Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.Ha Jonest teszi RB-nek, akkor outscore lesz abból, mert lesz egy lyuk hátul. Ha Szoboszlai van hátul, akkor jobb a támadásépítés, kevesebb a labdára csavarodás ott, ahol erre a legkevesebb szükség van.
Stez
2 hónapja
Ja ertem. Azt nem tudtam, hogy Slot jos, es a 25. percben azert cserelt ugy, ahogy, mert tudta, hogy xy fel ora mulva golt fog rugni.mármint 2 meccs 4 gól?A ket honap alatt rugott harom goljaval biztosan o az.Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.az Hugo
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
Nem mellekesen senki nem beszelt Ekitikerol, csak ertelmetlenul bele kellett kotnod valamibe. Mert Ekitike nyilvan jobb formaban van ket jo meccs utan, mint Szobo, aki az elmult ket honapban sorra rugdossa a golokat meg osztogatja az asszisztokat.
Ekitike van a legjobb formaban. Igazad van.
Szerkesztette: Stez
2 hónapja
mármint 2 meccs 4 gól?A ket honap alatt rugott harom goljaval biztosan o az.Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.az Hugo
Stez
Negritis, a vajda
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
A ket honap alatt rugott harom goljaval biztosan o az.Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.az Hugo
Stez
Negritis, a vajda
2 hónapja
Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.az Hugo
Stez
2 hónapja
Szep passz volt Szalah, nehogy golt rugass a tarssal.
2 hónapja
Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.
2 hónapja
Jobban tetszett volna ha inkább pihenne már ilyenkor
2 hónapja
Fogja a fejét az már bajtud sétálni, az "bíztató"
ozibozi
2 hónapja
Hogy ver minket az a gyönyörű kurvaélet...
2 hónapja
Fogja a fejét az már baj
2 hónapja
Dibusz a BHA kapusa? 😊Hát, maradjunk annyiban, ha az Arsenal szerez így gólt, tele van sírva minden.
r.baggio
Poloska vagyok.
2 hónapja
Dibusz a BHA kapusa? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Közeli kamerán csak én látom iszonyatosan pirosban a képet?Nem, mi is
Nomac
2 hónapja
Közeli kamerán csak én látom iszonyatosan pirosban a képet?
2 hónapja
Melyik agyatlan barom már megint a videobíró...Edit: Darren England az, nincs több kérdés
Szerkesztette: slowmotion
2 hónapja
az mi talpalás volt?!lap se lesz b+?
2 hónapja
nyilván megsérült Gomezmondjuk lehet megnéztem volna Ramsayt a helyén
2 hónapja
tudom hogy geciség, de sajnos még élesen él bennem az emlékhuhh, Allison mit védett??Előtte Minteh mi labdát adott
Negritis, a vajda
zacknorb
instant az jutott eszembe hogy Dibusznál ez sima gól
2 hónapja
huhh, Allison mit védett??Előtte Minteh mi labdát adott
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
2 hónapja
huhh, Allison mit védett??
2 hónapja
Pedig A legjobb kapus korban volt amikor görögből elküldték/drukkoltamKár hogy Megyerinek nem volt jó sajtósa, meg sosem akart helyezkedni, szerintem kiváló kapus, ma ha nem ő véd, 5-2 a nyíregynek. Debrecenben is nagyon jól védett, sajnálom hogy ilyen Demjének meg Szappanosok helyett nem volt sosem ő a kiválasztott.big up.
Illetve emberileg is ritka jó arc.
JC6 (Mr. Miele)
sztem is underrated volt.
gorogben ev kapusa, bl szereplo aztan sehol semmi behivo.
YoungZeeZee
Hrutka volt akkor az ügynöke.
És nem állt be Király búcsúmeccsén félidőben?
zacknorb
Neki
2 hónapja
Kár hogy Megyerinek nem volt jó sajtósa, meg sosem akart helyezkedni, szerintem kiváló kapus, ma ha nem ő véd, 5-2 a nyíregynek. Debrecenben is nagyon jól védett, sajnálom hogy ilyen Demjének meg Szappanosok helyett nem volt sosem ő a kiválasztott.big up.
Illetve emberileg is ritka jó arc.
JC6 (Mr. Miele)
sztem is underrated volt.
gorogben ev kapusa, bl szereplo aztan sehol semmi behivo.
YoungZeeZee
Hrutka volt akkor az ügynöke.
És nem állt be Király búcsúmeccsén félidőben?
Poloska vagyok.
2 hónapja
Nem ismerek egy BHA játékost sem, és semmi rasszizmus nincs abban hogy néger, összesen van vagy 2 ránézésre a csapatukban ahogy nézem a könnyebb beazonosítás miatt nem fogok Google rákeresniAz a barom néger védő a saját szögletzászlóról berúgta a kapu elé gyertyában hogy jól lehessen rá helyezkedni. Nem kap érte dícséretet 😂✌️sztem a rasszista jelző teljesen felesleges, a barom leírta tökéletesen hogy mit csinált
ozibozi
hogy miért akart oda arról fingom sincs, de Gomez sztem meglepően jó megoldást választott
edit:
Minteh nem is védő hanem támadó, ez nem menti fel ettől még
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ozibozi