bogjosi
meg megvárni Maguire és tsi szerződésének lejárását
utána lehet szépen alkotni
több mint 1 éve
jogos, mindenkit lehet, hogy nem, de 3 átigazolási szezonban 650M euroból azért lehetett volna csapatszerűt alkotni. (és ebből közel 100M Antony volt, aki 11 gól+ 4 assisttal áll 3. szezonja kezdetén)itt a baj az, hogy MINDENKIT megkapott akit akart, és az, hogy a keret szar, az csak és kizárólag az ő érdeme...a MINDENKIt nem tudom, nem tudjuk
bogjosi
Negritis, a vajda
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!