Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya
Azert valljuk be, ritkan latott mazlifaktor a Fradi El idenye sorsolast tekintve, hogy mindig kb. a leheto legbaratibb ellenfeleket kaptak a kiemelesek meg a lehetseges csapatok kozul. Fortuna az alkesszel van. Xd
Stez
Utána a Pana - Betis is viszonylag baráti.
Dzsokijuing
A lehetőségekhez képest.
Tartom hogy hatalmas bravúr lenne már a Braga kiejtése is.

Poloska vagyok.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 773 — Saturday Night Lights
Azert valljuk be, ritkan latott mazlifaktor a Fradi El idenye sorsolast tekintve, hogy mindig kb. a leheto legbaratibb ellenfeleket kaptak a kiemelesek meg a lehetseges csapatok kozul. Fortuna az alkesszel van. Xd
Stez
Utána a Pana - Betis is viszonylag baráti.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 365 — Whoops, looks like something went wrong.

2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 472 — LIGHTS OUT!
Alsó ági Spurs - Bodő elődöntőt adom.

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 601 — Lucas Scott
Arsenal jól járt, a bal alsó ág kemény, City, Reál és Bayernből 1 lehet ott az elődöntőben csak.

Az egyik oldalra a Barca-Arsenal elődöntőt be is lehet írni
alatriste
azt lehetett tudni, hogy hiaba elso ket kiemelt az Arsenal-Bayern, vmeik meg fogj szivni a gyengelkedo Real miatt.
de alapvetoen nemhogy a 8 kozott, mar a 16 kozott sem igazan lehetne konnyu sorsolas. nyilvan az Arsenal jol jart a Bodo/Sporting parossal a kovetkezo korben, de a tobbieknek itt a BL.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja

Poloska vagyok.
2 hónapja
YoungZeeZee 9 637
orulunk itt az ftc menetelesenem
kozben ciprus 2 csapatos lesz a blben 27-tol.
egy millio lakosu orszagrol beszelunk.nincs nagy tamogatas az allam reszerol.....
2 hónapja
Fradi-Braga
Elv az idegenbeli meccs szerda délután.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 173 — The Mathematician
faszom ...

Liverpool’s Florian Wirtz set to miss West Ham game with back injury, timeframe for return uncertain

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 357 — je suis poloska
Arsenal jól járt, a bal alsó ág kemény, City, Reál és Bayernből 1 lehet ott az elődöntőben csak.

alatriste
Mondjuk a kupában múlt héten 4-0-ra verte az Atleti a Barcát.
Realnak ha a City ellen sikerülne is a csoda (amit amúgy kétlek), a Bayern úgyis végállomás lesz, teljesen más kávéház a München.

Azt meg továbbra sem értem, hogy miért nem lehet NFL PO módjára lebonyolítani az egyenes kiesést, és miért kell sorsolgatni.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja

alatriste
Mind2 elég kórház, azt azért nem írnám be.
Plusz nézzük meg, idén a Barca 1 rangadót nyert eddig.

Azt tartom, hogy az az ág fix Arsenal döntő

Poloska vagyok.
2 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
2 hónapja
gyurczi New York Giants 2 676 — Giants fan
Megint nagy a különbség a két ág között...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
Arsenalnak a döntő kötelező innen

Poloska vagyok.
2 hónapja

Poloska vagyok.
2 hónapja
Bayern-Atalanta
Arsenal-Kusen

Poloska vagyok.
2 hónapja
Galata-Pool
Atleti-Spurs

Poloska vagyok.
2 hónapja
Chelsea-PSG
Barca-Újkastély

Poloska vagyok.
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 347
Szánalmas

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
City-Real nyilván xd
Így Bodo-Sporting

Poloska vagyok.
2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 645 — Sworn to the Dark
EL TOP 16.
ezt mondjuk magyarazni nem kell.
Kenny
Bobby megcsinalta ...
csebi
a gatyás?

built for this shit

2 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 365 — Whoops, looks like something went wrong.
Magyarok vagyunk nem angolok, itt nem ugy megy
Stez
Pedig amióta Rossi a szövkap pont ugyanannyi EB-t, VB-t nyertünk, mint az angolok, egymás ellen meg 4 meccsből kétszer megvertük őket egy remi és egy vereség mellett.
Őszentsége Sobri Jóska
Es nekunk is van zsinorban ket Eb ezustermunk az elozo tornakrol Rossival, meg 1 milliardot ero keretunk? Na, jo tudni.

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 601 — Lucas Scott
EL TOP 16.
ezt mondjuk magyarazni nem kell.
Kenny
Bobby megcsinalta ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
Csopi keresztszalag.