Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Az egy dolog, hogy szar helyzetbe kormányozták magukat, mert fel nem fogom hogy lehet ebben az Ericben még mindig hinni ennyi idő eltelte után. Amikor azon túl, hogy a hazai kupákban 1-2 szerencsés sorsolással és pár jó meccsel tényleg sikrült hozni 2 kupát ez a Utd azon sorozatokban amit komolyanvesz a világ csak közröhely tárgya mióta itt van. -1-es gólkülönbség? Erre nem lehet azt mondani, hogy rendben van... Ne vicceljünk. A bajnokságban 6. és 8. helyezések rendben vannak? Nem lehet azt mondani, hogy eredmény márpedig kell? Nekem amúgy mindegy de az ideg megenne ha ilyen 3 év után a Pool edzőjét folyton csak megerősíteni akarnák a pozíciójában.Ilyen nyilatkozatok után tudom, hogy 3 meccs telt el, most indult a szezon stb stb de hogy jöhetnek olyan nyilatkozatok az Ineosból, hogy Eric a megfelelő ember, bízunk benne stb stb?Mert amúgy mit lehetne mondani? 😀 Sosem értettem, hogy az ilyen pr nyilatkozatokon miért kell fennakadni. Előre borítékolható, hogy mit fognak mondani. Vagy mire gondolsz, legyen ez a narratíva?
alatriste
"Hát, ki kell volna rúgni a nyáron, de nem nagyon volt jobb alternatíva, így maradt. Agyalunk rajta mi legyen, lehet télen majd kidobjuk, ha lesz elérhető jó edző, vagy úgy látjuk, hogy Ruud jó lenne helyette. Addig is próbáljuk rendberakni a dolgokat a háttérben és addig is valakinek el kell vinnie a balhét, mert ha most jönne új ember, még simán megéghetne ő is, mire itt rend lesz."
dugo93

