Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Isaknak elég lett volna 1 félidő is olyan erőtlen még
2 hónapja
Gapko passzoltelőtte meg Wirtz zseniális passzát hagyta ki amit nem tudom hogy sikerült
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Na, ha a karcagi narancsliget ma megveri otthon a Kecsót, megvan a feljutás.
2 hónapja
Gapko passzolt
2 hónapja
Világ legigazságtalanabb játéka hogy ez a rakás szar csapat tud vezetni
2 hónapja
ezért kár volt bekapcsolni ...oké hogy les, de mi a fasz van hátul megint?
Negritis, a vajda
2 hónapja
ezért kár volt bekapcsolni ...
2 hónapja
Na, Mamardashvili jól kezd. Viszont a csapat egyelőre csak keresi a labdát.elbambultam kicsit
Mikey
2 hónapja
Na, Mamardashvili jól kezd. Viszont a csapat egyelőre csak keresi a labdát.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Igen épp ezt találgatják hogy lehet 2 hónap meg 3-4 is …Ezzel mondjuk szerintem meg a vb-re sem lesz szazas Gnabry, ha egyaltalan megkockaztatjak a jatekat.o7 CsebiNem akartam írni de igen lattam. Pénteki edzésen asszem. Nyilván kezdett nagyjából teljes lenni a keret, vki kellett h kiessen újra. Nem elég h Karl meg Bischof sérült.
"BREAKING: Serge Gnabry’s season with FC Bayern is over due to torn adductor."
Sixo
csebi
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Ezzel mondjuk szerintem meg a vb-re sem lesz szazas Gnabry, ha egyaltalan megkockaztatjak a jatekat.o7 CsebiNem akartam írni de igen lattam. Pénteki edzésen asszem. Nyilván kezdett nagyjából teljes lenni a keret, vki kellett h kiessen újra. Nem elég h Karl meg Bischof sérült.
Sixo
csebi
2 hónapja
o7 CsebiNem akartam írni de igen lattam. Pénteki edzésen asszem. Nyilván kezdett nagyjából teljes lenni a keret, vki kellett h kiessen újra. Nem elég h Karl meg Bischof sérült.
Sixo
csebi
Gnabry + Díaz + Olise + Kane = BAYERN'S FANTASTIC 4! pic.twitter.com/zC5ZnJ5nMu
— MONTEIRÃO (@33monteirao) April 17, 2026
2 hónapja
o7 CsebiNem akartam írni de igen lattam. Pénteki edzésen asszem. Nyilván kezdett nagyjából teljes lenni a keret, vki kellett h kiessen újra. Nem elég h Karl meg Bischof sérült.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
o7 Csebi"BREAKING: Serge Gnabry’s season with FC Bayern is over due to torn adductor."
2 hónapja
amúgy vicces hogy középre ment a 4. sociedad bünti és ha a kapus nem ugrik el akkor sima védés és égés, de mivel elugrott ezért "jó"
2 hónapja
oh hogy Sociedad meccs van 😊nem mintha követném még a spanyol focit annyira erősen, de van tőlük zászlm amit még gyerekként vettem mikor ott voltunk 😀
2 hónapja
Na, jön a Sobri timeBe is kapcsoltam a 119. percben.
zacknorb
2 hónapja
Na, jön a Sobri time
2 hónapja
Szerintem te csak tedd a dolgod 🤦😄de hát azt nem is külföldön játsszák 😀Spanyol kupa jelenleg Sport tv hosszabbítás lesz.rohadt jók ezek a kupameccsek külföldön mikor tele a stadion fele fele arányban a 2 csapat szurkereivelez melyik meccs?
NB2
Löfli
dande2
Löfli
2 hónapja
de hát azt nem is külföldön játsszák 😀Spanyol kupa jelenleg Sport tv hosszabbítás lesz.rohadt jók ezek a kupameccsek külföldön mikor tele a stadion fele fele arányban a 2 csapat szurkereivelez melyik meccs?
NB2
Löfli
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Spanyol kupa jelenleg Sport tv hosszabbítás lesz.rohadt jók ezek a kupameccsek külföldön mikor tele a stadion fele fele arányban a 2 csapat szurkereivelez melyik meccs?
NB2
Löfli
2 hónapja
rohadt jók ezek a kupameccsek külföldön mikor tele a stadion fele fele arányban a 2 csapat szurkereivelez melyik meccs?
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
rohadt jók ezek a kupameccsek külföldön mikor tele a stadion fele fele arányban a 2 csapat szurkereivel
2 hónapja
Klasszisgól, nem tudok mást mondani erre
2 hónapja
eddig 😊Idén is jó kis csörte ez a Copa del rey.Egyelőre az eredmény is jó 😏
zavi27
dande2