Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 155 — Cowboys fan
Argentin meki új ajánlatok
McAlvarez
McFernandez
És

McAllister🤣

(nem vicc, teljesen komoly)
zacknorb
Na de miért egy skótról nevezték el?
Mikey
nem inkább egy chicagói amerikai feledékeny családról?
peach
sztem is a kopasz skót lesz ott a célpont
Negritis, a vajda
Vagy szólnak Alexisnek, hogy anyakönyveztesse át magát
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 021 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jól van, nagy nehezen, de megint nyert a Honvéd Mezőkövesden egy 6 pontos meccsen a feljutásért! Remélem a ZTE ellen is úgy harcolunk majd a kupadöntőért jövő héten, mint ma a 2. félidő nagy részében.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 967 — The Mathematician
McAlvarez
McFernandez
És

McAllister🤣

zacknorb
Mikey
peach
sztem is a kopasz skót lesz ott a célpont

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 973 — a new hope (again)
McAlvarez
McFernandez
És

McAllister🤣

zacknorb
Mikey

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 826
McAlvarez
McFernandez
És

McAllister🤣

zacknorb

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Amúgy az mekkora már h a PSG elhalasztotta a meccset a BL negyeddöntő miatt? Ezzel egyértelművé vált h a francia liga a legkeményebb
csebi
Legkeményebb? Pussy ligavezetés
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 645 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
McAlvarez
McFernandez
És

McAllister🤣

2 hónapja
YoungZeeZee 9 843
Megneztem a golokat - bayern real.
kb a feleben benne voltak a kapusok.
😀
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 946 — Lucas Scott
Amúgy az mekkora már h a PSG elhalasztotta a meccset a BL negyeddöntő miatt? Ezzel egyértelművé vált h a francia liga a legkeményebb

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Lens a parányi bajnoki cím esélyét még éppen életben tartotta a Touluse ellen. Bár a 13. percben már 2:0ra vezetett a Touluse, de nem sokkal később emberhátrányba kerültek. A második félidő hajrájában 30 perc alatt vágott 3at a Lens, a győztest a 91. percben szerezve. Egészen brutális statisztikát fociztak össze amíg fordítani próbáltak. A meccs végére 41 lövésük lett, ebből 27 a 2. félidőben. 13 lövés talált kaput.
Sixo
Sajna ezt az esèlyt megint elszúrjuk mint legutóbb.... pedig most nagyobb lehetőség lett volna rá 😔
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
A Lens a parányi bajnoki cím esélyét még éppen életben tartotta a Touluse ellen. Bár a 13. percben már 2:0ra vezetett a Touluse, de nem sokkal később emberhátrányba kerültek. A második félidő hajrájában 30 perc alatt vágott 3at a Lens, a győztest a 91. percben szerezve. Egészen brutális statisztikát fociztak össze amíg fordítani próbáltak. A meccs végére 41 lövésük lett, ebből 27 a 2. félidőben. 13 lövés talált kaput.

Szerkesztette: Sixo

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 645 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Coventry matematikailag is feljutott
2 hónapja
YoungZeeZee 9 843
 bordin.substack.com/p/a-magyar-sport-16-eve-elkoltottuk?utm_campaign=post-expanded-share&utm_medium=web&triedRedirect=true
2 hónapja
Úgy látom felszabadultak a fiúk, hogy megvolt az idei minimális cél is...a bentmaradás.🙂
zavi27
Mi ez a meccs xd
2 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 728 — Amerikai sportok rajongója
Úgy látom felszabadultak a fiúk, hogy megvolt az idei minimális cél is...a bentmaradás.🙂
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 588
Comonak úszott a BL
2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 037 — nabege2@yahoo.com
Rayo mit csinál?
zacknorb
továbbment 😊
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 588
Rayo mit csinál?
zacknorb
Betis?
2 hónapja
Rayo mit csinál?
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 373 — #NoStress
Nem tudom, miért hiszik azt az emberek, hogy azonnal minden pénz kimegy a sportból, 87. fejezet.
zacknorb
Azert azt ne gondold, hogy majd ezek a hataron tuli csapatok, mint a dac, a sepsi, a topolya meg tarsaik penzt fognak kapni. Lesz penz, de azt az orszagon belul osztjak el. Es oszinten, szerintem felhaborito is, hogy egy Topolya a magyar adokbol kap milliardokat meg uj stadiont. Az emlitett osszes kinti csapat sajat stadiont kapott peldaul, ami nem egyket milliard volt, az azon feluli penzekrol nem is beszelve.
Stez
Hááát... szerinted MP-ék hogyan fogjak kivenni a pénzt? Százezrével? Nem alaptalan az a mondás, hogy a politikus legjobb baratja a beton.
Egy stadion -ellentétben mondjuk egy bérlakásprogrammal- az senkinek nem sérti az érdekeit.
Őszentsége Sobri Jóska
Szoval MP lebontja ezeknek a csapatoknak az elmult par evben felepilt stadionjat, es felepit egy ujat nekik, hisz az nem feltuno.
Stez
Meglepne.
De valahogy megoldják azért.