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Férfi A-válogatottunk szombati @DFB_Team elleni Nemzetek Ligája-mérkőzését a francia Clément Turpin vezeti. Asszisztensei Nicolas Danos és Benjamin Pagès, a negyedik játékvezető pedig Ruddy Buquet lesz. #csakegyutt #magyarok #GERHUN #NationsLeague
— MLSZ (@MLSZhivatalos) September 5, 2024
több mint 1 éve
Ilyen nyilatkozatok után tudom, hogy 3 meccs telt el, most indult a szezon stb stb de hogy jöhetnek olyan nyilatkozatok az Ineosból, hogy Eric a megfelelő ember, bízunk benne stb stb?Mert amúgy mit lehetne mondani? 😀 Sosem értettem, hogy az ilyen pr nyilatkozatokon miért kell fennakadni. Előre borítékolható, hogy mit fognak mondani. Vagy mire gondolsz, legyen ez a narratíva?
alatriste
"Hát, ki kell volna rúgni a nyáron, de nem nagyon volt jobb alternatíva, így maradt. Agyalunk rajta mi legyen, lehet télen majd kidobjuk, ha lesz elérhető jó edző, vagy úgy látjuk, hogy Ruud jó lenne helyette. Addig is próbáljuk rendberakni a dolgokat a háttérben és addig is valakinek el kell vinnie a balhét, mert ha most jönne új ember, még simán megéghetne ő is, mire itt rend lesz."
több mint 1 éve
Végre ma rendes csapatok is pályára lépnek, mint a Közép-afrikai Köztársaság és San Marino (utóbbi hazai pályán Liechtenstein ellen, első W tétmeccsen?)
több mint 1 éve
wrexham
200
Teg Hag nyilatkozata most jött csak szembe: "Az elmúlt két évben a Man City mögött a második legtöbb trófeát nyertük az Angol csapatokat figyelembe véve. Egyértelműen jól teljesítettünk, ezek tények, magukért beszélnek."Kupák száma számít.🤣 Minek legyen második? Akkor ő lenne az első aki nem első 😃
Jézus a pali ennyire mélyen van már? 😮 A tavalyi bajnoki 8. helyezést biztos mindenki elfelejtette az örömmámorban, amit az FA kupa győzelem hozott.
Közben ilyen pénzügyi költések vannak:
Net spend (*snicker*) last 5 yrs:
- Liverpool: £212.56 Mn
- Manchester City: £184.69 Mn
- Manchester United:£461.60 Mn
Közben ez a gólkülönbség:
Goal difference in past 57 matches, all comps:
Man City +93
Liverpool +79
Arsenal +78
Man Utd -1
Közben a legnagyobb riválisod taknyosra szopat évről évre
2024 Man united 0-3 Liverpool
2023: Liverpool 7-0 Man United
2022: Liverpool 4-0 Man United
2021: Man United 0-5 Liverpool
És tudom, hogy ezek nem mind az Ő bünei, de ilyeneket hogy tud valaki a levegőbe böfögni? A tini korom azzal telt, hogy a Pool erölködött mint pincsi a bernáthegyi mögött, hogy egy kalapba tartozzon a Uniteddel. 1-1 rövid futásnál voltak is eredmények, de azért érezhető volt, hogy bőven elöttünk áll ez a csapat, olyan anyagi előnyben amit jól használtak ki.
Innen oda sikerült eljutni, hogy a City, Arsenal, Pool kilómétereket ver rájuk (szakmai munkában) pedig az anyagi helyzetet nézve annak ellenére tartják még mindig maguk, hogy mostanából 3 szezonból kb 1-szer jön össze a BL. A Pool is volt bajnoki 8. Csak akkor Borinik, Kyrgiakos, Ngog-ok, Voronyinok és még sorolhatnám kik játszottak a csapatba. Közel se olyan jó keret mint most van. Ha nem is a top3-hoz nézem azért a Spurs, Villa szintjén fölül vannak de ezek a csapatok is bőven előzik erőben ezt a Unitedet.
Ilyen nyilatkozatok után tudom, hogy 3 meccs telt el, most indult a szezon stb stb de hogy jöhetnek olyan nyilatkozatok az Ineosból, hogy Eric a megfelelő ember, bízunk benne stb stb?
Elfog a szekunder szégyenérzet ahogy olvasom ami ennél a klubnál folyik, pedig nincs sportcsapat ami nagyobb ellenszenvet váltana ki belőlem. (Nyilván régebbi időkből eredő irigység és keserűség 😀)
alatriste
több mint 1 éve
Teg Hag nyilatkozata most jött csak szembe: "Az elmúlt két évben a Man City mögött a második legtöbb trófeát nyertük az Angol csapatokat figyelembe véve. Egyértelműen jól teljesítettünk, ezek tények, magukért beszélnek."Jézus a pali ennyire mélyen van már? 😮 A tavalyi bajnoki 8. helyezést biztos mindenki elfelejtette az örömmámorban, amit az FA kupa győzelem hozott.
Közben ilyen pénzügyi költések vannak:
Net spend (*snicker*) last 5 yrs:
- Liverpool: £212.56 Mn
- Manchester City: £184.69 Mn
- Manchester United:£461.60 Mn
Közben ez a gólkülönbség:
Goal difference in past 57 matches, all comps:
Man City +93
Liverpool +79
Arsenal +78
Man Utd -1
Közben a legnagyobb riválisod taknyosra szopat évről évre
2024 Man united 0-3 Liverpool
2023: Liverpool 7-0 Man United
2022: Liverpool 4-0 Man United
2021: Man United 0-5 Liverpool
És tudom, hogy ezek nem mind az Ő bünei, de ilyeneket hogy tud valaki a levegőbe böfögni? A tini korom azzal telt, hogy a Pool erölködött mint pincsi a bernáthegyi mögött, hogy egy kalapba tartozzon a Uniteddel. 1-1 rövid futásnál voltak is eredmények, de azért érezhető volt, hogy bőven elöttünk áll ez a csapat, olyan anyagi előnyben amit jól használtak ki.
Innen oda sikerült eljutni, hogy a City, Arsenal, Pool kilómétereket ver rájuk (szakmai munkában) pedig az anyagi helyzetet nézve annak ellenére tartják még mindig maguk, hogy mostanából 3 szezonból kb 1-szer jön össze a BL. A Pool is volt bajnoki 8. Csak akkor Borinik, Kyrgiakos, Ngog-ok, Voronyinok és még sorolhatnám kik játszottak a csapatba. Közel se olyan jó keret mint most van. Ha nem is a top3-hoz nézem azért a Spurs, Villa szintjén fölül vannak de ezek a csapatok is bőven előzik erőben ezt a Unitedet.
Ilyen nyilatkozatok után tudom, hogy 3 meccs telt el, most indult a szezon stb stb de hogy jöhetnek olyan nyilatkozatok az Ineosból, hogy Eric a megfelelő ember, bízunk benne stb stb?
Elfog a szekunder szégyenérzet ahogy olvasom ami ennél a klubnál folyik, pedig nincs sportcsapat ami nagyobb ellenszenvet váltana ki belőlem. (Nyilván régebbi időkből eredő irigység és keserűség 😀)

