Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
tulajdonosi körképwww.facebook.com/share/1873usNQFE/?mibextid=wwXIfr
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
orulunk itt az ftc menetelesenemDe nem is ciprusiakkal van tele a csapatok zöme...
kozben ciprus 2 csapatos lesz a blben 27-tol.
egy millio lakosu orszagrol beszelunk.nincs nagy tamogatas az allam reszerol.....
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Őőő de. Az arab/orosz olajpénz nem politika? A Barca-Reàl kettős kivételes helyzete, az egymással szembeni sérelmek a spanyoloknàl nem mèlyen politikai évtizedek óta? Most akkor Berlusconit meg az olasz focit, ami a korrupció és a politikai összefonódások elképesztő együttállása volt évtizedes viszonylatban, ne is boncolgassuk. A németeknél aláírom, hogy a bonyolult csapat-tulajdonlási helyzetek miatt egy tisztább rendszer van, de hogy ne fonódott volna nagyon -nagyon szorosan össze a foci elit (értelmetlen a pártpolitika-kitétel, mert a politikát pártok csinálják) Európa nagy részèn a politikai elittel, hát ennek tagadása inkább megmosolyogtató. Érdemes nem mindent OV/fidesz fikszáción keresztül értelmezni és kijöhet más megoldás is, minthogy OV minden rosszak fel és kitalálója.Javaslom, ne keverd az emberi jogok melletti kiállást a pártpolitikával. Azt, hogy Európában sehol nem fonódott össze ennyire a sport (főleg a foci) a pártpolitikával, nyugodtan tekinthetjük ténynek. Orbán mentegetése, hogy "máshol is ez van". A faszt van így máshol.Szóval te tekintesz csak nagyon magyar specifikusan erre, és két véglet van, ez meg a semmi.Ne viccelődjünk már... Mutass nekem még egy országot, ahol közvetítés alatt politikai reklám megy. Lásd: "nemzeti petíció" a jobb felső sarokban. Tudsz említeni még egy európai politikust, aki a falujában stadiont épített és közpénzen gründolt magának első osztályú csapatot? (Ja, természetesen a stadiont is közpénzen.) Nem sorolom a többit.Minden egyes országban, minden egyes időben része volt a politika a sportnak, midőn mindkettő szerves része az életnek. Ez olyan, mint elvárni a sportolóktól hogy ne foglalkozzanak mással, csak teljesítsenek, ez is hatalmas tévedés.Már miért ne lenne különválasztható? Rossz országban szocializálódtál.Ez mondjuk szerintem a legnagyobb álszent baromság. Különválaszthatatlan a kettő.Amúgy tényleg nem kéne.🙂Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
Történik mindez a "Fidesz fővárosában".
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Nem, a politika a sportban témában ugyanúgy bennevan a térdelés, a melegekért és a rasszizmus elleni kiállás, az államok éltal tulajdonolt topclubbok, a gaboni válogatott teljes beszűntetése...
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
De, mindenhol így van, hiszen a sportnak és a politikának van egy óriási közös metszete, a pénz, a gazdaság.Javaslom, ne keverd az emberi jogok melletti kiállást a pártpolitikával. Azt, hogy Európában sehol nem fonódott össze ennyire a sport (főleg a foci) a pártpolitikával, nyugodtan tekinthetjük ténynek. Orbán mentegetése, hogy "máshol is ez van". A faszt van így máshol.Szóval te tekintesz csak nagyon magyar specifikusan erre, és két véglet van, ez meg a semmi.Ne viccelődjünk már... Mutass nekem még egy országot, ahol közvetítés alatt politikai reklám megy. Lásd: "nemzeti petíció" a jobb felső sarokban. Tudsz említeni még egy európai politikust, aki a falujában stadiont épített és közpénzen gründolt magának első osztályú csapatot? (Ja, természetesen a stadiont is közpénzen.) Nem sorolom a többit.Minden egyes országban, minden egyes időben része volt a politika a sportnak, midőn mindkettő szerves része az életnek. Ez olyan, mint elvárni a sportolóktól hogy ne foglalkozzanak mással, csak teljesítsenek, ez is hatalmas tévedés.Már miért ne lenne különválasztható? Rossz országban szocializálódtál.Ez mondjuk szerintem a legnagyobb álszent baromság. Különválaszthatatlan a kettő.Amúgy tényleg nem kéne.🙂Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Nem, a politika a sportban témában ugyanúgy bennevan a térdelés, a melegekért és a rasszizmus elleni kiállás, az államok éltal tulajdonolt topclubbok, a gaboni válogatott teljes beszűntetése...
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
A szaúdi sportwashing is politika, az Aranycsapat is az volt, a szponzorációk, a városi klubok támogatásai egész Európa szerte, a SB győztesek Fehér házi parádéja, a nemzeti válogatottak meccsein parádéző politikusok, az egyéni sportolók közéleti megnyilvánulásai, sorolhatnánk a végtelenségig.
