Soccer
A san marinoi La Fiorita rendes játékidei győzelemmel, Mezőkövesden, hosszabbításra mentette a meccset az Isloch Minsk ellen (és vitték a mixemet)Tizikkel ott a csoda!
zacknorb
Poloska vagyok.
U19-es dél-ázsiai kupa is elkezdődött, Kelet-Timor 3-2-re nyert Kambodzsa ellen, a hazai Indonézek meg 6-0-ra elintézték Fülöp-szigeteket
Löfli
The scorers for East Timor’s U19 side today:
— Zach Lowy (@ZachLowy) July 17, 2024
-Vabio Cannavaro
-Alexandro Bakhito
-Luis Figo pic.twitter.com/3DwWMLdsJA
Poloska vagyok.
Poloska vagyok.
🇪🇸👏 This is how Mikel Oyarzabal was welcomed back to his home town after scoring the winning goal for Spain in the EURO 2024 final... class moment! 🧨😍 pic.twitter.com/K7Pcus53Iy
— EuroFoot (@eurofootcom) July 18, 2024
Japán U23 kapus feka?valamelyik ott állomásozó amerikai katona jól érezte magát
Mi a fasz?
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Japán U23 kapus feka?Semmi újdonság,
Mi a fasz?
ThundersNFL a Paraszt
Kb 35 éve Martin Dahlint sem értetté senki a svédeknél. A japcsik meg úgy cca. 600 éve vannak fáziskésésben.
Minden gromek😊))

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Japán U23 kapus feka?nem fogod elhinni, de a magyar válogatottban is voltak sötétebb bőrűek
Mi a fasz?
ThundersNFL a Paraszt
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Mi a fasz?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
létezik ortopéd sebészet, csak legfeljebb besípol a fémdetektor a repülőtéren, és csípőtől lefelé világítani fog a találatjelző.Abban lehet reménykedni, hogy az orvostudomány annyit fejlődik hogy 40 éves korában tudjon még normálisan élni. Fàbregasszal is ez volt. Mindegy hány éves valaki, a jatekpercben mérendő a futballkorjaja, Tielemans is szarrá lett hajtva, csávókám még csak 27, de a szervezete már 32-33 felettinek számítIgen, ez szimplán csak gyerekkereskedelem ígyEbbe a részébe direkt nem is akarok belemenni, de csak a kisgyerek egészségét nézve: 14 évesen bekerül a felnőttek közé, olyan hamar szarrá rúgják, hogy mire tényleg felnő, addigra kb. vége is a karrierjének.
r.baggio
Az említett Adu is milyen fasza karriert futott be.
De nekem Yamallal is ez a gondom. Hatalmas sztori amit csinált az EB-n, de őt is ha csúcsra járatják a Barcelonában már az elkövetkező 1-2 szezonban, akkor 26-27 éves korára mehet majd valahova az arabokhoz levezetni mert annyira ki lesz zsigerelve a szervezete.
A dolgok mentális oldalát megint direkt nem említem, hogy kb. ki is fog égni addigra.
Mikey
slowmotion
Heisman nádor
Abban lehet reménykedni, hogy az orvostudomány annyit fejlődik hogy 40 éves korában tudjon még normálisan élni. Fàbregasszal is ez volt. Mindegy hány éves valaki, a jatekpercben mérendő a futballkorjaja, Tielemans is szarrá lett hajtva, csávókám még csak 27, de a szervezete már 32-33 felettinek számítIgen, ez szimplán csak gyerekkereskedelem ígyEbbe a részébe direkt nem is akarok belemenni, de csak a kisgyerek egészségét nézve: 14 évesen bekerül a felnőttek közé, olyan hamar szarrá rúgják, hogy mire tényleg felnő, addigra kb. vége is a karrierjének.
r.baggio
De nekem Yamallal is ez a gondom. Hatalmas sztori amit csinált az EB-n, de őt is ha csúcsra járatják a Barcelonában már az elkövetkező 1-2 szezonban, akkor 26-27 éves korára mehet majd valahova az arabokhoz levezetni mert annyira ki lesz zsigerelve a szervezete.
A dolgok mentális oldalát megint direkt nem említem, hogy kb. ki is fog égni addigra.
Mikey
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
elso bedobas elso percben? egybol kozepkezdesbol kivagjak ...nahát, Új-Zéland simán nyerte az U19-es Óceánia-kupát, 10-től viszont Laosz - Ausztrália 😎Sima 0-6 😞
Löfli
Közben az U19-es EB is megy már
Este meg izgulhatunk, hogy a Paks ma milyen izgi tipszmikszülést eszelt ki 😁
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
nahát, Új-Zéland simán nyerte az U19-es Óceánia-kupát, 10-től viszont Laosz - Ausztrália 😎Sima 0-6 😞
Löfli
Közben az U19-es EB is megy már
Este meg izgulhatunk, hogy a Paks ma milyen izgi tipszmikszülést eszelt ki 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
nb1.hu/hir/elhunyt-szijarto-laszlo-az-eto-legendas-labdarugoja/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Rooney is hasonlóan járt.jaja, Tielemans is szarrá lett hajtva, csávókám még csak 27, de a szervezete már 32-33 felettinek számítIgen, ez szimplán csak gyerekkereskedelem ígyEbbe a részébe direkt nem is akarok belemenni, de csak a kisgyerek egészségét nézve: 14 évesen bekerül a felnőttek közé, olyan hamar szarrá rúgják, hogy mire tényleg felnő, addigra kb. vége is a karrierjének.
r.baggio
Mikey
slowmotion
jaja, Tielemans is szarrá lett hajtva, csávókám még csak 27, de a szervezete már 32-33 felettinek számítIgen, ez szimplán csak gyerekkereskedelem ígyEbbe a részébe direkt nem is akarok belemenni, de csak a kisgyerek egészségét nézve: 14 évesen bekerül a felnőttek közé, olyan hamar szarrá rúgják, hogy mire tényleg felnő, addigra kb. vége is a karrierjének.
r.baggio
Mikey
na még a végén ő szorítja ki Gazdagot a kezdőből14 évesen ? Jézusom. Kb még bilit használ.Azért lassan jó lenne valami alsó korhatárt bevezetni...
🚨🇺🇸 14 year old talent Cavan Sullivan enters the pitch for the first time in MLS.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 18, 2024
He’s 13 days younger than Freddy Adu, record broken as the youngest ever to debut in MLS.
Manchester City have already signed Cavan for the future. 🔵👀pic.twitter.com/s6Gt5zsq70
Sixo
Mikey
Igen, ez szimplán csak gyerekkereskedelem ígyEbbe a részébe direkt nem is akarok belemenni, de csak a kisgyerek egészségét nézve: 14 évesen bekerül a felnőttek közé, olyan hamar szarrá rúgják, hogy mire tényleg felnő, addigra kb. vége is a karrierjének.
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 évesen ? Jézusom. Kb még bilit használ.Azért lassan jó lenne valami alsó korhatárt bevezetni...
🚨🇺🇸 14 year old talent Cavan Sullivan enters the pitch for the first time in MLS.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 18, 2024
He’s 13 days younger than Freddy Adu, record broken as the youngest ever to debut in MLS.
Manchester City have already signed Cavan for the future. 🔵👀pic.twitter.com/s6Gt5zsq70
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May