Liverpool Fc
több mint 1 éve
úristen, holnap Kelet-Timor - Mongólia Ázsia-kupa selejtező, kurvára remélem, hogy lesz youtube stream!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
És még ban bácsi sincs sehol … hat mi folyik itt a fórumon.Sixo leniggerezte csebit?Én találkoztam nem egyszer csebivel és szerintem ő fehér.Csebi kedvence, Szudán győzelemmel kezdte az ANK selejtezőt Niger ellen.A Szudán én vagyok, ő Niger
warr_b
Sixo
- JC6
warr_b
Amúgy én Egyiptom vagyok igen. Szudánban jártam való igaz de csak néhány Szudán 2. Osztályú meccset lattam, őszintén szólva nem lettem lelkes kovetojuk.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Bekov-Bekov...Én már kiszurkoltam magam a 90-es években, amikor még Babócsy, Juhár, Sirinbekov, Mónos, Galaschek, Szilveszter, Coco-Aires Washington és Jean-Claude Mbemba varázsolt a gyepen.Warrb… nagylaza… remélem veszitek is a bérletet!Dög vagy 😄
😃 hajrá Vasas!
- JC6
Ajánlgasd Ozinak meg Sobrinak is.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Vagy Pàrduc BaBò.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
MI már csak akkor megyünk, ha megérdemlik.Én már kiszurkoltam magam a 90-es években, amikor még Babócsy, Juhár, Sirinbekov, Mónos, Galaschek, Szilveszter, Coco-Aires Washington és Jean-Claude Mbemba varázsolt a gyepen.Warrb… nagylaza… remélem veszitek is a bérletet!Dög vagy 😄
😃 hajrá Vasas!
- JC6
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
ja, se Tóth Milán, se Szivacski 😕Na végre, egyik sincs ott.
zacknorb
KeyG
több mint 1 éve
Na végre, egyik sincs ott.
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Megértem, régi szép idők.Én már kiszurkoltam magam a 90-es években, amikor még Babócsy, Juhár, Sirinbekov, Mónos, Galaschek, Szilveszter, Coco-Aires Washington és Jean-Claude Mbemba varázsolt a gyepen.Warrb… nagylaza… remélem veszitek is a bérletet!Dög vagy 😄
😃 hajrá Vasas!
- JC6
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Én már kiszurkoltam magam a 90-es években, amikor még Babócsy, Juhár, Sirinbekov, Mónos, Galaschek, Szilveszter, Coco-Aires Washington és Jean-Claude Mbemba varázsolt a gyepen.Warrb… nagylaza… remélem veszitek is a bérletet!Dög vagy 😄
😃 hajrá Vasas!
- JC6
warr_b
több mint 1 éve
Warrb… nagylaza… remélem veszitek is a bérletet!Gyertek, jó móka. 😭😂
😃 hajrá Vasas!
- JC6
Van sör meg perec és rántott húsos szecsa is.
több mint 1 éve
Nem akarta, mert most jött ki a templomból, épp a Fáy utcába tart…Az. Bár meg is vesszőzhette volna...Bátor emberSixo leniggerezte csebit?Én találkoztam nem egyszer csebivel és szerintem ő fehér.Csebi kedvence, Szudán győzelemmel kezdte az ANK selejtezőt Niger ellen.A Szudán én vagyok, ő Niger
warr_b
Sixo
- JC6
warr_b
- JC6
warr_b
😄
több mint 1 éve
Az. Bár meg is vesszőzhette volna...Bátor emberSixo leniggerezte csebit?Én találkoztam nem egyszer csebivel és szerintem ő fehér.Csebi kedvence, Szudán győzelemmel kezdte az ANK selejtezőt Niger ellen.A Szudán én vagyok, ő Niger
warr_b
Sixo
- JC6
warr_b
- JC6

több mint 1 éve
Bátor emberSixo leniggerezte csebit?Én találkoztam nem egyszer csebivel és szerintem ő fehér.Csebi kedvence, Szudán győzelemmel kezdte az ANK selejtezőt Niger ellen.A Szudán én vagyok, ő Niger
warr_b
Sixo
- JC6
warr_b
több mint 1 éve
Sixo leniggerezte csebit?Én találkoztam nem egyszer csebivel és szerintem ő fehér.Csebi kedvence, Szudán győzelemmel kezdte az ANK selejtezőt Niger ellen.A Szudán én vagyok, ő Niger
warr_b
Sixo
- JC6

több mint 1 éve
Én találkoztam nem egyszer csebivel és szerintem ő fehér.Csebi kedvence, Szudán győzelemmel kezdte az ANK selejtezőt Niger ellen.A Szudán én vagyok, ő Niger
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Amúgy Sixo, 9-től Anguilla- Turks- és Caicos-szigetek, mekkora derby, igazi csemege!!

több mint 1 éve
Nem, ő Egyiptom meg Szudán, ez tuti. Vagy Dél-Szudán? Most már elbizonytalanodtam 😂Csebi kedvence, Szudán győzelemmel kezdte az ANK selejtezőt Niger ellen.A Szudán én vagyok, ő Niger
warr_b
Sixo
Még jó hogy kettő van, nem kell összevesznetek.

több mint 1 éve
Warrb… nagylaza… remélem veszitek is a bérletet!Dög vagy 😄
😃 hajrá Vasas!
- JC6

több mint 1 éve
Csebi kedvence, Szudán győzelemmel kezdte az ANK selejtezőt Niger ellen.A Szudán én vagyok, ő Niger
warr_b