Ha a politikát ravaszul pártpolitikává nevezed át, akkor meg nem az alapállítással vitatkozol, hanem állítasz magadnak egy szalmabábot, ami ellen érvelhetsz.
2 hónapja
Csau?Ne viccelődjünk már... Mutass nekem még egy országot, ahol közvetítés alatt politikai reklám megy. Lásd: "nemzeti petíció" a jobb felső sarokban. Tudsz említeni még egy európai politikust, aki a falujában stadiont épített és közpénzen gründolt magának első osztályú csapatot? (Ja, természetesen a stadiont is közpénzen.) Nem sorolom a többit.Minden egyes országban, minden egyes időben része volt a politika a sportnak, midőn mindkettő szerves része az életnek. Ez olyan, mint elvárni a sportolóktól hogy ne foglalkozzanak mással, csak teljesítsenek, ez is hatalmas tévedés.Már miért ne lenne különválasztható? Rossz országban szocializálódtál.Ez mondjuk szerintem a legnagyobb álszent baromság. Különválaszthatatlan a kettő.Amúgy tényleg nem kéne.🙂Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
asszem kösz wolves?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Oké, akkor olvasd el az eredeti állítást, mert abban egy szó sem volt pártpolitikáról.Javaslom, ne keverd az emberi jogok melletti kiállást a pártpolitikával. Azt, hogy Európában sehol nem fonódott össze ennyire a sport (főleg a foci) a pártpolitikával, nyugodtan tekinthetjük ténynek. Orbán mentegetése, hogy "máshol is ez van". A faszt van így máshol.Szóval te tekintesz csak nagyon magyar specifikusan erre, és két véglet van, ez meg a semmi.Ne viccelődjünk már... Mutass nekem még egy országot, ahol közvetítés alatt politikai reklám megy. Lásd: "nemzeti petíció" a jobb felső sarokban. Tudsz említeni még egy európai politikust, aki a falujában stadiont épített és közpénzen gründolt magának első osztályú csapatot? (Ja, természetesen a stadiont is közpénzen.) Nem sorolom a többit.Minden egyes országban, minden egyes időben része volt a politika a sportnak, midőn mindkettő szerves része az életnek. Ez olyan, mint elvárni a sportolóktól hogy ne foglalkozzanak mással, csak teljesítsenek, ez is hatalmas tévedés.Már miért ne lenne különválasztható? Rossz országban szocializálódtál.Ez mondjuk szerintem a legnagyobb álszent baromság. Különválaszthatatlan a kettő.Amúgy tényleg nem kéne.🙂Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
2 hónapja
Javaslom, ne keverd az emberi jogok melletti kiállást a pártpolitikával. Azt, hogy Európában sehol nem fonódott össze ennyire a sport (főleg a foci) a pártpolitikával, nyugodtan tekinthetjük ténynek. Orbán mentegetése, hogy "máshol is ez van". A faszt van így máshol.Szóval te tekintesz csak nagyon magyar specifikusan erre, és két véglet van, ez meg a semmi.Ne viccelődjünk már... Mutass nekem még egy országot, ahol közvetítés alatt politikai reklám megy. Lásd: "nemzeti petíció" a jobb felső sarokban. Tudsz említeni még egy európai politikust, aki a falujában stadiont épített és közpénzen gründolt magának első osztályú csapatot? (Ja, természetesen a stadiont is közpénzen.) Nem sorolom a többit.Minden egyes országban, minden egyes időben része volt a politika a sportnak, midőn mindkettő szerves része az életnek. Ez olyan, mint elvárni a sportolóktól hogy ne foglalkozzanak mással, csak teljesítsenek, ez is hatalmas tévedés.Már miért ne lenne különválasztható? Rossz országban szocializálódtál.Ez mondjuk szerintem a legnagyobb álszent baromság. Különválaszthatatlan a kettő.Amúgy tényleg nem kéne.🙂Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
2 hónapja
Szóval te tekintesz csak nagyon magyar specifikusan erre, és két véglet van, ez meg a semmi.Ne viccelődjünk már... Mutass nekem még egy országot, ahol közvetítés alatt politikai reklám megy. Lásd: "nemzeti petíció" a jobb felső sarokban. Tudsz említeni még egy európai politikust, aki a falujában stadiont épített és közpénzen gründolt magának első osztályú csapatot? (Ja, természetesen a stadiont is közpénzen.) Nem sorolom a többit.Minden egyes országban, minden egyes időben része volt a politika a sportnak, midőn mindkettő szerves része az életnek. Ez olyan, mint elvárni a sportolóktól hogy ne foglalkozzanak mással, csak teljesítsenek, ez is hatalmas tévedés.Már miért ne lenne különválasztható? Rossz országban szocializálódtál.Ez mondjuk szerintem a legnagyobb álszent baromság. Különválaszthatatlan a kettő.Amúgy tényleg nem kéne.