Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Az a barom néger védő a saját szögletzászlóról berúgta a kapu elé gyertyában hogy jól lehessen rá helyezkedni. Nem kap érte dícséretet 😂✌️sztem a rasszista jelző teljesen felesleges, a barom leírta tökéletesen hogy mit csinált
ozibozi
hogy miért akart oda arról fingom sincs, de Gomez sztem meglepően jó megoldást választott
edit:
Minteh nem is védő hanem támadó, ez nem menti fel ettől még
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
YoungZeeZee
9 511
Kár hogy Megyerinek nem volt jó sajtósa, meg sosem akart helyezkedni, szerintem kiváló kapus, ma ha nem ő véd, 5-2 a nyíregynek. Debrecenben is nagyon jól védett, sajnálom hogy ilyen Demjének meg Szappanosok helyett nem volt sosem ő a kiválasztott.big up.
Illetve emberileg is ritka jó arc.
JC6 (Mr. Miele)
sztem is underrated volt.
gorogben ev kapusa, bl szereplo aztan sehol semmi behivo.
2 hónapja
Az a barom néger védő a saját szögletzászlóról berúgta a kapu elé gyertyában hogy jól lehessen rá helyezkedni. Nem kap érte dícséretet 😂✌️
2 hónapja
Hugo <3tudunk ilyet is b+?
2 hónapja
Liverpool: Alisson, Gomez, Van Dijk, Konate, Kerkez, Wirtz, Szoboszlai, Mac Allister, Jones, Ekitike, Gravenberch.Gyors volt
Subs: Mamardashvili, Woodman, Isak, Salah, Chiesa, Robertson, Ramsay, Ngumoha, Lucky
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
2 hónapja
Liverpool: Alisson, Gomez, Van Dijk, Konate, Kerkez, Wirtz, Szoboszlai, Mac Allister, Jones, Ekitike, Gravenberch.Subs: Mamardashvili, Woodman, Isak, Salah, Chiesa, Robertson, Ramsay, Ngumoha, Lucky
2 hónapja
Kár hogy Megyerinek nem volt jó sajtósa, meg sosem akart helyezkedni, szerintem kiváló kapus, ma ha nem ő véd, 5-2 a nyíregynek. Debrecenben is nagyon jól védett, sajnálom hogy ilyen Demjének meg Szappanosok helyett nem volt sosem ő a kiválasztott.Illetve emberileg is ritka jó arc.
2 hónapja
Na a Laci is 2-1-re nyert, remélem az Atleti is
Poloska vagyok.
2 hónapja
A vendég csapatLaci 2valaki tuti az over 3,5 piros lapra fogadott nagy tétben 😀
bundás Szkanderbég 0
zacknorb
Löfli
Mind2 csapat szerez gólt és 2.5 gól fölé, meg 3.5 piros fölé.
Poloska vagyok.
2 hónapja
It doesn't get much more Sunday League than this. 😂 pic.twitter.com/C1fiixpc73
— Sunday League (@SundayShoutsFC) December 13, 2025
2 hónapja
Laci 2valaki tuti az over 3,5 piros lapra fogadott nagy tétben 😀
bundás Szkanderbég 0
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Laci 2Nincs ennek még vége, amúgy meg alamizsna 😄🤮
bundás Szkanderbég 0
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Laci 2bundás Szkanderbég 0
Poloska vagyok.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 511
van olyan app amin lehet meccseket nezni?regeb volt a holla vagy mi,de az mar nincd.
3 hónapja
Szánalom.huAmikor kiszoptak a postásoktól akkor nem láttam ilyen posztot
A kutyatovi kommunikáció újabb csúcsa.
zacknorb
remontada
Mondom ezt Fradi szurkolóként
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Amikor kiszoptak a postásoktól akkor nem láttam ilyen posztot
zacknorb
3 hónapja
OFF: Ugyanilyen Best of Kubit várok április 13-án: ON
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Skarke. Mikor máskor kell meg megrugni az első gólt, ha nem ilyen meccsen. 😀Mekkora győzelem lesz ez. Mindig topcsapattal kene játszania a Berlinnek, lehet akkor jobban állnának.
„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
Salah a hétvégi meccs keretében.a "vicces" hogy ugye jövő héten megy ANKra
ozibozi
3 hónapja
Salah a hétvégi meccs keretében.
3 hónapja
Poloska vagyok.
