Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
A Tottenhamet el is kaphatják a törökök ja jó napot fognak kiA Csirkék megégnek az isztambuli pokolban?
ozibozi
2 hónapja
azert nem lofos penzek voltak azok 😊Szegény Kubatov!Oke, de mondjuk a Fradi a magyar bajnoksag legjobbjait, kesz jatekosokat akar elhozni lofos penzert, majd hisztizik, hogy nem kap, mig a tobbi csapat igazabol fiatalokat adogat el jo penzert. Most gondolj bele, hogy a Fradiban a 18 eves VItalyos hany evig nem kerulne a csapat kozelebe sem? Mas csapatok szamara ertekesek a nagy potenciallal rendelkezo fiatalok, mert ok a jovobe fektetnek, a Fradinak viszont nem ertekesek, mert ok a jelenben gondolkoznak csakis, az nem opcio, aki nem nyujt azonnali segitseget, es akit fejleszteni kell. A Fradi a magyar foci Chris Ballardja. 😀
Neki nem adnak el 5 millióért 4 játékost, csúnya nyugati csapatok meg simán vesznek már a magyar bajnokságból 2 millióért.
Vitályos után Diego Borges is kb. ennyiért távozhat.
zacknorb
Stez
2 hónapja
Ilyenért a csocsóasztal alatt is át kellett kúszni, nemhogy focipályánIlyenekért a ligetben egy pofon jártMeccs végén fizette a sört az illető mindenkinek
ozibozi
warr_b
2 hónapja
kellene egy harmadik mert kurvara nem hianyzik ebben a menetrendben egy hosszabbitas is.
2 hónapja
Firenzében KL-ből is kiakarnak esniLe lett cserébe a kapus, csak a számokat néztem, de az alapján a Fior legjobbja volt. És nem, nem a random generated ratinget néztem.
remontada
Poloska vagyok.
2 hónapja
Nem. Ideny vegen jar le asszem az ido, mikortol lehet igenyelni az allampolgarsagot.Hát ez lehet season ending Csöpinek, így klasszik Fradi vibe-ként csak a kapus magyar.Zacsi nem magyar már?
zacknorb
csebi
2 hónapja
Firenzében KL-ből is kiakarnak esni
2 hónapja
www.facebook.com/share/1JVadfS35P/Én nagyon jót röhögtem… de a kommentek siralmasak
Ez egészen zseniális, ott valaki kapjon fizuemelést.
És még a Schön Szabi nőzik a DVSC balhé helyett is bennevan.
zacknorb
2 hónapja
Hát ez lehet season ending Csöpinek, így klasszik Fradi vibe-ként csak a kapus magyar.Zacsi nem magyar már?
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Hát ez lehet season ending Csöpinek, így klasszik Fradi vibe-ként csak a kapus magyar.
Poloska vagyok.
2 hónapja
olvasva a kommenteket csak neked tetszik 😊
2 hónapja
Ez egészen zseniális, ott valaki kapjon fizuemelést.
És még a Schön Szabi nőzik a DVSC balhé helyett is bennevan.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Szegény Kubatov!Oke, de mondjuk a Fradi a magyar bajnoksag legjobbjait, kesz jatekosokat akar elhozni lofos penzert, majd hisztizik, hogy nem kap, mig a tobbi csapat igazabol fiatalokat adogat el jo penzert. Most gondolj bele, hogy a Fradiban a 18 eves VItalyos hany evig nem kerulne a csapat kozelebe sem? Mas csapatok szamara ertekesek a nagy potenciallal rendelkezo fiatalok, mert ok a jovobe fektetnek, a Fradinak viszont nem ertekesek, mert ok a jelenben gondolkoznak csakis, az nem opcio, aki nem nyujt azonnali segitseget, es akit fejleszteni kell. A Fradi a magyar foci Chris Ballardja. 😀
Neki nem adnak el 5 millióért 4 játékost, csúnya nyugati csapatok meg simán vesznek már a magyar bajnokságból 2 millióért.
zacknorb
Szerkesztette: Stez
2 hónapja
2 hónapja
Szegény Kubatov!Mondjuk a Zete full pénzmosoda fél éve, de rá se ránts😃
zacknorb
Innen 6 meccs után giga összegért visznek játékost 😅
2 hónapja
Szegény Kubatov!kellene vmi szabalymodositas, hogy minden jatekos a magyar bajnoksagban kvazi RFA a teljes szerzodese alatt, es ha eladasra kerulnek akkor a Fradi azokat a felteteleket matchelheti.
zacknorb
tenyleg kezd ez mar verlazito lenni, szegeny elnok ur ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Szegény Kubatov! Neki nem adnak el 5 millióért 4 játékost, csúnya nyugati csapatok meg simán vesznek már a magyar bajnokságból 2 millióért.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Atlético Madrid vagy Galatasaray. Nem ez lesz a kedvenc BL párharcom, bármelyiket is kapjuk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Ave Galata!Ujabb kutya csapat out. 😀
2 hónapja
YoungZeeZee
9 637
pusztan az eredmenyeket nezve es kommenteket a galata meccsrol.a juve megerdemelte volna,hulladek a galata stb...
de azert toltak egy 5-2 isztambulban.vagy az bunda volt?
het golt vagtak osszesen
2 hónapja
telex.hu/sport/2026/02/25/bodo-glimt-norveg-focicsoda-knutsen-mannsverk"Kultúrát nem lehet venni" - ezt kiírnám a Puskás Akadémia fölé.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
telex.hu/sport/2026/02/25/bodo-glimt-norveg-focicsoda-knutsen-mannsverk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Kis szerencsével a Bodo és a Galata is a 8 közé kerülhetne.A Tottenhamet el is kaphatják a törökök ja jó napot fognak kiA Spurs szerintem a top16 jelenleg legszarabb csapata.
ozibozi
zacknorb
2 homlokegyenest másik szisztéma és üzenet.