Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Szobo eddig hozza a Liverpooli formáját 😕 sok a rossz passz
több mint 1 éve
Legyen szar a főpróba mindkét felvonása, csak a az előadáson b...sszunk oda
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Jó ez a meccs rohadtul senkinek nincs szüksége rá
több mint 1 éve
Hát ez jó szar védekezés volt most,Ilyet csináltunk volna a selejtező alatt ki sem jutunk
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hát ez jó szar védekezés volt most,
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Orbán te fasz felugrani bazdmeg
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Elvileg bukó az NB2 és kiesett a kiscsapat az NB3-ból, így az erőnyerő kifejezés visszás.Így jött ki a sorsolás. Más szóval szerencseTudnám, h mitől erőnyerő a Hali?nogradifutball.hu/nb3/ellenfelet-kapott/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AnHH_jhGJCZI1DeOSTf_fabHBObdg2zODFlUi6NynTfbm2JXVWyXYDtk_aem_AaNbekEUP_YgB48hEUXkVLX1lfWlmMuKTq01MD_qYq6ysrZ_yWUVEbQjFOLbprkF3KzxyX42tA9SvkwfPMk06tyzMi a Tatával toljuk oda-vissza.
NB3 osztályozók
zacknorb
Dzsokijuing
Willie Parker
zacknorb
több mint 1 éve
Így jött ki a sorsolás. Más szóval szerencseTudnám, h mitől erőnyerő a Hali?nogradifutball.hu/nb3/ellenfelet-kapott/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AnHH_jhGJCZI1DeOSTf_fabHBObdg2zODFlUi6NynTfbm2JXVWyXYDtk_aem_AaNbekEUP_YgB48hEUXkVLX1lfWlmMuKTq01MD_qYq6ysrZ_yWUVEbQjFOLbprkF3KzxyX42tA9SvkwfPMk06tyzMi a Tatával toljuk oda-vissza.
NB3 osztályozók
zacknorb
Dzsokijuing
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tudnám, h mitől erőnyerő a Hali?nogradifutball.hu/nb3/ellenfelet-kapott/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AnHH_jhGJCZI1DeOSTf_fabHBObdg2zODFlUi6NynTfbm2JXVWyXYDtk_aem_AaNbekEUP_YgB48hEUXkVLX1lfWlmMuKTq01MD_qYq6ysrZ_yWUVEbQjFOLbprkF3KzxyX42tA9SvkwfPMk06tyzMi a Tatával toljuk oda-vissza.
NB3 osztályozók
zacknorb
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Brady nem visszavonult???
több mint 1 éve
sima 0-1 nekünk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
nogradifutball.hu/nb3/ellenfelet-kapott/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AnHH_jhGJCZI1DeOSTf_fabHBObdg2zODFlUi6NynTfbm2JXVWyXYDtk_aem_AaNbekEUP_YgB48hEUXkVLX1lfWlmMuKTq01MD_qYq6ysrZ_yWUVEbQjFOLbprkF3KzxyX42tA9SvkwfPMk06tyzMi a Tatával toljuk oda-vissza.
NB3 osztályozók
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
fuck, azt hittem 9től lesz a meccs, addigra is érek csak haza. tuti minden izgalom az első 15 percben lesz 😕Nem maradtál le semmiről.
peach
Fiam a lelátón 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
fuck, azt hittem 9től lesz a meccs, addigra is érek csak haza. tuti minden izgalom az első 15 percben lesz 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
A Fehér Nyúl csinált az EB-re első félidő, második félidő, ráadás sör hármast, a meccsre tökéletes lesz.Hajrá mi🇭🇺
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gula kezd, jó döntés.Úgy számoltam én is, hogy itt Gula, hétvégén Dibusz
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sammie Szmodics, aki (az ügynöke szerint) nemrég még magyar válogatott akart lenni, most kezd ellenünk az íreknél.
built for this shit
több mint 1 éve
Mekkora már ez a Maurice Revello torna. Egy jó kis 4-3as olasz-japán, majd után egy időpontban kéne 2 meccset játszania az ukránoknak, az indonézeket lemosták 3al, az Egyiptom ellenit meg elhalasztották.
több mint 1 éve
Nem is tudtam, hogy Ilicic még játszik, azt hittem már rég visszavonult egy klinikába. Erre most becserélték.
több mint 1 éve
Vezetnek a csajok Svájc ellen!Nyerés!
warr_b
És az azeriek is verték a törököket, borult a papírforma
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ezt mondjuk szerintem így keresgélés nélkül a csapatok minimum 90 százalékának 3 random játékosának nevének betűiből ki lehetne rakni 😀
Sixo

több mint 1 éve
Az utóbbi hetekben ez a kedvenc twitter fiókom, igazi gyöngyszemekkel, mint pl ez:"Jordan Henderson was on the same flight as me. I went up to him and he did the classic on the phone trick, he didn’t speak just held it next to his ear. On the plane I saw him struggling on a three letter word level on a puzzle game, so joke's on him."
— Spotted Footballers (@SpottedPlayers) June 4, 2024
Submitted by Henry D
több mint 1 éve
Vezetnek a csajok Svájc ellen! 25 perc múlva meg kezdődik a Bonaire-Sint Marteen barimeccs.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"