🙂Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ne viccelődjünk már... Mutass nekem még egy országot, ahol közvetítés alatt politikai reklám megy. Lásd: "nemzeti petíció" a jobb felső sarokban. Tudsz említeni még egy európai politikust, aki a falujában stadiont épített és közpénzen gründolt magának első osztályú csapatot? (Ja, természetesen a stadiont is közpénzen.) Nem sorolom a többit.Minden egyes országban, minden egyes időben része volt a politika a sportnak, midőn mindkettő szerves része az életnek. Ez olyan, mint elvárni a sportolóktól hogy ne foglalkozzanak mással, csak teljesítsenek, ez is hatalmas tévedés.Már miért ne lenne különválasztható? Rossz országban szocializálódtál.Ez mondjuk szerintem a legnagyobb álszent baromság. Különválaszthatatlan a kettő.Amúgy tényleg nem kéne.🙂Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Minden egyes országban, minden egyes időben része volt a politika a sportnak, midőn mindkettő szerves része az életnek. Ez olyan, mint elvárni a sportolóktól hogy ne foglalkozzanak mással, csak teljesítsenek, ez is hatalmas tévedés.Már miért ne lenne különválasztható? Rossz országban szocializálódtál.Ez mondjuk szerintem a legnagyobb álszent baromság. Különválaszthatatlan a kettő.Amúgy tényleg nem kéne.🙂Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
2 hónapja
Már miért ne lenne különválasztható? Rossz országban szocializálódtál.Ez mondjuk szerintem a legnagyobb álszent baromság. Különválaszthatatlan a kettő.Amúgy tényleg nem kéne.🙂Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
2 hónapja
Vagy igazabol zseni vagyok es tudtam, hogy ez fog tortenni, ugyhogy elismertem a mester munkassagat!Ez így még jobbThe Pinezits magic continues. xdMTK gól pillanatában írni ezt is szép xdd
Stez
zacknorb
zacknorb
2 hónapja
Ez mondjuk szerintem a legnagyobb álszent baromság. Különválaszthatatlan a kettő.Amúgy tényleg nem kéne.🙂Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ez így még jobbThe Pinezits magic continues. xdMTK gól pillanatában írni ezt is szép xdd
Stez
zacknorb
Poloska vagyok.
2 hónapja
Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"mintha nem emlékeznél rá, hogy tavaly a loki szurkolók szidták Felcsúton vagy Viktort vagy a Fideszt
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
The Pinezits magic continues. xdMTK gól pillanatában írni ezt is szép xdd
Stez
Poloska vagyok.
2 hónapja
Amúgy tényleg nem kéne.🙂Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
nagylaza, főpohárnok
warr_b
2 hónapja
Bárány Doni ez nem volt csúnya.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!"Nem kéne keverni a politikát a sporttal...!
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Loki-ultrák transzparense: "Élhető várost az akkugyárak helyett! Elég volt a városunk tönkretételéből!" Történik mindez a "Fidesz fővárosában".
2 hónapja
Benfica has suspended five club members for acts of “a racist nature” during their Champions League home match against Real Madrid on February 17.www.nytimes.com/athletic/7075745/2026/02/27/benfica-racism-fans-vinicius-suspended/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nyilvan nem a Fradi az eselyes, de egyaltalan nem akkora a kulonbseg azert atlagban. A Bragat negy-ot kiemelkedobb jatekos huzza fel, de egyebkent jo par jatekos van, aki amugy ha nem portugal lenne, akkor 8 millios ertek helyett lenne a fele a realis, mert egyebkent nem olyan jok azert.A lehetőségekhez képest.Azert valljuk be, ritkan latott mazlifaktor a Fradi El idenye sorsolast tekintve, hogy mindig kb. a leheto legbaratibb ellenfeleket kaptak a kiemelesek meg a lehetseges csapatok kozul. Fortuna az alkesszel van. XdUtána a Pana - Betis is viszonylag baráti.
Stez
Dzsokijuing
Tartom hogy hatalmas bravúr lenne már a Braga kiejtése is.
zacknorb
Raadasul amugy volt tavaly valami kurva ugyes 19 eves gyerekuk, akit meg a nyaron adtak el 30 milla korul. Az egesz selejtezoben, meg az El alapszakaszban ok is azert eleg maker sorsolast kaptak, szoval azert csalokak az eredmenyek.
Viszont ami valoszinuleg jo meccse teheti a Fradi ellenit, hogy amugy sokszor 3-4-3-aznak meg 4-3-3-aznak, Vicens Guadriola mellett dolgozott, ugyhogy allandoan mennek elore, nyomjak ki a csovon, ami belefer, es tudnak eleg szep focit jatszani.