Soccer

42 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 099 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 699 — Bla, bla, bla
Chelseanek már mezszponzora sincs?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 099 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
MA pedig szintén lesz egy gigarangadó, az a meccs, ami az egész szezonnál is fontosabb.
17 óra: SzarSzkanderbég vs LACI!
több mint 1 éve
A Nizza-Brest végre méltó vetélytársat kapott
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 944 — Colts Fan
Sohasem értettem a Lopetegui hype-ot, remélem végleg kiírja magát a PL-ből, nála százszor jobb edzők nem kapnak esélyt. Konkrétan nem tudom megmondani hogy mi a Lopetegui-foci.
több mint 1 éve
Jacko eléggé feljavult helyzetkihasználásban
több mint 1 éve
part 2
 www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/bl-van-az-a-penz-szollosi-gyorgy-jegyzete
YoungZeeZee
Köszönöm a jelzést, hogy szellemi épségem és nyugalmam megőrzése érdekében ne kattintsak erre az írásra.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 936
part 2
 www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/bl-van-az-a-penz-szollosi-gyorgy-jegyzete
több mint 1 éve
Mondjuk Varga szépen megmászta a védőt, sok helyen ez falt
- JC6
Szerintem pont hogy nem volt az, csak szimplán annyival jobban és magasabbra ugrott, hogy ő fért hozzá a lasztihoz.
Eléggé hasonlított nekem a csütörtöki Gimenez gólra a Lipcse ellen.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 936
Uzuni góllal megy a Granada a vége előtt a Malaga ellen
ozibozi
mar nem.90+3
2-2
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 799 — Csodabogár
- JC6
és miért hisztizik Hajdúbépista/Székely nemzetköziben amikor ezeket le is fújják ugye

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 934
Uzuni góllal megy a Granada a vége előtt a Malaga ellen
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 344
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 793 — Omar's Coming Yo!
vajon mi lehet a defektje, hogy ez a Saldanha srác itt van, mert az tisztán látszik, hogy zsigerből érti a focit.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 279 — "Montoya por favor!"
Ez az augsburgi csatár jó nagy idióta volt 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 115
Azért az MTK védő sem volt semmi, aki Gustavo góljánál úgy integette a lest, hogy végig sokkal közelebb volt a kapuhoz, mint bármelyik támadó. 😀
Bálesz
Varnál ráadasul kurvasok értelme van integetni🤣🤣
eaglesmcnabb
Régi beidegződések...
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 279 — "Montoya por favor!"
Nem rossz ez az Augsburg-Mainz 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 584 — je suis poloska
Azért az MTK védő sem volt semmi, aki Gustavo góljánál úgy integette a lest, hogy végig sokkal közelebb volt a kapuhoz, mint bármelyik támadó. 😀
Bálesz
Varnál ráadasul kurvasok értelme van integetni🤣🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Az utóbbi években ez nem örökrangadó, hanem örökalázás, ilyen könnyű ellenfele évek óta nincs a fradinak mint mi🤣

És még a Gyergyót is elpicsázták hokiban, elmennek a f..omba🤣
eaglesmcnabb
De, az Újpest
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 159 — Illegális gyakorló

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 584 — je suis poloska
Az utóbbi években ez nem örökrangadó, hanem örökalázás, ilyen könnyű ellenfele évek óta nincs a fradinak mint mi🤣

És még a Gyergyót is elpicsázták hokiban, elmennek a f..omba🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Gusztáv előresettenkedett.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 063
Amúgy most esett csak le, h az Örökrangadóról írtok és nem a tegnapi Barça meccs pirosáról.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 063
Gólhelyzetben szabálytalanság piros, de nyilván most is a bíró lesz a hibás, mett egyáltalán befújta.
Stoki
A keresett szó a tripla büntetés.
Na, az csak akkor van, ha nyakon rúg valakit utolsó emberként a 16-oson belül.
csipkelli
Piros, tizenegyes és....vesszőzés Sixo által, vagy mi a harmadik?
Willie Parker
Eltiltás.
Jó sok éve így megy már. Utolsó emberes 11-est okozó szabálytalanságnál csak akkor adnak pirosat, ha az önmagában is pirosat érne bárhol a pályán.
csipkelli
Konkrét meccsen belül gondolkodtam, a hihetetlenül tompa, jetleges agyammal
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Gólhelyzetben szabálytalanság piros, de nyilván most is a bíró lesz a hibás, mett egyáltalán befújta.
Stoki
A keresett szó a tripla büntetés.
Na, az csak akkor van, ha nyakon rúg valakit utolsó emberként a 16-oson belül.
csipkelli
Piros, tizenegyes és....vesszőzés Sixo által, vagy mi a harmadik?
Willie Parker
Eltiltás.
Jó sok éve így megy már. Utolsó emberes 11-est okozó szabálytalanságnál csak akkor adnak pirosat, ha az önmagában is pirosat érne bárhol a pályán.