Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Bolla hiányzott a csapatból.
több mint 1 éve
Ez is jóféle volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Aztaqrva
több mint 1 éve
Ez mondjuk játék volt
több mint 1 éve
Ez foci volt azért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Faszom már megint válogatott meccs van, akkor megint nem az atlétikát fogják mutatni.DunaWorld/M4sport+
Sixo
több mint 1 éve
Kanaan a cserepadonSzerencséjére nem Gázába kellett bevonulni
Gergőbácsi
#háború nem pálya
#say no to racism
több mint 1 éve
Faszom már megint válogatott meccs van, akkor megint nem az atlétikát fogják mutatni.
több mint 1 éve
Kanaan a cserepadon
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Klopp és Rodgers teljesen véletlenül összefutottak Spanyolországban, tök jó látni az ilyet.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Én még mindig Svájctól tartok, Kovács Cassandra Kálmán eltalálta, csak rossz EB-t adott meg.én megmondtam. 3 éve az Olasz gyözelem is bejött 😛 Pedig senki se gondolta. 😀www.youtube.com/watch?v=ZtLN04rKpK42016: FA-kupa győztese a MU, BL-győztes a RM, EB-győztes PortugáliaIdén a gyöztes DEUTSCHLAND lesz! Portugál - Német döntövel!
2024: FA-kupa győztese a MU, BL-győztes a RM, EB-győztes Portugália (?)
Lol
warr_b
Toto21
empty taxi
Toto21
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
remélem az angol bowl.co.uk soccer topikban is megy majd a siránkozás, hogy mi ez az ergya játék, egy gyengébb szigetországtól kikaptak, de majd jön Joe Sobri és megmondja, hogy a felkészülési meccs nem számítRáadásul az izlandiak legjobbja,/legjobb formában lévő játékosa (Albert Gudmundsson) még nem is játszott
Löfli
Szerkesztette: Stoki
több mint 1 éve
remélem az angol bowl.co.uk soccer topikban is megy majd a siránkozás, hogy mi ez az ergya játék, egy gyengébb szigetországtól kikaptak, de majd jön Joe Sobri és megmondja, hogy a felkészülési meccs nem számít

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Gross❤️Közben angolok varázsolnak 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
angolok hátrányban vannak és ilyenkor se gondolkodik azon délkapu, hogy esetleg 2 csatárral játsszon. SiralmasAz EB-n úgyse lesznek hátrányban akkor meg minek gyakorolják az offenzív játékot? 🙂
Toto21
Amúgy nem bántásból, de azért a Palmer és Gordon gyerek nem szint a Saka, Bellingham kettoshoz képest bármilyen szezonjuk is volt... És egy Saka, Béli, Foden hármas Kane mögött jóval másabb képet fog festeni
több mint 1 éve
angolok hátrányban vannak és ilyenkor se gondolkodik azon délkapu, hogy esetleg 2 csatárral játsszon. Siralmas
több mint 1 éve
Warrb azt mondja, ő nem eladó. Mondjuk kapusért amúgy is gyanús lenne ha annyit akarnának adni.Érte nem is.200 misit még Mbappéért sem adnék.Mehet a Fradiba 🤣www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-tavozhat-a-vasastol-a-korabbi-alapember200 millió a kivasarlasi ára 😂
Ó jajj, mi lesz most velünk...
warr_b
- JC6
warr_b
Sixo
Na de Szivacsért!
zacknorb
több mint 1 éve
Bundeszliga mutató!Érte nem is.200 misit még Mbappéért sem adnék.Mehet a Fradiba 🤣www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-tavozhat-a-vasastol-a-korabbi-alapember200 millió a kivasarlasi ára 😂
warr_b
- JC6
warr_b
Sixo
Na de Szivacsért!
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Érte nem is.200 misit még Mbappéért sem adnék.Mehet a Fradiba 🤣www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-tavozhat-a-vasastol-a-korabbi-alapember200 millió a kivasarlasi ára 😂
warr_b
- JC6
warr_b
Sixo
Na de Szivacsért!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
jaaaaaaaaaaaNem euró, te 😊200 misit még Mbappéért sem adnék.Mehet a Fradiba 🤣www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-tavozhat-a-vasastol-a-korabbi-alapember200 millió a kivasarlasi ára 😂
warr_b
- JC6
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Nem euró, te 😊200 misit még Mbappéért sem adnék.Mehet a Fradiba 🤣www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-tavozhat-a-vasastol-a-korabbi-alapember200 millió a kivasarlasi ára 😂
warr_b
- JC6
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
200 misit még Mbappéért sem adnék.Mehet a Fradiba 🤣www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-tavozhat-a-vasastol-a-korabbi-alapember200 millió a kivasarlasi ára 😂
warr_b
- JC6
warr_b
több mint 1 éve
Mehet a Fradiba 🤣www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-tavozhat-a-vasastol-a-korabbi-alapember200 millió a kivasarlasi ára 😂
warr_b
- JC6

több mint 1 éve
ez az "idegenbeli" mezük. Gondolom tesztelni akarták.Bekapcsoltam már a spílert én is.sőt Gündogan is. Két játkost kéne kicserélni és sokkal jobb lenne az egész. Führich kéne Gündogan helyett és Ter Stegen a kapuba.Neuer már nem Németország legjobb kapusa. Be kéne látnia ezt Nagelsmannak is.Pszt, háromszor is játszunk ellenünk a következő pár hónapban. Maradjon csak a kapuban. Ja és Sane-t is kérem a pályára, ő nettó mínusz egy ember.
Toto21
iktriad
Toto21
Mi ez a német mez???
gamerkr
több mint 1 éve
Bekapcsoltam már a spílert én is.sőt Gündogan is. Két játkost kéne kicserélni és sokkal jobb lenne az egész. Führich kéne Gündogan helyett és Ter Stegen a kapuba.Neuer már nem Németország legjobb kapusa. Be kéne látnia ezt Nagelsmannak is.Pszt, háromszor is játszunk ellenünk a következő pár hónapban. Maradjon csak a kapuban. Ja és Sane-t is kérem a pályára, ő nettó mínusz egy ember.
Toto21
iktriad
Toto21
Mi ez a német mez???