3 hónapja
Olyan ajánlatot kapott Varga Fraditól amit még senki. Most több esélye van annak, hogy marad.Miert ne vennem? Ebben a beteg hazai futballvilagban annyi oriasi blodseg van, hogy egy ujabb nem is lepne meg. Foleg, ha a Fradi vezetesevel kapcsolatos. 😃kíváncsi voltam mennyire veszed komolyan az eleve totálblőd felvetésem xdCsak ez nem igazan jarhato ut, mert sokkal de sokkal tobbet keresne a szaudiaknal, nem veletlen, hogy menne. Azt a penzt kifizetni a Fradinak, felboritana az oltozot, de mellette szerintem a koltsegvetes is megerezne azert. Onnantol verne a csapat fele az asztalt, hogy ok is tobb penzt akarnak, ezeket a fizeteseket meg a Fradi nem birja el. Egyik vagy masik miatt azert lenne feszultseg szerintem.Inkabb az lesz itt a kerdes, hogy ha az arabok komolyan gondoljak Varga megszerzeset es a telen sem tagitanak, mi lesz a Fradival, hogy oldja meg ezt? Mert ez a csapat Varga nelkul nem egyszer hulladek, nem lesz, aki kihuzza oket a szarbol. Marpedig ot viszont nehez lesz ugy itt tartani, hogy Hajnal megigerte neki, hogy elengedi, aztan ezt nem igazan akarja tartani. Mert abbol meg haboru lesz.vargát sem a szaúdi klíma vonzza annyira. szépen megemelik kicsit a fizetését, pont amennyit az abroszosoknál kapna és win-win
Stez
fake.id
Stez
fake.id
Stez
3 hónapja
Miert ne vennem? Ebben a beteg hazai futballvilagban annyi oriasi blodseg van, hogy egy ujabb nem is lepne meg. Foleg, ha a Fradi vezetesevel kapcsolatos. 😃kíváncsi voltam mennyire veszed komolyan az eleve totálblőd felvetésem xdCsak ez nem igazan jarhato ut, mert sokkal de sokkal tobbet keresne a szaudiaknal, nem veletlen, hogy menne. Azt a penzt kifizetni a Fradinak, felboritana az oltozot, de mellette szerintem a koltsegvetes is megerezne azert. Onnantol verne a csapat fele az asztalt, hogy ok is tobb penzt akarnak, ezeket a fizeteseket meg a Fradi nem birja el. Egyik vagy masik miatt azert lenne feszultseg szerintem.Inkabb az lesz itt a kerdes, hogy ha az arabok komolyan gondoljak Varga megszerzeset es a telen sem tagitanak, mi lesz a Fradival, hogy oldja meg ezt? Mert ez a csapat Varga nelkul nem egyszer hulladek, nem lesz, aki kihuzza oket a szarbol. Marpedig ot viszont nehez lesz ugy itt tartani, hogy Hajnal megigerte neki, hogy elengedi, aztan ezt nem igazan akarja tartani. Mert abbol meg haboru lesz.vargát sem a szaúdi klíma vonzza annyira. szépen megemelik kicsit a fizetését, pont amennyit az abroszosoknál kapna és win-win
Stez
fake.id
Stez
fake.id
3 hónapja
kíváncsi voltam mennyire veszed komolyan az eleve totálblőd felvetésem xdCsak ez nem igazan jarhato ut, mert sokkal de sokkal tobbet keresne a szaudiaknal, nem veletlen, hogy menne. Azt a penzt kifizetni a Fradinak, felboritana az oltozot, de mellette szerintem a koltsegvetes is megerezne azert. Onnantol verne a csapat fele az asztalt, hogy ok is tobb penzt akarnak, ezeket a fizeteseket meg a Fradi nem birja el. Egyik vagy masik miatt azert lenne feszultseg szerintem.Inkabb az lesz itt a kerdes, hogy ha az arabok komolyan gondoljak Varga megszerzeset es a telen sem tagitanak, mi lesz a Fradival, hogy oldja meg ezt? Mert ez a csapat Varga nelkul nem egyszer hulladek, nem lesz, aki kihuzza oket a szarbol. Marpedig ot viszont nehez lesz ugy itt tartani, hogy Hajnal megigerte neki, hogy elengedi, aztan ezt nem igazan akarja tartani. Mert abbol meg haboru lesz.vargát sem a szaúdi klíma vonzza annyira. szépen megemelik kicsit a fizetését, pont amennyit az abroszosoknál kapna és win-win
Stez
fake.id
Stez