2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 073 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem tudom, miért hiszik azt az emberek, hogy azonnal minden pénz kimegy a sportból, 87. fejezet.
zacknorb
Azert azt ne gondold, hogy majd ezek a hataron tuli csapatok, mint a dac, a sepsi, a topolya meg tarsaik penzt fognak kapni. Lesz penz, de azt az orszagon belul osztjak el. Es oszinten, szerintem felhaborito is, hogy egy Topolya a magyar adokbol kap milliardokat meg uj stadiont. Az emlitett osszes kinti csapat sajat stadiont kapott peldaul, ami nem egyket milliard volt, az azon feluli penzekrol nem is beszelve.
Stez
Hááát... szerinted MP-ék hogyan fogjak kivenni a pénzt? Százezrével? Nem alaptalan az a mondás, hogy a politikus legjobb baratja a beton.
Egy stadion -ellentétben mondjuk egy bérlakásprogrammal- az senkinek nem sérti az érdekeit.
Őszentsége Sobri Jóska
Szoval MP lebontja ezeknek a csapatoknak az elmult par evben felepilt stadionjat, es felepit egy ujat nekik, hisz az nem feltuno.

2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 373 — #NoStress
zacknorb
Stez

2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 073 — Whoops, looks like something went wrong.
zacknorb

Szerkesztette: Stez

2 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 539
 www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/ujabb-focicsapat-jovoje-lett-tema-a-valasztasok-utan-elmondom-amit-a-jatekosoknak-is-mondtam-mert-ok-is-kerdeztek
warr_b
Remélem bedől az összes. DAC, Sepsi, Topolya, Eszék, Lendva, Kassa, Brassó, Komárom, mindegyik.
Ezer milliárdokat vittek el innen.
Kösz Vitya.
JC6 (Mr. Miele)
én nem azt mondom, hogy dőljenek be, csak éljenek meg a piacról.
slowmotion
nem tudom amúgy itthon mi lenne a jó módszer
most minden pénzt kihúzni alóluk az nagyon durva lenne (bár igen, ez lenne a legjobb), de akkor olyan szintre süllyed az egész, hogy kb bohózatba fog fulladni az egész, mert tuti lesz legalább a 3 osztályban minimum 10 csapat aki nem fogja tudni befejezni a szezont
NB2
Viszont hosszu tavon ez lenne a jo megoldas. Errol linkeltem ket cikket par napja. Gyakorlatilag azzal, hogy ontottek az adoforintokat a foci elvonalaba, pont azt vettek ki belole, ami a lenyeg lett volna. Kivettek a versenysportbol a versenyt. Nem volt verseny, nem kellett teljesitmeny ahhoz, hogy jojjon a love, ez lett belole.

Nulla magyar focit neztem az elmult 20 evben, de lehet megneznek par meccset, ha bedolne az egesz es gyakorlatilag amator szintrol kene felepiteni piaci alapon. Hosszabb tavon messzebbre juthat az egesz, mint most.
2 hónapja
Alex Manninger, aki korábban a Liverpoolban is védett, 48 éves korában elhunyt.
Vonat elé hajtott...
Mikey
védeni nem védett, de a keretben volt. nyugodjék.