Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Nem volt hiábavaló, hogy írtam. Befostak.Időben szeretném figyelmeztetni az UEFA-t: ha a RM továbbmegy, akkor a későbbiekben rám ne számítsanak nézőként.Óriási veszteség lenne ez nekik. 😀
nagylaza, főpohárnok
Toca
2 hónapja
Kiuti egymast a ket nagy, a masik agon meg a fellabuak dontoznek. Xd
2 hónapja
Az igazi foci a BM-PSG lesz./döntőt érdemelne mindkettő
2 hónapja
Azert az elegge gatya h ez az ArsenalEgy golt tudott loni 180 perc alatt a Sportingnak
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
a párharc előtt azt mondtam sima Bayern, ahhoz képest túlteljesített a Real, de egész éves forma alapján jusson tovább a Bayern én ezt mondtam a párharc előttAtleti lehet szétundormányoskodja az egészet és megnyerik
2 hónapja
Fuh az az Atleti - Arsenal elődöntő. Két 0-0 után, büntivel megy az egyik tovább 2-1el.Mi lesz azokon a meccseken mindenegyes szogletnel …
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Igen Vininel is hianyzott a plusz, valamint Mbappe is kihagyott 2-3 magy helyzetet.Sajnalom a realt, oszintrn szolva ez a parharc mindket meccsen jobb birokat erdemelt volna.Szerintem szarul látod.
Oszinten szolva mindket meccsen ket olyam biroi dontes (nem
Megadott tizi meg a piros) szuletett a Bayern javara ami nagyban befolyasolta hacsaknem eldontotte a tovabbjutast.
csebi
Vini -1 volt mindkét meccsen, már az is csoda hogy eddig húztuk 😀
Mondjuk azt sajnálom, hogy fullra úgy jön le, hogy Camavingán ment el, pedig végig jobb volt a Bayern, és sztem nem azon múlt.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Fuh az az Atleti - Arsenal elődöntő. Két 0-0 után, büntivel megy az egyik tovább 2-1el.
2 hónapja
Ez a mostani tavaszi Bayern 10-ből 5-6 x megveri ezt a Realt a többi döntetlen meg bukó, annyival jobb csapat
2 hónapja
Jobb volt a Bayern két meccsen. Pont.Ugy mondanam h elso meccsen kb az elso 60 percig, a masodik meccsen meg a 60. Perctol.
KeyG
Tobbi Reale volt, nagyjabol egyenlo volt a parharc
2 hónapja
Sajnalom a realt, oszintrn szolva ez a parharc mindket meccsen jobb birokat erdemelt volna.Szerintem szarul látod.
Oszinten szolva mindket meccsen ket olyam biroi dontes (nem
Megadott tizi meg a piros) szuletett a Bayern javara ami nagyban befolyasolta hacsaknem eldontotte a tovabbjutast.
csebi
Vini -1 volt mindkét meccsen, már az is csoda hogy eddig húztuk 😀
Mondjuk azt sajnálom, hogy fullra úgy jön le, hogy Camavingán ment el, pedig végig jobb volt a Bayern, és sztem nem azon múlt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
sose gondoltam volna hogy az általam 3 leginkább "utált" csapatra (Bayern, PSG, Atleti,) egyszer azt fogom mondani hogy nyerjèk ők mint az Arsenal
2 hónapja
Jobb volt a Bayern két meccsen. Pont.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Meglepő, hogy a végén nem omlottunk össze és a kontra most nekünk pattant jól.De ezt a sporit pálya közelébe ne engedjék legközelebb
2 hónapja
Sajnalom a realt, oszintrn szolva ez a parharc mindket meccsen jobb birokat erdemelt volna.Oszinten szolva mindket meccsen ket olyam biroi dontes (nem
2 hónapja
Pedig az Inter fizetett le mindent, csak megúszták.2006-os vicc volt a "Juve a bírókat fizette le, a Milan a partjelzőket, az Inter a labdaszedőket"Az érhető, az Inter szeret fizetni a bíróknak.Szlovén bíró BL negyedöntőben? Ilyen nagy név csak ma nagyon rossz napja volt?Tavaly o ejtette ki a Bayernt az Inter ellen ugyanigy negyeddontoben
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
2 hónapja
2006-os vicc volt a "Juve a bírókat fizette le, a Milan a partjelzőket, az Inter a labdaszedőket"Az érhető, az Inter szeret fizetni a bíróknak.Szlovén bíró BL negyedöntőben? Ilyen nagy név csak ma nagyon rossz napja volt?Tavaly o ejtette ki a Bayernt az Inter ellen ugyanigy negyeddontoben
Sixo
csebi
Sixo
2 hónapja
Igen 2-2re.A 2. legjobb bajor eldönti.jah a legjobb egyenlített
Sixo
Negritis, a vajda
2 hónapja
Sima liba
2 hónapja
Bejött a papírforma, jobb volt a Bayern, remélem meg is nyerik a serleget.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
A 2. legjobb bajor eldönti.jah a legjobb egyenlített
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Na menjna picsaba
2 hónapja
ez mondjuk szép volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!